-
[QUOTE=erkan.;120145]abka bu kodlardan maalesef anlamıyorum. sana zahmet
al sinyali şu
sat sinyali şu
şeklinde yazabilirmisin. birde kaç dakikalıkta başarılı bir sistem.
matrikstemi çalışıyor bu. teşekkürler.[/QUOTE]
[B]UZUN AÇ :[/B]
Cross(C,Ref(LLV(C,8),-4)+(Ref(ATR(5),-4)*3))AND Mov(C,6,E) > Mov(C,26,E)
[B]Kısa AÇ[/B]
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),C)AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
[B]UZUN KAPAT :[/B]
C<Ref(LLV(L,1),-4) AND Mov(C,15,E) < Mov(C,1,E) AND C < Mov(C,14,E)
[B]KISA KAPAT:[/B]
C>Ref(HHV(H,1),-4) AND Mov(C,15,E) > Mov(C,1,E) AND C > Mov(C,14,E)
Mov yazan yerleri Mav yapmak gerekiyor sanırım. Asti bir yardım et.
-
4 aylığa bakmamak lazım..gerçi yine 23-24000 kazandırmıştır..
-
[quote=traderx;120139]ne bu agresiflik kardeş???, sana yalan söylüyorsun mu dedim ben, yazımı iyi anlayamadın galiba ben senin sistemi övüyorum sıradan bir sistem değil diyorum.. neyse neyse yolun açık olsun.[/quote]
[quote=traderx;120139]bu piyasada iyi iş çıkartmışta,[COLOR=Blue] [/COLOR][SIZE=3][COLOR=Red][COLOR=Blue]hiç bir sıradan oturaklı bir mekanik sistem ordan al sinyali vermezdi[/COLOR], demekki senin sistemde sinayller için [COLOR=Blue]manuel eklmeler[/COLOR] var,[/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=Red]
[COLOR=Black][SIZE=2]Ne demek istediğiniz gayet açık. "sisteminiz al vermemiştir ama siz hissi olarak al yazmışınızdır" demek istediniz.
neyse uzatmanın alemi yok. yanlış anladıysam kusura bakma.
[/SIZE][/COLOR] [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=traderx;120143]Allah analı babalı büyütsün abka.lelele.lelele.lelele.lelele
12. yaşınıda görürüz İşallah diyecemde ozamana kadar bu forum olurmu bilemem.dng[/quote]
O zamana kadar bu denyo vobaş yöneticileri yüzünden vobaş ve küçük yatırımcı diye birşey kalmaz bence.Sen forumdan bahsediyorsun.
-
[quote=VOBiX;120144]Allah analı babalı, sağlıklı mutlu, başarılı hayırlı büyümesini nasip etsin.
Pişştt Asti sende yok mu çocuk? .dng[/quote]
şşşşt ne çocuğu yaww..biz forumdaki çıtır kızların telefon numaraları peşindeyken etme böye laflar ortalığı bulandırma.dng:..:
-
[QUOTE=mur@t;120148]İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?[/QUOTE]
Cross(Ref(HHV(C,8),-4)-(Ref(ATR(5),-4)*3),[COLOR="Blue"]C[/COLOR])AND Mov(C,6,E) < Mov(C,26,E)
Cross(data1,data2)
Cross(c,formül) ya da cross(formül,C) şeklinde yazılabiliyor.
formül uzun olunca gözden kaçmış sanırım.
-
Sn abka doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı ömür versin...
-
[QUOTE=mur@t;120148]İkinci satırda bir C eksik mi? cross dan sonra?[/QUOTE] eksiklik yok..eksiklik olsa ms de test de çalışmaz..çalışmazsa vardır bir eksiklik..
-
Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.Benim long short yazmamı beğenmeme hakkı oluyorsa birisinin ben de 3 yıldır aynı şeyi okumak zorundamıyım.Forum yüzeyselleşiyormuş.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120152]O zamana kadar bu denyo vobaş yöneticileri yüzünden vobaş ve küçük yatırımcı diye birşey kalmaz bence.Sen forumdan bahsediyorsun.[/QUOTE]
bu piyasalar 1000 yıl öncede vardı farklı şekillerde, kıyamet kopmazsa 1000 yıl sonrada olacak, bir ky batar yerine yenisi gelir insanlarda nefis denen metafizik olay olduğu sürece ky ler bitmez biri ormanda kaybolur yerine yenisi gelir.:D:D
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120157]Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.[/QUOTE]
MAX dondurmasından plastik ve cipslerden çıkan kartondan yapılmış TCMB tarafından basılmamış oyuncak paralarla veriyorlar. .dng
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;120157]Ben de de 2 yılda 1000 000 puandan fazla kazandırmış sistem var.Ama hakiki sanal değil.Sanallar yine söylüyorum bakkaldan ekmek bile almaz.Gidin bakalım size yumurta veriyorlarmı oyuncak para ile demo hesapla.Şimdi başlayacam yine ben susiyim iyisimi.Adam gibi grafik yapıştırın da teşekkür edeyim size.5 yıldır aynı yerinde sayan paranın içine ederim ben.[/QUOTE]efendi ol.bana bulaşma dedim..burada cinsel fantazilerini anlatırsın kimse birşey demez.adam ol..daha önce bana bulaşmaman gerektiğini söylemiştim sana..
burada sistem paylaşımı, hertürlü sex fanatezisnden daha iyidir(bayanlar var).[COLOR="Blue"]adam olmak lazım..hayatta saygı,sevgi,empati nedir bilmeden gebermemek lazım..[/COLOR]ulan hayatında bir kere adam ol..[B]bana sataşmadıkca asla seni görmiyeceğimi söylemiştim.sende benimle muhatap olmayacagını söyledin.TAMAM dedik..
ilkelerine uy.kendine saygın olsun..ATEŞKESİ BOZMA..[/B]