Dun aksam uymaya calısırkene aklıma geldi X dalgasında tepe formasyonu dibinkine benzer diye... grafikteki yerler de max hedefler olarak gorunuyor.
[IMG]http://i26.tinypic.com/ab5tn8.png[/IMG]
Printable View
Dun aksam uymaya calısırkene aklıma geldi X dalgasında tepe formasyonu dibinkine benzer diye... grafikteki yerler de max hedefler olarak gorunuyor.
[IMG]http://i26.tinypic.com/ab5tn8.png[/IMG]
yurt dışına göre aşırı güçlüyüz.....neden.?? PALA.....cevap ver ......
gene ne numara çeviriyorsun......seni gidi.....
merhaba arkadaşlar, kolay gelsin.... dün grafları verdik, bugün biraz dinlenelim... :)
selçuklu kardeşim bahsettiğin graflardaki yapılar farklı... o yüzden katılamıyorum maalesef benzerliğe.... 75bin üzerinde verdiğin benzerlik iptal olur... ki beklentim de bu yönde...
ama şekilsel olarak kopya hakikaten 2 graf.... tebrikler...
[QUOTE=halojen;267181]merhaba arkadaşlar, kolay gelsin.... dün grafları verdik, bugün biraz dinlenelim... :)
selçuklu kardeşim bahsettiğin graflardaki yapılar farklı... o yüzden katılamıyorum maalesef benzerliğe.... 75bin üzerinde verdiğin benzerlik iptal olur... ki beklentim de bu yönde...
ama şekilsel olarak kopya hakikaten 2 graf.... tebrikler...[/QUOTE]
evet abi .. 75 üstü .. exx olur benzerlik .. hayırlısı abi gısmet ...
şelçuklu kardeşimin acelesi var....derhal 55.000 istiyor.....
yeni tepe falan vs..gibi şeylerle vakit kaybetmeyelim...derhal asansörle inelim diyor.
uygundur..inelim...ama PALA..asansörü bakıma almış....merdivenden inin yada bekleyin
diyor...bekliyoruz....ASANSÖRÜ....ben yaşlıyım....
Beklene max hedeflerde bir benzerlik olarak bunu da dusunebiliriz.max hedef noktası suana gore 63,878.. yukarı hedef için 59,164 gecilmesi gerekiyor.. xu30 için degeri 74,550 dir.
[IMG]http://i28.tinypic.com/2val83o.png[/IMG]
[QUOTE=boz ayı;267184]şelçuklu kardeşimin acelesi var....derhal 55.000 istiyor.....
yeni tepe falan vs..gibi şeylerle vakit kaybetmeyelim...derhal asansörle inelim diyor.
uygundur..inelim...ama PALA..asansörü bakıma almış....merdivenden inin yada bekleyin
diyor...bekliyoruz....ASANSÖRÜ....ben yaşlıyım....[/QUOTE]
keşke olsa abi hemen...kaç aydır bekliyoruz bunu...2 senedir şelaleye hasret kaldık ya.. :o
şelale yapısı oluşsa, topikte boğalığa veda partisi yapacaz da....oluşamadı gitti... :..:
ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 10:16 TSİ 20 Temmuz. 2010 Salı
HAKKARİ - Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri, gece saatlerinde Kayseri'den gelen birliğin bulunduğu Kavuşak köyü Hantepe mevkisinde konuşlu askeri birliğe saldırdı.
Askerlerin saldırıya karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.
Sabaha dek süren çatışmada ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu. Çatışmada bazı askerler de yaralandı.
[B][I]TÜRK MİLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN..............[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]YETER DİYORUM........Y E T E R........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]gereken yapılsın artık...[/I][/B]
[QUOTE=boz ayı;267195]ntvmsnbc ve Ajanslar
Güncelleme: 10:16 TSİ 20 Temmuz. 2010 Salı
HAKKARİ - Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri, gece saatlerinde Kayseri'den gelen birliğin bulunduğu Kavuşak köyü Hantepe mevkisinde konuşlu askeri birliğe saldırdı.
Askerlerin saldırıya karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.
Sabaha dek süren çatışmada ilk belirlemelere göre 6 asker şehit oldu. Çatışmada bazı askerler de yaralandı.
[B][I]TÜRK MİLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN..............[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]YETER DİYORUM........Y E T E R........[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]gereken yapılsın artık...[/I][/B][/QUOTE]
bende onu okuyordum şimdi... lanet olsun.... mekanları cennet olur inşallah...
film gibi izliyoruz....yazıklar olsun .... ne hallere düştük... içim kaldırmıyor artık...
tsk nın baskanı diyor ki sözün bittigı yerdeyız diyor koskoca orgeneral boyle dıyor bu ne demektır ? boyle bır caresızlık olabılırmı .... anlayana tabiki ..hayretler ıcerısınde de izliyoruz .... artık ınsanlar alıstı takıbınde uyustular... artık sıradan gelıyor hale geldı boyle seyler ....yazıklar olsun ... allah rahmet eylesın... yaralılara acil şifalar ...
Cok aci ama gercek, gavur silahla alamadıgını hesap kitapla bu piyasa işiyle herseyimizi aldı goturdu :(
Yazacak kelime söyliyecek söz bulamıyorum... Azımı açarsam kesin suç teşkil eder..
Başsağlığı dilemekte çok acizane geliyor.. Onu dahi yapamıyorum...