bilmiyorum memnun deyilsek kapatıyım topiği, ne teşekkür var ne bir şey, kıçımızı yırttık, hem cörte, hem lönke,
Printable View
bilmiyorum memnun deyilsek kapatıyım topiği, ne teşekkür var ne bir şey, kıçımızı yırttık, hem cörte, hem lönke,
[quote=indregandi;246748][B][COLOR=DarkRed]bilmiyorum memnun deyilsek kapatıyım topiği, ne teşekkür var ne bir şey, kıçımızı yırttık, hem cörte, hem lönke,[/COLOR][/B][/quote]
farkında değilsiniz belki dua ediyoruz orada sadece düğme bassak ne olur basmasak ne olur
[quote=citiwan;246752]farkında değilsiniz belki dua ediyoruz orada sadece düğme bassak ne olur basmasak ne olur[/quote]
moderatöre söyleyelim dua butonu da koyduralım:).lelelehem de en içten olanından:..::rolleyes:.lelele
642,479, 326 bunlar alışa müsait yereler, bakın satış ağazımdan çıkıyormu hayır, ilk iş kara otur gerisi kolay, çünkü ağada öle yapıyor, önce kara oturuyor, şimdi yaptığı gibi, cört kesiyor, ölçüm yapmasa idik muhtemel yakalnmıştık, çünkü illüzyon vardı, birde puştluk,....
[quote=citiwan;246752]farkında değilsiniz belki dua ediyoruz orada sadece düğme bassak ne olur basmasak ne olur[/quote]
siszin için öle, benim içinde böle, o geliyor benim randıman artıyor, ben isterimki herkes birbirini teşekkürlesin, doğru eğrisiyle, bu pozitif enerji yayar,.....
692,552,354 deyiz,...
:mad::mad:[quote=indregandi;246746]kayahan parite alalım, ....[/quote]
zaten pushtun diğer başı bu 1,2222 .dngdow-0,35, eşşoğülusu sabah -175teydi şimdi nerde:mad::dü:
[quote=sadberk22;246760]:mad::mad:
zaten pushtun diğer başı bu 1,2222 .dngdow-0,35, eşşoğülusu sabah -175teydi şimdi nerde:mad::dü:[/quote]
bu dovu ve avroyu bana bırak, ben onları hallederim, ana konu muz neydi, avro bir bant içindeydi, bu bant yukaıya ve ya aşağıya sonlanmadıkça puştluk kaçınılmazdı, şimdi bu puştluğu yaşıyoruz, bu sonlanış ise gittiği yöne trend başlangıcıydı buna daha var,....şimdi eğitim veriyorlar,.....
[quote=indregandi;246754]642,479, 326 bunlar alışa müsait yereler, bakın satış ağazımdan çıkıyormu hayır, ilk iş kara otur gerisi kolay, çünkü ağada öle yapıyor, önce kara oturuyor, şimdi yaptığı gibi, cört kesiyor, ölçüm yapmasa idik muhtemel yakalnmıştık, çünkü illüzyon vardı, birde puştluk,....[/quote]
kapanmak için yere ararken adamlar resmen abandılar :::.dng
[QUOTE=indregandi;246748]bilmiyorum memnun deyilsek kapatıyım topiği, ne teşekkür var ne bir şey, kıçımızı yırttık, hem cörte, hem lönke,[/QUOTE]
Hocam.. dua ediyoruz..
Siteyi okuyan arkadaşlar lütfen....
tşk..butonuna tıklasak.... emeğe saygı için iyi olur.
slmlar...
68366 ya kadar yolu var, bunun geçişi up trend bu gün geçerse bu gün yarın geçerse yarın, türkiyenin bölgedeki rolü satın alınmış görülüyor, böyle sunuluyor, biz ise avroya bakacaz,
bu biocanla ve EMCİ yle takıl sadberk, onlar benle ben de onlarala takılacam, uslular ve iyide yapıyorlar, ağa uslu kişileri seviyor,....