[quote=Astatin;346199]valla maznara o ki bu bi tarafa %3 yapacak ve muhtemelen yukarı...ama muhtemelen[/quote]
Olsa dükkan senin patron...
Öğleden sonra elektrük çarbabülür...
Printable View
[quote=Astatin;346199]valla maznara o ki bu bi tarafa %3 yapacak ve muhtemelen yukarı...ama muhtemelen[/quote]
Olsa dükkan senin patron...
Öğleden sonra elektrük çarbabülür...
[quote=jerfin;346203]altın bugün 1444 deneyecek sanırım.. rakam da güzelmiş yani :)[/quote]
1432şortları 1422'den kapanırken bi de rivörs atacaktım, elim gitmedi.
ataymışım iyiymiş :..:
[quote=jerfin;346194]pc başına oturur oturmaz eur/usd short yaptım.. 1.4185.. stop 1.42 :) nerden döneceğimi bilmediğimden yakın stoplu gidiyorum, ya tutarsa hesabı..:D[/quote]
tıkat eyle. şu anki satışları karşılayanlar tırıvırı değil :)
[QUOTE=unlimitted;346209]tıkat eyle. şu anki satışları karşılayanlar tırıvırı değil :)[/QUOTE]
öyle.. stop olacağım kesin..:..:
portekiz'in mali plan oylaması yapılacak ya bugün.. pek alıcılı olmaz diye düşünmüştüm ama tutuyorlar..:)))
[QUOTE=unlimitted;346208]1432şortları 1422'den kapanırken bi de rivörs atacaktım, elim gitmedi.
ataymışım iyiymiş :..:[/QUOTE]
ben altın longları bekletiyorum hala.. kaç hafta oldu.. ne sabırlıyım di mi.:::
[quote=jerfin;346211]öyle.. stop olacağım kesin..:..:
portekiz'in mali plan oylaması yapılacak ya bugün.. pek alıcılı olmaz diye düşünmüştüm ama tutuyorlar..:)))[/quote]
€'yu çok sağlam alıyorlar şu anda.
her para birimine karşı...
[quote=jerfin;346212]ben altın longları bekletiyorum hala.. kaç hafta oldu.. ne sabırlıyım di mi.:::[/quote]
kızım sen trader'lıktan yatırımcılığa terfi etmişsin :D
gerçi upgrade mi yoksa downgrade mi o kısmını çok çözemedim .dng
[QUOTE=unlimitted;346214]kızım sen trader'lıktan yatırımcılığa terfi etmişsin :D
gerçi upgrade mi yoksa downgrade mi o kısmını çok çözemedim .dng[/QUOTE]
:..::..::..:
swaplar koyuyor ama..üüüüüüüüü
lebronik hareketler sürüyor..şimdi dax a verirlerken burayı uçururlarsa şaşırır mıyız? Hayır...Göçürürlerse şaşırırmıyız? Hayır..piyasaya bak beaa...
rastgele patronlar..
79575 e değerek kocaman bir V çizdik..
bundan sonrası 81400 gibi,üwww :)
Lebronic Wave Günlük Sayım...
Peşpeşe iki lebronik down wave, 1 lebronic upwave, 1lebronic downwave, 1 klasik running tri, bir lebronic downwave sonrası, ucu fezada olan bir lebronic upwave bekliyorum...teprik ederim
[IMG]http://i51.tinypic.com/15saadv.png[/IMG]
:..:[quote=The Tatar;346220]rastgele patronlar..
79575 e değerek kocaman bir V çizdik..
bundan sonrası 81400 gibi,üwww :)[/quote]
Teprik ederim....Rusyaylada vize kalkıyor, ARap şeyhleri paralarını türkiyeye getiriyor, arap kokusuna petrolde buluruz akçakocada, faiz az çıkıyo amma o enflasyonla ilintili, talep kaynaklı enflasyon iyidir:p, neo-osmanlıcılık, ırak ve suriye den oluşan yeni hükümranlık alanı, uzakdoğu sermayesinin türk tahvillerine ilgisinin artması, seçimden tek parti çıkacağını malum olması felan dedinmi 81000 az be patron...111000 yapalım onu:..:
Güçlü VOB Güçlü Türkiye:..::..: Yalnız bünye alışık değil..tırsıngen lonkktan
istop üüwwww
Dünkü kapanıştaki uzunlar kısaya döndü bekliyorum.Asti patron ayıb ediyon.Yine mi ters indikatör oldum. :o
herkese bol şans bol kazançlar 75750 maliyet uzun devam öğleden sonra biraz silkeleyebilirler
pozitif ayrıştık sanki bugün,boe den gelen açıklamalar,cds lerin yükselişi falan kaynadı gitti..
[quote=Sekube;346226]Dünkü kapanıştaki uzunlar kısaya döndü bekliyorum.Asti patron ayıb ediyon.Yine mi ters indikatör oldum. :o[/quote]
yok abi 575 den kapadım lonklarrı...:D:D düne göre zararı ufalttık biraz.hepsi o..filatım..ama lebronic olarak bakarsak alma ihtimali fazla
artık vobta sistemde fayda etmiyor hem sistem hem histem beraber kullanılınca daha güzel sonuçlar çıkıyor ortaya misal benim histem son bir ayda 3 işlem +6000 -1200 +3500 bakınız sayın halojen in topiği harmonic trading
[quote=Astatin;346232]yok abi 575 den kapadım lonklarrı...:D:D düne göre zararı ufalttık biraz.hepsi o..filatım..ama lebronic olarak bakarsak alma ihtimali fazla[/quote]
patron ben dünkülere ilave olarak 425 dende ilave yaptım,üwww :(
dünkü iyimserliğimden eser yok yahu çok acayip graşacak hissiyatı var bugün nedense ?
selçuklu patron kurtarsın bizi :)
orta vadeli bir düşüş olacaksa bugün 2nci seans 78.700 altına gelmeli.. yoksa aşağı ihtimali azalır..
Bu forum bu forumdaşlarda olmasa vob cekilir dert değil
Bir kac gündür siteye erişimde ciddi sorun yaşiyordum siteye girememek ne kötü yaw :(
Tcmb: Tl zorunlu karsılık oranları vadesız ve kısa vadelı mevduatlar/katılım fonları dıger yukumlulukler ıcın arttı
merkez bankası 1 haftalık repo faız oranında degısıklıge gıtmedı (oncekı: % 6.25)
İnşallah yamuk yapmaz da yamulmayız.Bu arada faiz 8,61 den 8,80 er zıpladı...
hehehehe :)
hissiyatımı seviyorum :)
dün verdiğim kelebek...
biraz uğraştırdı ama yola girdi sonunda :)
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/4893.bmp[/IMG]
Görünen spot açılınca satışlar derinleşecek...
[quote=halojen;346250]sabah verdiğim kelebek...
biraz uğraştırdı ama yola girdi sonunda :)
[IMG]http://i1103.hizliresim.com/2011/3/23/4893.bmp[/IMG][/quote]
uç uç kelebek yaldızlı böcek :..:
eline sağlık halojen,tebrikler..
merhaba 200 ema :)
78 bin kırılırsa testi çok pis kırılır..
vayy spot açılmadan anatrende gidecek... :)
3 günde yükseldiğimiz miktarı tam 10 dk da geri geldik, palayı tebrik ediyorum...
78.700'in de altı görüldü.. nurtopu gibi bir aşağı trend başladı...bunun biraz aşağı yol alması gerek..kazançlı bir trend bekliyorum.. bol şans herkese..
çok geç kaldık şorta..amma şimdilik buna da şükür diyelim..ama tedirginim şahsen
yuaw noldu beyle short sinyalini kaçırdım eyimi longda kaldık üvvv ::: bir gelişme mi var gari noldu ?
[QUOTE=Astatin;346259]çok geç kaldık şorta..amma şimdilik buna da şükür diyelim..ama tedirginim şahsen[/QUOTE]
hastet ben hala longdayım şimdi ekran başına geçebildim ::: üvv accuk tepsede shorta geçsem deyü bekleyorum bekledikçede düşer bı vob onu da biliyorum gari :D
mental short sinyalini 78475 den vermiş
[quote=fXci;346263]hastet ben hala longdayım şimdi ekran başına geçebildim ::: üvv accuk tepsede shorta geçsem deyü bekleyorum bekledikçede düşer bı vob onu da biliyorum gari :D[/quote]
geçen gün hülülü yükseldiğinde kaçırdıydım bende :) Bekliyim dedim ama slippage rekorumu yeniledim :D
Bu arada, sitenin kablolarıyla kim oynuyor hııı? hııııııııı?
[QUOTE=flexy;346267]Bu arada, sitenin kablolarıyla kim oynuyor hııı? hııııııııı?[/QUOTE]
evet büe son birkaç gün zehir oldu daraldım foruma giremeyünce ::: üvv
Yaw teşekküre basmaya korkar oldum :) bastıkça ağırlaşıyor forum sonra giremiyorum :( Hellim apla şu probleme bi çare bulsa
bukadar silkelemede fazla ne zor bir uzun pozisyon oluyor rodeo yapar gibiyim boğaya sıkı sıkı sarıldım :(
[quote=enorton;346257]3 günde yükseldiğimiz miktarı tam 10 dk da geri geldik, palayı tebrik ediyorum...[/quote]
20.000 civarında kontrat aynı anda hareket ediyor, bunlardan oluyo abuk hareketler..