[QUOTE=boz ayı;266515]kısa vadede çöküş beklemediğimi yazmıştım..TOP halen bende değil.....[/QUOTE]
abi 75bin üzerine yolculuk var.... top bende halen... maalesef... üüü
Printable View
[QUOTE=boz ayı;266515]kısa vadede çöküş beklemediğimi yazmıştım..TOP halen bende değil.....[/QUOTE]
abi 75bin üzerine yolculuk var.... top bende halen... maalesef... üüü
sn boz hosgeldınız ...
[quote=paradigma;266173]bugun cok yogundu işler, ilgılenemedım okuyamadımda forumu ...ama kazanacagımız cok para varmıs tuhh dıyorumm ...sans ıste .. geceye 73125 ortalama ıle long gırdım son anda ... dunku dusustekı pastaya baktımda oyle mal veren pıyasayı dusus trendıne sokan eksterm bir satıs gormedım dusese goturen bır goruntu yok gibi geldı ...umarım yanılmıyorumdur... pozuma gore sn halojenınde 75 000 ustunu beklıyorum demesı de benı oldukca rahatlattı ..herkese iyi tatıller dılıyorum ...[/quote]
yukarıdaki ongoruye gore , 73125 longlarla şimdilik devam edıyorum ...
son iki trend çift düzeltmeli ilerliyor... öyle ise, artık hedefe kadar düzeltmeye girmemesi lazım..
[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/792/noname.png[/IMG]
geri alım bölgeleri farklı olsa da iki trendin bu açıdan benzer olduğu söylenebilir..
düzeltmesiz 75bin üzeri... molasız... express... :)
diğer bir değişle.. ;
[IMG]http://img843.imageshack.us/img843/7407/nonamea.png[/IMG]
15 dakkalıklarda OBOM su bi ucube oluşssada 5 dakkalıklarda da TOBOMsu bişi oluştu..
30 dakkalıklara kadar izlediğim indikatörler AL da.. 74.100 ve 12 barından sonra 74 000 ler çalışırsa yukarı hareket hızlanabilir..
Bi dolaplar dönüyo..
73,800 uzerinde iş karısır ve duzeltme bitmiş olur bence.. izlemede kalmak faydalı olabilir..
Dolar tarafında 1,5391 onemli destek ve direnc olarak duruyor ancak bir daha yukarı donme ihtimali var bence 1,5540 seviyelerine dogru. bu hareket tamamlanırsa endekste kısa kalmak tehlikeli olacaKTIR..
[quote=halojen;266558]son iki trend çift düzeltmeli ilerliyor... öyle ise, artık hedefe kadar düzeltmeye girmemesi lazım..
[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/792/noname.png[/IMG]
geri alım bölgeleri farklı olsa da iki trendin bu açıdan benzer olduğu söylenebilir..
düzeltmesiz 75bin üzeri... molasız... express... :)[/quote]
Sayin Halojen,
Bu durumda 75K uzerinde hedef 77-80K arasi olabilir degil mi?
Tsk....
73.700-74.000 aralığı ilk önemli direnç..... geçerse,ki geçmesi gerek, hareket ivmelenir...
[QUOTE=kosmaz;266586]Sayin Halojen,
Bu durumda 75K uzerinde hedef 77-80K arasi olabilir degil mi?
Tsk....[/QUOTE]
sn.kosmaz net bir hedefim yok son tepe için... dediğiniz olabilir, yada 75.025'ten de dönebilir.. her iki durum da sağlar benim beklentimi... izleyip görmek daha sağlıklı şu an için... ben teşekkür ederim...
[quote=halojen;266524]abi 75bin üzerine yolculuk var.... top bende halen... maalesef... üüü[/quote]
[I]yine aynı fikirdeyiz.....[/I]
[I]yeni zirve beklemiyordum.....ama ilerleyen yapı yeni zirve olabilir diyor....[/I]
[I][B]74.475.....[/B]çok önemli üstünde kaldığı sürece yeni zirve ihtimali kuvvetlenir..[/I]
[I]longg almam...ama zirvede hiç acımam BASARIM.....[/I]
[I]flatt devam..izleyelim...özellikle [B]74.475.....[/B]i....[/I]
[I]pull.back 74.475 yapıdı..cuma...şimdi geçerse farklı olur..[/I]
.brv