abiler kontrat sayınız yüksek olduğundan dolayı her işleminizde titretiyorsunuzz vobu :) nerden sattım derseniz bi dağılıyor :P palalar bu topikte fiyatları onlar indiriii :)
Printable View
abiler kontrat sayınız yüksek olduğundan dolayı her işleminizde titretiyorsunuzz vobu :) nerden sattım derseniz bi dağılıyor :P palalar bu topikte fiyatları onlar indiriii :)
[quote=selçuklu;227232]ED scenario live i think .. i expect a kuskusel corrective crash ... üvvv ..[/quote]
[quote=halojen;227244]74,800 kısa.... girmeyecek anlaşılan... 75,700 istop..[/quote]
Herkese sevgiler ve güzel haftalar,.brv
Arkadaşlarımın dediklerine katılıyorum,haftasonu analizimiz şimdilik çalışıyor,
[B]kilit nokta: 70.625 civarının tekrar ziyaret edilmesi[/B]
eğer oraya inersek ve oradan 5.dalga ile yukarı başlarsak;4.ve5. dalga toplamı 13000 puan civarı marj var önümüzde....lelele
hepsini yakalarız inş...:D
[quote=saraylı;227257]Herkese sevgiler ve güzel haftalar,.brv
eğer oraya inersek ve oradan 5.dalga ile yukarı başlarsak;4.ve5. dalga toplamı 13000 puan civarı marj var önümüzde....lelele
hepsini yakalarız inş...:D[/quote]
saygılar sevgiler abi başlasın artık valla mahvolduk kısa denemekten... :..:
73.95 altında kısalar rahat eder...
[quote=saraylı;227257]Herkese sevgiler ve güzel haftalar,.brv
hepsini yakalarız inş...:D[/quote]
BU ADİ PALA 74.625 İN BİLE ALTINA İNMEMEYE AND İÇMİŞ SANKİ .dng ÜSTAD İNŞ. BEKLENTİ-NİZ/ MİZ GERÇEKLEŞİR:::
[quote=sadberk22;227265]BU ADİ PALA 74.625 İN BİLE ALTINA İNMEMEYE AND İÇMİŞ SANKİ .dng ÜSTAD İNŞ. BEKLENTİ-NİZ/ MİZ GERÇEKLEŞİR:::[/quote]
BU ARADDA ÖĞLEDEN SONRA GENE YARGI ÇEVRESİNDEN Bİ TOPLANTI HABERİ GELEBİLİRMİŞ;) OLURSA CUMA GÜNKÜNE BENZER Bİ KIYAK GEÇEBÜLÜRLER BİZE.dng
İyi haftalar..
Yunanistan la gaz verdiler... Bu hafta ya da önümüzdeki hafta Polonya patlayabilir.. Bakalım o zaman ne yapacaklar?
Kurtar kurtar bitmeyeceğinin farkına varmalarına az kaldı bence..
buralarda dolaşması saçma artık... ya 74bini kıracak yada fibo hedefine girip ordan basacaklar... eninde sonunda gidecek 70.500'e...kaçışı yok
[quote=sadberk22;227276]BU ARADDA ÖĞLEDEN SONRA GENE YARGI ÇEVRESİNDEN Bİ TOPLANTI HABERİ GELEBİLİRMİŞ;) OLURSA CUMA GÜNKÜNE BENZER Bİ KIYAK GEÇEBÜLÜRLER BİZE.dng[/quote]
zaten bu trend tarihe geçecek.. cumhuriyet tarihinin gördüğü en yüksek küçülme oranları, işsizliği ve devlet zirvesinde bitmeyen kavgalar eşliğinde tarihi zirvelerde bir piyasa.... ne denir ki.. muz cumhuriyeti..
Aşağıda vadeli saatlik grafik var:
Osi.de nu var.
Hemen altında ise çok enteresan bi tg var;+.
bu benim geliştirdiğim universal u tg si...bu tg 7 tane önemli tg yi alıp bunların oluştuduğu u ları ölçüyor ve 1 den 7 ye kadar bunları topluyor..+7 ye kadar pu ve -7 ye kadar nu anlamında söylüyor...:)))
Şu anda bu tg yani [B]UNIU nun değeri -5[/B] ; bu demektir ki dönüş başladı ya da yakın,düşüş gelecek..bu tg nin özelliği countertrend çalışan önemli bir uyarıcı olması...:cool:
diğer yandan 3.dalgaya Fibo oranları uygulandığında %38....70.800 civarı çıkmakta...
[IMG]http://i39.tinypic.com/rr4kus.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.resimkoy.net/images/531bjpcu8i.png[/IMG]
apsd de ciddi artış var bugün neye yormalıyız