14:30 dikkat sağlam vermeleri gerek orada nerden kısalırsan kazandıran olacak mcde kan banyosu ola bilir
83 altı kısa emri düşünüle bilir bence kısa vadelide olsa
Zaten kısayım elde avuıçta kalan ile
Printable View
14:30 dikkat sağlam vermeleri gerek orada nerden kısalırsan kazandıran olacak mcde kan banyosu ola bilir
83 altı kısa emri düşünüle bilir bence kısa vadelide olsa
Zaten kısayım elde avuıçta kalan ile
sen kimsin ya kayhan
bana akılmı veriyon
biz kimin ne olduğunu iyi biliyoruz
topiği kirletme yazılarınla
passat
kirletemez o PASSAT, jelibon'u iyi bilir kendinide az biraz..)
vop için günlükte aşağıda 817xx, yukarıda bu gün için 84025 var,....
dov açılana kadar irlanda ayarlaması yapılıyor, araya şu aşamada porto veya bir başkasını alacaklarını düşünmüyorum, yani yeni ülke yerine zaman almamlılarki rahat olsun aksi sıkıntı olur,
817xx ise dip olarak deyil ilk ciddi tepki olarak alınmalı, ayı pysi nin başladığını düşünmüyorum, bu daha ziyade 11.2007 öncesi yapılan kar realizasyonu gibi düşünülmeli, tabiş büyüklük olarak ciddi kabul edilmeli, zira o dönemdeki 19000 puvan dı, 52 den tekerrüründe 74xxx görüldü,.....bu işin bir yönü, yani realize....
diğer yönü olan ayı pysi için ise bir yavru tepe alınmalı mevcudun yanına sonra bu kırılmalı ki ayı olsun,
dayanaklar, parasal genişleme, yani parada sorun yok, sorun bu parayı emdirecek büyüklükbulunmasında bu da başarılı şekilde gidiyor,......burada tek sorun mevcut ülkelerin almanya abd ikilisine hastir çekmelerinde yaşanabilir, bu gerçekten sorun olur, çünkü bu ülkeler fatma gül durumundalar, yetkili ağızlardanda bunu belirtiyorlar zaten, çünkü borçlu ülkeden çok bir şey yok dünyada, bizde sorun hayıra çıkar örneğin evet geldiğince buradaki siyasi proceksiyon gereği sürüden ayrı tutulacaktır,
yinde dolardaki değer artışının tsarrufları süngerden suyun emilmesi gibi geri çekeceği unutulmamalı, ancak bunun önündeki engel ise para arzı, bu durumda bir taraftan arz diğr taraftan çekim düşünülemez ölse mantık denge durumudur, ve akla yakın sneryom bir süre sonra, dip bulunduktan sonra yükselişin devamı yönündedir,
sonuç,
ciddi bir realize yaşıyoruz,
realize öncesi borsaların eş zamanlı, parite ile birlikte abartılı yükselişleri buna yönelikti,
817xx ilk tepki yeresi olarak durmakta, bunun altı ciddi ve sert satış ve sert toparlanış yönünde olacaktır,....
[quote=indregandi;309649]vop için günlükte aşağıda 817xx, yukarıda bu gün için 84025 var,....
dov açılana kadar irlanda ayarlaması yapılıyor, araya şu aşamada porto veya bir başkasını alacaklarını düşünmüyorum, yani yeni ülke yerine zaman almamlılarki rahat olsun aksi sıkıntı olur,
817xx ise dip olarak deyil ilk ciddi tepki olarak alınmalı, ayı pysi nin başladığını düşünmüyorum, bu daha ziyade 11.2007 öncesi yapılan kar realizasyonu gibi düşünülmeli, tabiş büyüklük olarak ciddi kabul edilmeli, zira o dönemdeki 19000 puvan dı, 52 den tekerrüründe 74xxx görüldü,.....bu işin bir yönü, yani realize....
diğer yönü olan ayı pysi için ise bir yavru tepe alınmalı mevcudun yanına sonra bu kırılmalı ki ayı olsun,
dayanaklar, parasal genişleme, yani parada sorun yok, sorun bu parayı emdirecek büyüklükbulunmasında bu da başarılı şekilde gidiyor,......burada tek sorun mevcut ülkelerin almanya abd ikilisine hastir çekmelerinde yaşanabilir, bu gerçekten sorun olur, çünkü bu ülkeler fatma gül durumundalar, yetkili ağızlardanda bunu belirtiyorlar zaten, çünkü borçlu ülkeden çok bir şey yok dünyada, bizde sorun hayıra çıkar örneğin evet geldiğince buradaki siyasi proceksiyon gereği sürüden ayrı tutulacaktır,
yinde dolardaki değer artışının tsarrufları süngerden suyun emilmesi gibi geri çekeceği unutulmamalı, ancak bunun önündeki engel ise para arzı, bu durumda bir taraftan arz diğr taraftan çekim düşünülemez ölse mantık denge durumudur, ve akla yakın sneryom bir süre sonra, dip bulunduktan sonra yükselişin devamı yönündedir,
sonuç,
ciddi bir realize yaşıyoruz,
realize öncesi borsaların eş zamanlı, parite ile birlikte abartılı yükselişleri buna yönelikti,
817xx ilk tepki yeresi olarak durmakta, bunun altı ciddi ve sert satış ve sert toparlanış yönünde olacaktır,....[/quote]
İndi'cim özlemistik seni,nerelerdesin,yaz lütfen..hosgeldin..
bu süreçte max dip öngörüm ise 76xxx-77xxx dir,
bu rakamlar yukarıda verdiğim diğer 85950-86375/81750 bandı durumuna göre netlik kazanacaktır,...
sonuçta, 817xx kırılırsa 76-77 lere sert yaşayacağız(ancak sert toparlanma paşinden gelecek), şimdilik bantı 817xx-86375 (85950) olarak yorulayalım
[quote=elstock1;309654]İndi'cim özlemistik seni,nerelerdesin,yaz lütfen..hosgeldin..[/quote]
incik boncuk yapmak istemiyorum stockum, şu benim sünger durumu gerği tartabildiğim noktalarda pezevenkler o yüzden yazdım,....;)
83000-84250-85600 bandı harika çalıştı bu hafta
gelecek hafta daha sert geçecek
şimdiden söyleyeyim.
ben seyrediyorum.girmiyorum araya
passat
indi üstad rakamlarını sevdim
80000-81000 arasından long deneyebilirim
gelece kahafta bizi yurt dışı olumsuz etkileyecek gibin duruyor
76000-77000 hiç düşünmemiştim.ama onu nakit olduğum için çok sevdim
yinede piyasaya girişimi belirleyecek indikler şu anda satta
flat flat girelim haftasonuna
passat
300-500-1000 puan yukarı tepmelerle olmaz pala kardeş
trendi tersine döndürmen için en az şu anda 87500 üstü hareket yapman lazım
hadi bir tolerans olsun sana 86800
passat
[quote=PASSAT;309669]indi üstad rakamlarını sevdim
80000-81000 arasından long deneyebilirim
gelece kahafta bizi yurt dışı olumsuz etkileyecek gibin duruyor
76000-77000 hiç düşünmemiştim.ama onu nakit olduğum için çok sevdim
yinede piyasaya girişimi belirleyecek indikler şu anda satta
flat flat girelim haftasonuna
passat[/quote]
76xxx-77xxx haftalık analiz, mart 2009 dan beri çalışmış, bu bir realize ise ki yukarıda bunu ayrıntılı yazdık, max dip orası olacak, sert gider sert gelir,
bu pezevenkler şu ana kadarki süreci borsalar, bondlar, her türlü emtia ve salatalık fiyatları ile hallettiler, ancak bunlar sorunu çözmüyor, çözülebilmesi için enflation almaları gerekli çünkü en büyük emici bu, bunun içinde ülkelere para vermeleri gerekli ki vatandaş harcasın ütü bozulmasın, işte bu ülkeler bu malumlar, fatma güller, şimdi bu fatma gülleri adam edince dolara vurarak bizim gibi mötör ülkelerden bunlara servet trasferi yapacaklarki birlik ve dirlik bozulmasın, süreçbu şekilde devam edcek,....lokal krize karşılık lokal tedaviler yerinde ve zamanında yapılacak, biz dubai grubundayız, sürüden ayrıyız, sebepleri malum....