Akbankta işten çıkarılanlar işe iade davalarını kazanmışlar. Bu mahkeme bi tek beni reddetti anlaşılan...
[url]http://www.rotahaber.com/haber/20081117/Akbank-bin-650-kisiyi-kapi-disari-etti.php[/url]
Printable View
Akbankta işten çıkarılanlar işe iade davalarını kazanmışlar. Bu mahkeme bi tek beni reddetti anlaşılan...
[url]http://www.rotahaber.com/haber/20081117/Akbank-bin-650-kisiyi-kapi-disari-etti.php[/url]
bu haftasonu haber trafiği yoğun olacak gibi, imf kazanımı kaynayacak ne olacak yahu:::
[QUOTE=trader38580;120242]araya kaynamasın. kendim işlem yaptığımdaan 3-4 dk gecikmeli geliyor sinyal. kusura bakılmasın ve yanlış analşılmasın lütfen.[/QUOTE]dow ,gece kapanış nasıl olur.
[quote=abka;120132]bugün kızımın dogum günü..sağlığı için çok çabaladık..sonunda sağlıklı 12 aylık genç kız oldu...[B]bugünden dolayı [/B]bu sisteme bakın derim..[/quote]
Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı en önemlisi hayırlı büyümesini nasip etsin. düğününü derneğinide görürsünüz inşallah çocuk sevgisi kadar güzel bir şey yok kızı olan dostlara hep imrenirim mutlu huzurlu yıllar geçirmesi dileği ile
pastalar bendennn :)
[quote=traderx;120247]bu haftasonu haber trafiği yoğun olacak gibi, imf kazanımı kaynayacak ne olacak yahu:::[/quote]
Bence abi öyle de düşünmeye gerek yok.Basarken imf pürüzü diyoruz alırken imf olacakmı diyoruz.Birisi çıkıyor doynk diye alış baskısı yapıyor.43500 kırıldı diye açığa satanlar olmuş olabilir.O açığa satışlar kırılmadığına inanıldığında geri alınır bu da panik alım yaptırır.Fiyatlar eski seviyelere çabuk döner.Önceden tecrübe ile sabittir.
Benim hanımın iş yernden bir öğretmene 3.96 dan Garan aldırmış bankacısı. Şimdi beni arıyor, 3.76 dan satsak mı diye. Dedim bankacıyı arayıp sorsun satayım mı diye? Alırken bana mı sordunuz. Nasıl insanlara bunu deyip mal aldırıyorlar hayret bişey...
[QUOTE=SaNCaKTaR;120249]Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı en önemlisi hayırlı büyümesini nasip etsin. düğününü derneğinide görürsünüz inşallah çocuk sevgisi kadar güzel bir şey yok kızı olan dostlara hep imrenirim mutlu huzurlu yıllar geçirmesi dileği ile
pastalar bendennn :)[/QUOTE]
Evet sn abka arada kaynadı. ben de en içten dileklerimle kızınızın doğum gününü kutlarım. Darısı bizlerin başına...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120243]Abi adam da para da mı yok.50 dolara bütün ülkedeki kızları alırsın burada.Bu adam ayrı birşeymiş.[/QUOTE]
adam belki günaha girmemek istiyodu ::: kimsenin içini bilemezsin gayri ... herniyse vopdan saptık gene yuaw allah rahmet eylesin. bide apkaya kızıyon :::
[quote=enorton;120251]Benim hanımın iş yernden bir öğretmene 3.96 dan Garan aldırmış bankacısı. Şimdi beni arıyor, 3.76 dan satsak mı diye. Dedim bankacıyı arayıp sorsun satayım mı diye? Alırken bana mı sordunuz. Nasıl insanlara bunu deyip mal aldırıyorlar hayret bişey...[/quote]
onlar da mal pazarlama müessesesinin elemanları:)aldırırlar tabi..
verinin nasıl gelecegini biliyorlardır büyükler topluca alıma geçtiler kötü gelsede satışlar sınırlı olacak gibi.
Dunku 075 longları 525 den kapadım, aslında 650 yr yazdım sabah ama 600ler gorulunce ıptal ettım, hay benım kafama...
Ama kafa bırakmadı kı arkadaslar, bır yandan Astatın ağlar, bır yandan Gokhan satıs baskısı var dıye velveleye verır ortalıgı, longların keyfını bıle yasayamadık doğru durust, verıye kadar flat, oynamıyorummmm
[QUOTE=Leblebi;120255]verinin nasıl gelecegini biliyorlardır büyükler topluca alıma geçtiler kötü gelsede satışlar sınırlı olacak gibi.[/QUOTE]
Abi verinin nasıl geleceğini kimse bilemez. Yine böyle bir tarım dışı istihdam verisi vardı 2008 in başlarında, herkes iyi gelecek diyordu. Deutche falan alımdaydı bi geldi etraf domates tarlası...