-
Trend 1'deki D,E ve F arasındaki fibo ilişkisini 2nci trende uygularsak F tepesinin oluşacağı muhtemel nokta [B]76.400[/B] olarak karşımıza çıkıyor...
[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/792/noname.png[/IMG]
aklımızda bulunsun....fikir olarak...
-
[quote=halojen;266609]mart 2009'da başlayan trend boyunca ardışık ikiz yapılara sıkça değindim... grafikte görülen ilk ikiz yapıyı (kırmızı) blogumu izleyenler hatırlayacaktır o dönemde... gene bu topikte, sonrasında gelişen mavi yapı çiftine de işaret etmiş ve aynı yöntemlerle 75.200 tepesini nisan ayında bulmuştuk...
[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/5826/nonamee.png[/IMG]
değişen hiçbirşey yok.... şimdi de beyaz yapı çifti sonlanmak üzere.. bir atak kaldı..[/quote]
EVET..SON BİR ATAK KALDI..aslında başlamıştı...OVP ..meclisten geçmeyince yarım kaldı..ara verildi...kaldığı yerden devam etmeli....
ederse tadından yenmez.....
svg..halojen graf..lar 10 numara.....
.brv
-
Kolay gelsin, çalışmalarınızda başarılar
-
[QUOTE=boz ayı;266629]EVET..SON BİR ATAK KALDI..aslında başlamıştı...OVP ..meclisten geçmeyince yarım kaldı..ara verildi...kaldığı yerden devam etmeli....
ederse tadından yenmez.....
svg..halojen graf..lar 10 numara.....
.brv[/QUOTE]
abi teşekkürler.... inşallah işe yarar graflar... :)
-
[QUOTE=clark;266631]Kolay gelsin, çalışmalarınızda başarılar[/QUOTE]
sn.clark hoşgeldin....
-
[QUOTE=halojen;266633]sn.clark hoşgeldin....[/QUOTE]
Hoşbulduk sn halojen aklımızdasınız arada uğruyoruz eski dostlar ne yapıyor diye
vobun ilk günlerinden bu güne işlem tarzı çok değişti,artık para kazanmak gerçekten daha zor ,eski hareketler kalmadı ama gün gelir devran döner
-
[quote=trader38;265173]boz abi seans içi rahatsız edip soru sormuyum diyorum ama seans kapanıncada seni bulmak imkansız. vakit bulursan ons-altın, dolar/tl ve eur/usd için orta-uzun vadeli beklentini paylaşırmısın?
saygılar[/quote]
[I]çok kısa yazabiliyorum......[/I]
[I]altında düşüşler alım fırsatı ..trend yukarı ..makro sebebler var..her iki rezerv parada güvenilir değil..abd..ekonomisinde ikiz açık...euro bölgesinde önemli sorunlar var...kamu borçları başta..ayrıca her devlet parasının değerini düşük tutma savaşı veriyor..euro bölgesi dışında..onlarda yanlış yapıyorlar...[/I]
[I]dolar /tl veya döviz /tl..de ağustos sonuna doğru borsalarda başlamasını[/I]
[I]beklediğim düşüş trendinden dolayı bu tarihlerde yukarı yapabilir..ben yukarı bekliyorum..ama unutma dolat/tl hareketleri çok kısa sürede olur biter..uzun soluklu olmaz...eylül..de olup.bitebilir...ardından faiz konuşuruz.[/I]
[I]euro/usd kısa vadede ..aşağı bekliyorum..1.30..lar kısa vade tepe...[/I]
[I]uzun vadede tepe olabilir...olmalı..ama ECB yanlış yapmazsa......geçmişte yanlış yaptı...hiç kimse beklemiyor ama bence ECB..süpriz bir faiz indirimi bekliyorum..yapmalı.....[/I]
[I]stress testleri sonrası satışlar artacaktır.euro..da.....ECB...manyaklık yapmazsa...fonlamayı kesip...test sonuçlarını olumlu aktarmayıp..zordaki bankalara ek süre verme gibi girişimler dışında...beklentim stress testleri[/I]
[I]güzel...fonlama artacak..likidite rahatlayacak..ve euro gevşeyecek....[/I]
-
[QUOTE=clark;266638]Hoşbulduk sn halojen aklımızdasınız arada uğruyoruz eski dostlar ne yapıyor diye
vobun ilk günlerinden bu güne işlem tarzı çok değişti,artık para kazanmak gerçekten daha zor ,eski hareketler kalmadı ama gün gelir devran döner[/QUOTE]
evet değişti piyasa...bunu sıkça dile getiriyorum... işlem saatleriyle oynuyorlar,grafikler de karakterini değiştiriyor haliyle...
e bizde değiştik artık, eskisi gibi uzun vadeli projeksiyonlar yok,olmuyor... bir adım sonrasına odaklandık.. mecburen.. görüş açımızı daraltıyorlar.. bunlar maksatlı hareketler...
ne olursa olsun, büyük para izini kaybettiremez.... topiğin başarısı bunu kanıtlıyor...
kolay gelsin..
-
[quote=boz ayı;266639][I]çok kısa yazabiliyorum......[/I]
[I]altında düşüşler alım fırsatı ..trend yukarı ..makro sebebler var..her iki rezerv parada güvenilir değil..abd..ekonomisinde ikiz açık...euro bölgesinde önemli sorunlar var...kamu borçları başta..ayrıca her devlet parasının değerini düşük tutma savaşı veriyor..euro bölgesi dışında..onlarda yanlış yapıyorlar...[/I]
[I]dolar /tl veya döviz /tl..de ağustos sonuna doğru borsalarda başlamasını[/I]
[I]beklediğim düşüş trendinden dolayı bu tarihlerde yukarı yapabilir..ben yukarı bekliyorum..ama unutma dolat/tl hareketleri çok kısa sürede olur biter..uzun soluklu olmaz...eylül..de olup.bitebilir...ardından faiz konuşuruz.[/I]
[I]euro/usd kısa vadede ..aşağı bekliyorum..1.30..lar kısa vade tepe...[/I]
[I]uzun vadede tepe olabilir...olmalı..ama ECB yanlış yapmazsa......geçmişte yanlış yaptı...hiç kimse beklemiyor ama bence ECB..süpriz bir faiz indirimi bekliyorum..yapmalı.....[/I]
[I]stress testleri sonrası satışlar artacaktır.euro..da.....ECB...manyaklık yapmazsa...fonlamayı kesip...test sonuçlarını olumlu aktarmayıp..zordaki bankalara ek süre verme gibi girişimler dışında...beklentim stress testleri[/I]
[I]güzel...fonlama artacak..likidite rahatlayacak..ve euro gevşeyecek....[/I][/quote]
teşekkür ederim abi . çok değerli bilgilerini paylaştığın için.
saygılar
-
A ve B PLANLARI.........
A..planı yeni zirve ..............
B...planı ise tuzak........
74.475...benim rakkamım..üstüne çıkıp kalmalı..rüştünü ispat etmeli....ve sonrasında hareket hızlanmalı......yukardan dönüşte 74.475..in aşağı geçilmesi benim için ilk sinyal
olacaktır.........
önce 74.475...yukarı geçilsin.....sonra bakarız....antreman yapıyoruz.......
geçemeyebilir....geçer gibi yapıp aşağı dönebilir..yakın takipe devam...
-
favori planım....PALA bu yaz bize tatil yaptırmayacak..............
AĞUSTOS -EYLÜL ÇOK KANLI GEÇECEK.........
-
[QUOTE=halojen;266587][B]73.700-74.000[/B] aralığı ilk önemli direnç.....[/QUOTE]
direnç bölgesinde atak hız kesti.. fakat er yada geç kırar...
[IMG]http://img833.imageshack.us/img833/6987/nonameu.png[/IMG]