bu haftaki yazılarımda da dediğim gibi günlüklerde bendeki indiklerde büyük bi düşüş geliyor demiştim ama erken geldi be :..: İndiklerdeki zayıflamayı dün akşam grafiğide atarak gösterdim umarım longda kimse yakalanmamıştır :o
Printable View
bu haftaki yazılarımda da dediğim gibi günlüklerde bendeki indiklerde büyük bi düşüş geliyor demiştim ama erken geldi be :..: İndiklerdeki zayıflamayı dün akşam grafiğide atarak gösterdim umarım longda kimse yakalanmamıştır :o
[quote=Strategist;303045]Sadece bunların hepsinin aynı yönü gösterdiği o nadir zamanlarda poz alıp geri kalanında flat kalırsan kazanç/kayıp oranın şu ankinin kaç katına çıkar?
Tek mesele takip ettiğin piyasa sayısını artırıp sadece böyle garantiye yakın sinyallerde poz açmak.. Tek VOB'la olmaz tabi, ayda bir iki kez ancak geliyor böyle fırsatlar...[/quote]
valla bence öyle zamanlar ayda 1 kere bile çıkmaz...çıkan da adamı yamultabilir...tarihi zirvenin yapıldığı anda; hepsi ala geçer bunların :) sonrası malum..adı vasfiye adı zirveüüü:o:D
[QUOTE=abka;302128]günlük sistemde 2006 ve 2009 olmak üzere 2 kere tam [B]20.000 [/B]puanlık çıkış olmuş..oradan dönüş olmuş...sistem [B]72.000[/B] den al vermiş..acaba [B]92.000 [/B]de bu iş bitermi..merakla bekliyom.......
[IMG]http://i56.tinypic.com/t7il4y.jpg[/IMG][/QUOTE]
[B]91700 [/B]tepe olarak bu iş bitmiş gibi..
aah hacımemü ah nerdesin...
Graşigraf (Kraşik Grafik :)) liyv oldu...ehueheueh..meeeemmüüüüüüüüüü...bacckk homeee, backing yyouurrr homeeee..üwww
[IMG]http://i55.tinypic.com/5arxpy.png[/IMG]
[quote=abka;303068][B]91700 [/B]tepe olarak bu iş bitmiş gibi..[/quote]
ah abka kardeş ah umarım öyledir ama saraylı hocamızda dahil olmak üzere hemen hemen hepimiz 70 lerde de artık game over demiştik ama herifler 91 yaptılar :(
kanımca bu seviyelerde hisselere alıcı bulamıyorlar % 20 bi düşürerek alıcı toplayabilirler elinde hisse tutanlarda satmak istemiyor gördüğüm kadarıyla çevremdekiler % 20 lik düşüş onları sarsabilir belkide :..:
5 likler de gene pupu gene tepki diyor umarım tepkidir :::
[QUOTE=a.kaya;303072]ah abka kardeş ah umarım öyledir ama saraylı hocamızda dahil olmak üzere hemen hemen hepimiz 70 lerde de artık game over demiştik ama herifler 91 yaptılar :([/QUOTE]
sistem hala alda zaten..ama geçmişte en fazla 20.000 puan yaptıktan sonra döndüğünden ,acaba tekerrür edermi dedim..:)
bu mobius endeks 40.000 lerde iken,gelişmekte olan ülke borsaları ,zirveleri gececek demişti..gercektende geçtik..
şimdide imkb de %15-20 lik düzeltme bekliyormuş..kaynak cnbce
[quote=abka;303077]bu mobius endeks 40.000 lerde iken,gelişmekte olan ülke borsaları ,zirveleri gececek demişti..gercektende geçtik..
şimdide imkb de %15-20 lik düzeltme bekliyormuş..kaynak cnbce[/quote]
he he he mobius a ben dedim % 20 lik düşüşü geç kalmışlar ohoooo 2 haftadır diyodum ben % 20 lik düşüşü ::: :..:
aralık vd 88900 çok önemli destek burası kırılırsa şelalenin kıralı gelir ki ben kırılır diye düşünüyorum bugün tek işlem var sabahtan şort başka da işlem yapmaya da niyetim yok aracı kurumunu yeterince zengin ettim zaten :::
neyse size iyi traderler..günlük sat deyinceye kadar beklliyom..