-
[QUOTE=bien;231968]92.50-60 seviyesinden tepki verecek gibi yaptı, o yüzden kapattım. Nitekim tepti ama beklediğimden az oldu... yaklaşık 50 pip de papazda bıraktım...
Neyse bugün yine de iyi kazandım... [B]kazandığını geri vermek daha çok koyuyor[/B], keşke hergün böyle olsa.[/QUOTE]
offf offf en kötüsüde o oluyo:mad:
-
[quote=catedral;231976]Offf offf....
bereket vermesinnnnnn...
[B]Hamd Olsun........HO[/B][/quote]
pardon apla bi daha olmaz :)
-
oil de 100 puanlık hareketler cirit atıyor ben öylece bakıyorum.. 84 e indiğinde kapatamadım kaldım öylece.. şimdide bön bön bakıyorum..:)
yaa iki gündür bu kadar harekete ben yerimde sayıyorum..:mad:
hayret bişey yaa nedir bu üstümdeki rehavet anlamadım..
-
[QUOTE=catedral;231941]işine karışmak gibi olmasın ama..
Bu akaşam OBOMA nın plans mlans bişileri var..[/QUOTE]
ne plansıymış bu caty.. oil de shortlar elime yapıştı kaldı..
-
bugünde mi tüm düşüşünü geri alıp 86 ya gidecek bu oil.. hasbinallahhh
-
[QUOTE=Cerphin;232027]bugünde mi tüm düşüşünü geri alıp 86 ya gidecek bu oil.. hasbinallahhh[/QUOTE]
cerficim.. aynı zamanda mordakım..:)
Bu sıralar petrolde dikkat edin.. Anlamadığımız bişiler dönüyor orda. 100 dolarlar falan konuşuluyor..
Benim bildiğim ve olması gereken..Kaç gündür dolar değrlendikçe fiyatının düşmesi gerekir..azıcık düşssede dönüp dönüp 85 üstüne yerleşiyor..
Madem kısa kovalıyosunuz.. Her düşüşte karları cebe atın..
Parite haftaya buralardan bi düzeltme yapıp yukarı 1.35 lere atak yapmaya kalkarsa petrol de yukarı atabilir kendini..
Geçen sene ben yapıyodum petrolde iş.. Oğuz bilir.. Gbp benim belalı paritemdi.. Ordan bi kuruş alamadımdı.. Petrolde acaip götürüyodum.. Hatta geyiğimizde .. kraliçeyi petrolle besliyorum ..derdim..
Bi akşamüstü bi anda ben kısadayken bi alım geldi.. manyak bi çıkış oldu. 12 dolarmı ne yükselmişti.. Tabi margin yemem bir kaç dakka sürdüydü..Bi daha da petrolde işlem mişlem yapmadım..
O çok bilinmiyenli çünkü.. Dolar.. Opec.. Spekler.. Fonlar..kaçırılan gemi.. patlamalar.. v.s.. savaş alanı gibi orası..
-
[QUOTE=Cerphin;232026]ne plansıymış bu caty.. oil de shortlar elime yapıştı kaldı..[/QUOTE]
Bankalarla ilgili .. Daha bakamadım nedir ne diildir açıklamanın detayı?
-
Bir de Cumaları çok dikkat etmek gerekiyo..
Bankalar ve fonlarda pozisyon kapamalar oluyo.. O yüzden acaip ters hareketler oluşur..
-
haklısın caty oil de karı hemen cebe atacaksın.. serseri mayın gibi.. 2 günümü heba etti.. en güzeli vur-kaç stili bunda..
gece boyunca sinir etti beni.. sabah ilk iş maliyetimden kapatmak oldu.. nereye giderse gitsin artık..:mad:
-
[QUOTE=Cerphin;232047]haklısın caty oil de karı hemen cebe atacaksın.. serseri mayın gibi.. 2 günümü heba etti.. en güzeli vur-kaç stili bunda..
gece boyunca sinir etti beni.. sabah ilk iş maliyetimden kapatmak oldu.. nereye giderse gitsin artık..:mad:[/QUOTE]
Cerfi..biz çok büyük sermayeyle az kaldıraçla girip iş yapmıyoruz.. 20-30 pip teptimi ben kendimi panic odasına kapatıyorum.. Öyle 50-100 pip zararda oturamam.. Zarar rakamını görünce nevrim dönüyo..
En iyisi.. günde 50 - 100 pip arası kar gördünmü kapatıp işlem falan yapmamak..
Öyle düşecek yada çıkacak diye şartlanıp yöne kapıldınmı bizim için sonuç kesinlikle kayıp oluyo..
Her gün 24 saat piyasa var. Sana ne yönden..:..:sadece oilde değil.. hepsinde kar gördün mü at karını cebine..ardında bakma..
Bak mesela bugün sabah 3220 lerde tepeceğini gördüm ben.. Nedense uzun açmaya elim gitmedi.. 100 pip tepti.. Walla üzülmedim.. şimdi aradanda girmiyorum.. Bi ara yine top gelir ayağıma dedim..
-
herkese hayılı cumalar bo kazanclar
gozunu sevem su close all script in tam 33 ten kısa girdim bi verdiler noluyo loo dedim bastım sicripte kapadım 15 ten hayatımın en hızlı tradi oldu 15sn de 18 pip :))
-
[QUOTE=oğuzt;232051]herkese hayılı cumalar bo kazanclar
gozunu sevem su close all script in tam 33 ten kısa girdim bi verdiler noluyo loo dedim bastım sicripte kapadım 15 ten hayatımın en hızlı tradi oldu 15sn de 18 pip :))[/QUOTE]
Seninkini çalıştıramadımdı.. Ama geçende internetten buldum bi tane.
Harika bişi yaww..bastığın fiyatta kapatıveriyo hepsini birden.. tek emir gibi..
dünde ben yaptımdı..