sn sazanın son işlemi çok şıktı,bir bölümü 45 bin üstünden hissi kalanı 44800 gibi kitabi olmak üzere..
güzel ortalamalı bir kısa portföy oluşturdu..
Printable View
sn sazanın son işlemi çok şıktı,bir bölümü 45 bin üstünden hissi kalanı 44800 gibi kitabi olmak üzere..
güzel ortalamalı bir kısa portföy oluşturdu..
[quote=traderx;119240]bu terada fos çıktı,
adama kontrat başı kaç para diyorum, 5 kişiyle görüştüm fiyat veremediler, en sonunda biz sizi arayalım dediler, ne biçin aracı kurum dünyadan bi haber...[/quote]
Teranın muhasebesi ve senin muhattap olduğun adamlar boktan adamlar.Sen bir de benim muhattap olduklarımla görüş.Onlar gerekeni yapar.
[quote=atlascepkenli;119270]ne yaptın abicim,,, 15 günde 10.000 puan zor verirler ,,, :D
gel ay sonuna bağlıyak işi,,, oda olmaz da neyse,,,, senin hatrına,,,,:confused:[/quote]
hayal bu bakarsın gerçekleşiverir
[quote=trader38580;119260]fiyat 44650 civarıyken yazdığım bu mesaj maalesef araya kaynadı.üüü istifade eden oldumu bilmiyorum. sistemim sow yapmaya devam ediyor. ortalama aylık getirisi 10-15 bin civarı. hareketli piyasada dahada artıyor. bakalım bu ay ne verecek?.boks..boks..boks.[/quote]
Seans içinde daha sık gönderebilirseniz ....iyi olur....
....-100 ........875 ne ifade ediyor
[QUOTE=barlas_ss;119267]arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..[/QUOTE]
GARAN 3,88 kıracak da demişti. Kırınca cigara yakmadınız di mi? Sağlığa zararlı. .dng
güsel bir gündü ve sanırım hemen çoğunluk SHORT'tu...en azından yazan arkadaşlardan terste kaldığını yazan,üzülen,morali bozuk kimseyi görmedim.gözümden kaçtıysa bilmiyorum...
zarar edenlerde sıkılmasın...bunu daha evvelde yazdım bu bir güreş...altta kaldım diye üzülme üstte kaldım diye sevinme...
PY asla TUŞ olmaz...çünkü matbaa onun elinin altında...bizim derdimiz arada ne götürebilirsek kardır hesabı...
bu trend bitmiş olabilir..
[IMG]http://i42.tinypic.com/n9jiw.gif[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;119274]Teranın muhasebesi ve senin muhattap olduğun adamlar boktan adamlar.Sen bir de benim muhattap olduklarımla görüş.Onlar gerekeni yapar.[/QUOTE]
Oran vermişler ama TLye çevirememişler. .kom
[quote=delinda78;119276]Seans içinde daha sık gönderebilirseniz ....iyi olur....
....-100 ........875 ne ifade ediyor[/quote]
ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım,,, düzeltilmesi lazım ,,:::
[QUOTE=delinda78;119276]Seans içinde daha sık gönderebilirseniz ....iyi olur....
....-100 ........875 ne ifade ediyor[/QUOTE]
-100 son işlemin kar zarar durumunu +875 de aylık kar zarar toplamını ifade ediyor.
[QUOTE=trader38580;118243]iyi geceler herkese.
bundan böyle daha fazla ekran başında olacağım için mümkün mertebe kendi sistemimin sinyallerini burada paylaşacağım. şu kadarını söyleyeyim. benim sistemim hepinizin sistemi döver..dng.dng şaka bi ayan umarım faydalananlar olur. yada en azından bir fikir verir. 12 hazirana kadar gecikmeli sinyalleri mazur görünüz. ekran başında olduğum sürece anlık yollarım.
işte sistemin son, yayınladığım ilk sinyal.
...................................[COLOR="Blue"]GETİRİ........BİLEŞİK GETİRİ [/COLOR]
A 45075 (1 haz 15:14)..........0.................0.............[/QUOTE]
[quote=barlas_ss;119267]arkadaşlar dün dedimki unutmayın benim brader "DÜNYAYI SHORTERLAR YÖNETİYOR" dedi, dedim.. umarım faydalanan çıkmıştır..[/quote]
Sen faydalandınmı?Senin birader bence yorum yapacağına cebini fazla doldursun da bir fon şirketi kursun.Yorumu nenem de yapıyor ama parayı nenem kazanamıyor.
[quote=abka;119269]son 20 aya ait kazanç grafiğini ve test sonuçlarını görmemiz mümkün mü....brv[/quote]
sistemi yaklaşık 11 aydır takip ediyorum. vobix in forumunda daha önce yayınlıyordum ama ekran basında duramadığımdan yayınlamaya ara verdim.
sistemi grafik üzerinde görmek için benim tek tek sinyalere ok koymam lazım. oda cok yorucu bir iş. sistemin matriksde formulize edilmiş bir hali yok. biraz karmaşık cünkü. forumda sadece bir arkadaşa öğrettim sistemi. anlatarak ve uygulamalı bile öğrenilmesi biraz zor oldu. yani kompleks biraz. ama ben elimden geldiğince anlık yayınlayacağğım. takip eden olursa tabi...