-
sanko da ebru die biri vardı,,,,, anlatamadan edemedim,,,, endeks 40 000 deyken nolacak die sordum ,,,, düşecek çok kötü düşebilir her an,,, falan bin türlü palavra sıkmıştı,,,,,,,,,,,,,,,,,, ben de ona iyi niyetli bir şekilde 46000 leri illaki göreceğiz,,, demiştim,,,,, demin aklıma geldi,,,,, kız kendini çok zeki zannediomuş belkide,,, beni düşüşe oynatıp,,,, kendi kazanacaktı,,, ya da harbiden anlamıo bu işten,,,, eğer millete akıl verdiğini zannederek yakmaya çalışıosa,,, bu vebalden kurtulamaz,,,,
aklıma geldi paylaşayım dedim,,,,, :)
-
-
fdax-fdov satta vob alda.
-
[QUOTE=Leblebi;119603]fdax-fdov satta vob alda.[/QUOTE]
üçüde sata geçti.
-
Olmadı short 650.Burası artmaz.Zaten 700 den short olacaktım.Daha dokunmanın alemi yok.
-
[QUOTE=atlascepkenli;119601]sanko da ebru die biri vardı,,,,, anlatamadan edemedim,,,, endeks 40 000 deyken nolacak die sordum ,,,, düşecek çok kötü düşebilir her an,,, falan bin türlü palavra sıkmıştı,,,,,,,,,,,,,,,,,, ben de ona iyi niyetli bir şekilde 46000 leri illaki göreceğiz,,, demiştim,,,,, demin aklıma geldi,,,,, kız kendini çok zeki zannediomuş belkide,,, beni düşüşe oynatıp,,,, kendi kazanacaktı,,, ya da harbiden anlamıo bu işten,,,, eğer millete akıl verdiğini zannederek yakmaya çalışıosa,,, bu vebalden kurtulamaz,,,,
aklıma geldi paylaşayım dedim,,,,, :)[/QUOTE]
aracı kurumlardaki elemanların hepsi değil ama %80 i bu forum daki vatandaşların ortalama kalitesinin altında, yani kötü niyetle değil bilgisizlikten...
onlar fakültede okudukları iktisada giriş dersiyle bu işlerin olacağını zannediyorlar ama bu işler kitap okumakla değil, kazık yemekle ve iyi gözlemle uzun sürede öğreniliyor....
-
[quote=QUEEN;119599]destekden tepki gelmiş kırılısa aşağı bence aşağı..tepki geliyor sadecene[/quote]
tebrikler nokta atışı +.:dü:
-
[quote=trader38580;119584]dün akşamdan yazmıştım. alacakları en fazla yer 44200 dür. orası bile şüpheli. spotda mal cıkıyolar.[SIZE=4][COLOR=Red] 2. seasn işc çöker. [/COLOR][/SIZE]dikkatli olun. yükselişler short fırsatıdır. bugün 42800 leri bekliyorum. bol kazançlar herkese[/quote]
2. seansa bırakmadılar
şimdi sıra akbank da.
-
[QUOTE=traderx;119600]bu seviyeler yani 900 üstü çok önemli burdan çöktük çöktük çökmezsek, şu an garip gelebilir ama 44700 lere kadar gidebilir bu vob..[/QUOTE]
ahada bastılar işte bugün diyorum piayasa normalin tersi hareketler yapıyor şort devam.
-
spotta akbnk ın bu kadar alıcı olması düşündürücü..eger eskisi gibi ise ,artık düşüş için fitil ateşlenmiş demektir..he yukarı tepki verebiliriz ama asıl düşünce onceden nası yukselış se şimdi de düşüş olmuş olabilir..
-
yükselişte olanın tam tersi oluyor kısa periiyotlu sistemler al veriyor ancak etkisi sınırlı kalıyor..
-
yatay adam carpmaca ve bıktırma opr.devam eder gibi birazdan sistem carpmalar başlar 200-300 aşağı yukarı tek barlarda olabilirmi olur Sesli Düşünüyorum kimse dikkate almasın