-
[QUOTE=traderx;119949]oha ya dünyanın çivisiçıkmışta bir çekiç lazım ağır bir çekiç hemde başka türlü bu dünya düzene girmeyecek, oha ya şu sahtekarlığa şerefsizliğe kancıklığa bak...
[url]http://www.memurlar.net/haber/141183/[/url][/QUOTE]
Bu haber ya asparagas ya da işin içinde başka iş var. Filmlerde bile olmaz bu. Birincisi o sakızları bi tek bu iki kişi mi almış, o trafikte başka alan yok mu? Başka kimseden şikayet gelmemiş mi? İkincisi sakızları çiğnedikten bir müddet sonra diyor ama kartala gelmişler?? Kartala 1 saat yol var nerdeyse. İkincisi de başı büyük ormanları, kartaldan önce yani maltepede. Adamlar bunları geri mi getirmiş maltepeye? Bunlar Kartalda baygınken adamlar bunları kaçırırken kimse görmemiş mi?
Bence bu haber takvim gazetesinin sıkça yaptığı asparagas haberlerden biri ya da bu iki kişiye düşmanlığı olan birisinin planladığı bir olay...
-
KURTLAR VADİSİ GLADYO yakında sinemalarda... .brv.brv.brv.brv
İnşallah Kurtlar Vadisi IRAK ve Muro da yaptıkları gibi dizinin her bölümünde yarım saat reklam yapmazlar...
-
[quote=SEYYAH;119951]arkadaşlar AĞUSTOS vade başından pasta verebilir misiniz?
excali kardeşde bana sormuş bende size soriym:::[/quote]
[IMG]http://i40.tinypic.com/9jqbgx.png[/IMG]
-
[IMG]http://i39.tinypic.com/300w507.jpg[/IMG]
2*RSI(8)+2*MFI(6)+CCI(12)+5*DIS(9)+2*ULT(7,14,28)
eyle ayak üstü... :)...
-max değeri en yüksek olan en hızlının peşine max değeri daha küçük olan klasik pu ve nu yakalama indikatörlerini dak..ahanda bu olur :)
bu beleş...
-
kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın
-
[quote=V.O.B;119957]kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın[/quote]
10 15 günlük düşünün bence kaldıracınız az olsun paranızı çok risk etmemiş olursunuz kar ettikçe de beklersiniz kendinize göre makul bir yerde de trenden inersiniz
-
eur/usd 1.4169 sankım pek yukarı gıtmıyecek gıbı pek ıştahlı değil
sanırm dow a da bırazdan verecekler yada vermelılıer
kusura bakmayın kısa aşkına
az yukarı çıksın dowda basacağım
-
[QUOTE=V.O.B;119957]kısalar tutulurmu yoksa verelimmi yarın[/QUOTE]
Allah bilir, Sabah ola hayrola...
Sistem Al derse alırız...
-
[QUOTE=Astatin;119943]kaç defa feyk attığı değil attığı feykin kaça mal olduğu önemli :) poza erken girip erken kaçması da ayrıc aönemlii..
bu arad ne iş? sistemlere o kadar sövüp saydıktan sonra sisteme dönmüşsün yine..hani okları teknik analiz fakirleri kullanıyordu:D:D:D[/QUOTE]
hala sistemlerin canı cehenneme diyorum..:D sistemlerin dow kapanışını yada sabah futureleri bilmesine imkan olmadığına göre..:rolleyes: gün içi alım yada satış baskısını benden daha iyi algılayabilmelerine imkan olmadığına göre..:cool: boğa piyasasının yada ayı piyasasının karakteristik özelliklerini sistemlere öğretemeyeceğimize göre.. eeee o zaman...:D
güvenmiyorum ve uyamıyorum yada mucizevi olmadıklarının bilincinde olduğumdan uymuyorum.... bak ben itiraf ediyorum sistemlere güvenmediğim için uyamadığımı, peki sen neden uyamıyorsun çok güveniyorsun da..;):D hadi itiraf et kendine...dng
-
iyi akşamlar üstadlar.uzun bir mücadele sonucu aracı kurumumdan IBS REAL TRADE PRO programını aldım. fakat dataları net göremiyorum. indirmiş olduğum dataları hangi klasore kopyalamam lazım yardım olabileceklere şimdiden tşkler
-
sabah futurelerde artı olursa iyi yerlerden bize tekrar kısa yapma fırsatı sunacaklar...
-
sayın mavı ne dersınız altının soluğu 1000 usd yetecekmı