-
YENİLEME-MALİYE BAKANLIĞI, ALKOLLÜ İÇKİLERDEN ALINAN ÖTV'NİN BU YIL İÇİNDE ARTIRILMASI YÖNÜNDE ÇALIŞMA YAPIYOR
daha ne alacaklarsa ** şaftsız çapsız hesapsızları ula 1 malın değerinin 3-5 katı vergi olur mu ? yapacaklar olacak... valla benzinden beter olacak alkollü içecekler.. sonra millet kaçak içki ev yapımı rakı tribine giriyor.. sigaraya da aynı geyiği yaptılar 16 milyar TL beklenen gelirin yarısından azını elde ettiler geçen seneye nazaran muaazzam bir düşüş vardı rakamlarda.. herkes kaçak tütüne geçti ne diye devlete vergi ödeyecekler ki zaten zehir içiyo millet.. hayır bu embesillerde insanların zaaflarından faydalacaklarını istedikleri gibi sömüreceklerini düşünüyorlar..
-
Asti 5 liklerde gene pupu oluştu be sanırım tepki gelecek gene ulen iyiki bi düşüş bekliyoz dedik ühüüüü :..: bu 5 likler canımı sıkıyor kaldırcam en sonunda ekrandan :D
-
Böle vade sonu mu olurmuş... Bu ne sessizlik... Bu ne sakinlik... Bu ne hacimsizlik... VOB'a yakışmayan görüntüler bunlar... Öğleden sonra ciddi aksiyon bekliyorum yoksa gavuristan'da hesap açtırıp soya fasulyesi kontratlarıyla trade etmeye başlarım... üvvv... :)))
-
[quote=a.kaya;303027]Asti 5 liklerde gene pupu oluştu be [COLOR=SeaGreen][B]sanırım tepki gelecek[/B][/COLOR] gene ulen iyiki bi [B][COLOR=Red]düşüş bekliyoz[/COLOR][/B] dedik ühüüüü :..: bu 5 likler canımı sıkıyor kaldırcam en sonunda ekrandan :D[/quote]
Astetro görmeden sen iyisimi sil bu mesajı hocam... :..:
-
[quote=Strategist;303031]Astetro görmeden sen iyisimi sil bu mesajı hocam... :..:[/quote]
ya hocam anlayan anlamıştır günlük grafik de düşüş bekliyorum ancak ben günlük graf ile işlme yapmıyorum 15 likle yapıyorum ama 5 liğide flatlamak için kullanıyorum ;) ondan dolayı asıl büyük düşüşü kaçırız bu 5 lik yüzünden :( aha bak işte 300 olmuş gene işte bunu diyorum
-
[quote=a.kaya;303035]ya hocam anlayan anlamıştır günlük grafik de düşüş bekliyorum ancak ben günlük graf ile işlme yapmıyorum 15 likle yapıyorum ama 5 liğide flatlamak için kullanıyorum ;) ondan dolayı asıl büyük düşüşü kaçırız bu 5 lik yüzünden :( aha bak işte 300 olmuş gene işte bunu diyorum[/quote]
Her zaman diliminin problemli dönemleri de çok rahat dönemleri de oluyor... Bazen 60dk'da para kazanmak imkansızken 5dk'lık sistemler malı götürebiliyor. 15dk'lık muhteşemken 5dk'lık nal toplayabiliyor. Hangi dönemde hangi zaman diliminden işlem yapmak lazım bunu sistematik şekilde nasıl seçeriz ben de bulamadım... :o Ama şunu biliyorum ki "5dk'lık kötüdür" veya "15dk iyidir" diye birşey olmuyor, her zaman diliminin iyi ve kötü dönemleri oluyor... Ben de çözemedim... üvvv.. :(
-
Stro hocam ben poz açarken biliyosun ki 15 lik sinyal ile açıyorum ancak flatlamaya gelince 5 likler çoğu seferinde önceden haber veriyor flatlamak konusunda :) peşinden de zaten çoğu seferinde de 15 likler sinyali çakıyor ancak şu anda 5 liklerle işlem yapmayı uygun görmüyorum trade edilebilir ama işlerden dolayı zor sıkı ekran takibi yapmak lazım
-
abicim x10 hisselerde alışlarda babalar gibi alıyorlar satışa geldiğinde çok cimri davranılıyor ya da ben öyle görüyorum :..:
-
kayabossss :)
yaw argadaşım..şimdi 1-5-10-15-20-30-60-120-240-gün diye mıhteliv peiodlar var mallum...bunlarım hepsinin aynı şeyi söylediği zamanlar çok nadirdir... bilmem annatabildim mi...
-
[quote=a.kaya;303038]Stro hocam ben poz açarken biliyosun ki 15 lik sinyal ile açıyorum ancak flatlamaya gelince 5 likler çoğu seferinde önceden haber veriyor flatlamak konusunda :) peşinden de zaten çoğu seferinde de 15 likler sinyali çakıyor ancak şu anda 5 liklerle işlem yapmayı uygun görmüyorum trade edilebilir ama işlerden dolayı zor sıkı ekran takibi yapmak lazım[/quote]
Bence en temizi Haftalık + Günlük + 60dk kombinasyonu... Eğer Forex piyasalarında trade ediliyorsa Günlük + 240dk + 60dk da olur... Ekranında böyle 10 tane farklı piyasanın üçerli grafiği olacak... Hangisinde bu üçü de aynı yönü gösteriyorsa o yöne poz alacaksın... Diğerlerinde flat'leyeceksin... Bizde sadece VOB endeks olduğundan sürekli işlem yapmak zorunda hissediyoruz kendimizi... Kur kontratları biraz hacimli olsa açarım hepsini ekrana, 60dk'nın altına hiç bakmam...
-
ancak şortu kapamam için aralık vd nin 90600 üstnde 30 dk kalması lazım
-
[quote=Astatin;303041]şimdi 1-5-10-15-20-30-60-120-240-gün diye mıhteliv peiodlar var mallum...bunlarım hepsinin aynı şeyi söylediği zamanlar çok nadirdir... bilmem annatabildim mi...[/quote]
Sadece bunların hepsinin aynı yönü gösterdiği o nadir zamanlarda poz alıp geri kalanında flat kalırsan kazanç/kayıp oranın şu ankinin kaç katına çıkar?
Tek mesele takip ettiğin piyasa sayısını artırıp sadece böyle garantiye yakın sinyallerde poz açmak.. Tek VOB'la olmaz tabi, ayda bir iki kez ancak geliyor böyle fırsatlar...