Sn. bozayı abi, senin yorumların ve halojen kardeşin grafikleri, bize karanlıkta yol gösteren fener gibi yardımcı oluyor ikinizede sonsuz tşk.
Printable View
Sn. bozayı abi, senin yorumların ve halojen kardeşin grafikleri, bize karanlıkta yol gösteren fener gibi yardımcı oluyor ikinizede sonsuz tşk.
[B][COLOR="Red"]ANA SAYFALIK BİR YORUM....... [/COLOR][/B]
Teşekkürler sevgili Bozayı...
[QUOTE=boz ayı;266639][I]çok kısa yazabiliyorum......[/I]
[I]altında düşüşler alım fırsatı ..trend yukarı ..makro sebebler var..her iki rezerv parada güvenilir değil..abd..ekonomisinde ikiz açık...euro bölgesinde önemli sorunlar var...kamu borçları başta..ayrıca her devlet parasının değerini düşük tutma savaşı veriyor..euro bölgesi dışında..onlarda yanlış yapıyorlar...[/I]
[I]dolar /tl veya döviz /tl..de ağustos sonuna doğru borsalarda başlamasını[/I]
[I]beklediğim düşüş trendinden dolayı bu tarihlerde yukarı yapabilir..ben yukarı bekliyorum..ama unutma dolat/tl hareketleri çok kısa sürede olur biter..uzun soluklu olmaz...eylül..de olup.bitebilir...ardından faiz konuşuruz.[/I]
[I]euro/usd kısa vadede ..aşağı bekliyorum..1.30..lar kısa vade tepe...[/I]
[I]uzun vadede tepe olabilir...olmalı..ama ECB yanlış yapmazsa......geçmişte yanlış yaptı...hiç kimse beklemiyor ama bence ECB..süpriz bir faiz indirimi bekliyorum..yapmalı.....[/I]
[I]stress testleri sonrası satışlar artacaktır.euro..da.....ECB...manyaklık yapmazsa...fonlamayı kesip...test sonuçlarını olumlu aktarmayıp..zordaki bankalara ek süre verme gibi girişimler dışında...beklentim stress testleri[/I]
[I]güzel...fonlama artacak..likidite rahatlayacak..ve euro gevşeyecek....[/I][/QUOTE]
[QUOTE=catedral;266660][B][COLOR="Red"]ANA SAYFALIK BİR YORUM....... [/COLOR][/B]
Teşekkürler sevgili Bozayı...[/QUOTE]
bence de.... topiğe emeği büyük abimizin... ellerine sağlık üstadım... .brv.brv
yukarı trendden ve zigzaglardan hayli usanmış bir vobçu ayu profili..... :D
bu hale gelmek üzereyim bende yani... :)
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs056.snc4/35183_412711334869_9206934869_4429569_3614196_n.jpg[/IMG]
Bugun borsa bekledigimden de direncli ve yukarı istekli ben 73,200 lerde kısaldım işim oldugundan bir geldik 500 puan uste atmıs onemli degil.. 74,475 e kadar kursunum var beklerim.. ancak 1 tur duzeltmeden yukarı yapması pek te dogru olmaz kanımca.
Asaga bolgede 72,000 olmak uzere o bolgeden yukarı hareketlenmeyi bekliyorum..
bakalım yolumuz nereye varacak..
sn boz herzamankı gibi cok kıymetlı bılgılerınız ıcın tesekkurler ...
uzun yıllarını borsaya vermiş olan bir profesyonel olarak..şu sorulara cevap arıyorum.
bulduğum cevaplar hoşuma gitmiyor..OVP meclisten geçmedi...hükümet kanadından
gelen açıklama en erken EKİM.e kalacağı idi.eylül..de referandum var..belkide TÜRKİYE.
nin siyasi dengeleri değişecek....sonuçlar erken seçimi gündeme getirebilir...
BU TABLODA.......OVP ekime kaldı açıklamasının hükümet kanadından yapıldığı bu TABLODA....
NOT KURULUŞLARINDAN ARDI ARDINA AÇIKLAMALAR GELDİ..hiiç önemi yok...problem
değil....sorun yok.....DAHA İYİ OLDU......hele modys kendini aştı......NE OLURSA OLSUN ARTTIRACAĞIZ.....BAŞKA YOLU YOK.........
ihtiyar gözlerim faltaşı gibi açıldı..yahu bunlar mutasyonamı uğradı hep beraber...
yoksam rüya mı görüyorum......
rüya değil...GERÇEK...SAPINA KADAR.....bundan dolayı sabah şortları kapattım...
bu sıcakta bize şort giydirmeyecek bunlar...yakacaklar......
rating kuruluşları neden ağız birliği yaptı....TÜRKİYENİN NOTU ARTACAK ....BAŞKA YOLU YOK..
geçmişte olmayan ne oldu bugün......ne olacak ihtiyar körmüsün..........
borsanın % 66..sı...imkb 30..un % 80..i....bankaların % 95..i......vob..uzun kontaratlarının ....
% 90..ı GAVURUN elinde.......ATALARIMIZ NE DEMİŞ..İT. İTİ.. ISIRMAZ.......
NEREYE KADAR.............??????..
MEZARA KADAR DEĞİL........
not artışı da olur...oda geçer......YA SONRA..???
[B]BOZZ AMCANIZ SİZİ BEKLİYOR......ÖPECEK.........[/B]
boz abi aylık bazda görünen güçsüzlük ve uyumsuzluk çok belirgin. bu ay nereye kadar zorlarlar bilemem ama dediğin gibi gelecek aydan itibaren yeniden sert satışlar gelerek aylık Stoc un sat verme ve yükselen trendin kırılma ihtimali yüksek gibi. senin dediklerini teyit amaçlı gönderiyorum grafiği. saygılar
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/60d2cac9.png[/IMG]
DÖVİZ ALIM İHALESİNDE OPSİYONLU SATIŞ GERÇEKLEŞMEDİ
Merkez Bankası döviz alım ihalesinde opsiyonlu satış gerçekleşmedi.
Merkez Bankası, döviz alım İhalesinde ortalama 1.5397 TL ile 30
milyon dolarlık alım yapmıştı.
Foreks Haber Merkezi ( [email]haber@foreks.com[/email] )
[url]http://www.foreks.com[/url]
bozabi 2 haftadır satış gerçekleşmiyo yabancının tüymesi çok yakın sanırım onlara merkez bankasından daha çok lazım......
[B]rating kuruluşları insider trading kaynagının ta kendisidir...........[/B]
toplum gerçekleri öğrenecek...uzun sürmez...o zaman çok kurum...çok kişi ...
kendilerine yer arasınlar.....muz gibi soyulan yurdum insanı...
vob..açıldığından beri bilanço çıkarın ..parayı kim kimden almış......yabancı türkten.
foreks şirketleri mantar gibi....TÜRKİYE.den yılda kaç para yurt dışına transfer ediyorlar.
yabancı neden IMKB 10 alıyor......OYUN ADİL Mİ.??.....MASA HİLELİ.....
NE OYNADĞINIZI..KİMLE OYNADIĞINIZ BİLİN DİYE YAZIYORUM.............ben geldim..
gidiyorum.......
UNUTMAYIN ..............
MUHTAÇ OLDUĞUNUZ KUDRET DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.............