-
ağam kötü yakalandı yine, kaderi bu,...bak ağam sana akıl veriyim,..
104650 yi bir şekilde arazi et,..ama yine kurtulamassın, aşağıda 103675 e yakalandın, yukarıda 104650 ye,..kaldır 104650 yi başka rakam verecem daha agresif,..
103675 kır aşağı saatliği yorumum değişecek,..
annadınnı ...
-
böyle hıyar gibi dur burada, orada da rakamım var, ...tam bu hıyar yerinde, şu değmez 6 kademe dediğim,..
ananıdın nı,...
-
[quote=indregandi;442574]ne oldu temettü cephesnde, yanlış düzeltildimi, gelişme varnı,...[/quote]
teknik olarak grafiklere yansıtamadıklarını biliyorum..ama tem. sonrası
2000 puanlık bir değişim oldu tahminimce. haliyle daha önceki zirveler i
o zirve olarak değerlendiriyoruz. ama 2000 civarı etki yi değerlendirmekte çok zor. eldekiler idare etmek zorundayız . ancak yanlış değeler bulup yanılmamız da içten bile değil
-
104650,
105775 kırar gider,...
aşağısı 103675 te,...birazda karmaşık,...
-
[quote=Traderk;442579]teknik olarak grafiklere yansıtamadıklarını biliyorum..ama tem. sonrası
2000 puanlık bir değişim oldu tahminimce. haliyle daha önceki zirveler i
o zirve olarak değerlendiriyoruz. ama 2000 civarı etki yi değerlendirmekte çok zor. eldekiler idare etmek zorundayız . ancak yanlış değeler bulup yanılmamız da içten bile değil[/quote]
fark yapmaz,...mvzu graflarda şu an yok bu düzeltme dorumu,...doru,...
gelecekte düzeltirlerse bir süre sonra yeni rakamlar çalışır,...zaten bu düzeltme yukarıya yönelik olacak sanırım,...
aşağı olsa hiç bahsedilmez bile, gündeme dahi gelmez,...
-
nası ya yeni hevatar yakışmışmı,....uzun süredir peşinde idim bunun, sonunda buldum,...
-
u30 un daha önceki zirvesi 106,261 di yaklaşık 2000 etki desek
104,2xx civarı.. bu günde 104,400 ü gördü. yani zirveyi görmüş olduk.
vobtada 104,650 ile yeni zirve olarak bakarsak.. önemli bir gün..
-
ver ayarı 675 dağıt tezgahı ben toparlarım nasılsa,
köfte short bulamıyorsun deyilmi, kimse yemiyo,...
kalanda hep long,...
site site, bak yukarı 10000 puvan bekleyecem seni, aşağı bu seviyeden en az 13000 puvanını alacam,..
-
-
üstadım galiba bu sefer 103.675 geliyor size doğru nasipse..
-
-
[quote=Se_M;442589]üstadım galiba bu sefer 103.675 geliyor size doğru nasipse..[/quote]
103675 altı bayağı karışık,...fark yapmaz bana,..benim strateji tam tersi yükselişe short kontrat bağlamak olmalı,...
tabi yükselince namlu sana doru bakınca heyecen oluyo olmuyo deyil,..
ama buradan alırsam 13-16000 puvanı zaten long açacam duble tarzda,..
bunu önceden ilan etmiştim, bayağı bir oluyor,..
şimdilik obcektiflerimizi yazalımki, duyguda yakalnmıyalım agamemnona, duyguyu çok sever köfte,..
104650, 103800, saatlik, 103675 stopta buradayız, ve inanılmaz bir öngörü sağladı bana,..
tıkır tıkır,..yalınız dediğim üzere 103675 altı biraz karışıkça,...
-
[quote=Se_M;442590]yine olmadı üstad..[/quote]
dedim ya bakın, rakamı bıraksak bir tarafa, macro siyaset yine yukarı,...
iç dinamik, para olmadan çöker,...bura çokerse stok orada çöker,...
alenen yani, dedim ya bunu hisseden şair oluyo, biz bunu 2 senedir yazıyoruz,...
-
biz vobçuyuz bizi bağlamaz,...
şarcör ve mermi sayısı, birde sıkarken saymak lazım namludan çıkanı,..
click olmasın diye,
click kötü , bişi,...
click,...
bu olmayacak,...bam olacak her defasında, annadınıznı,..
kulağının sözüne doru, tam click beklediği anda,...
click, bu olmayacak,...
bam olacak,...
-
bam, bam, bam,...
olmaması gerekir,
bam bam,
çünküm o da sayıyor bende,..
olamaması gerekir dedittirmek gerekir,...
-
-
fakat şükür bu günlere öyle deyilmi,..
şükür,..
çok şükür,..
-
kapanış 104650 altında olursa pt 104650 yi analizimiz doğrultusunda değerlendirecem,...
anacak 104650 üstünde olursa 105775 i değerlendirmek durumunda kalacam, bu durumda
104650 gizili güzelimiz olarak kalacak,...
ancak, 104650 kapanışta 1 kademe ilave edip, 104700 yapabilirim,..
şimdilik 104650 başladık diye 104700 anmıyım
-
bunun nedeni, stobun cöle kıvamında oluşundan kaynaklanıyor,...
cöle, saç cölesi gibi,...
-
hemen patlamıyor yani, aaaa geldi patlayım bende, öle bişey yok,..
-
ama bu değerlendirmeyi seans ta yapacam, sabahın ilk saatlerinde oluşan güsel fiyatlarla,
onlar daha bir cillop oluyor,....
-
işte şöleyiz bakın, günlüğü saatliğe alınca line çizgide tap fiyatlara mucuk demiş,...
[img]http://666kb.com/i/cd5zcsvzg8oc9m30h.png[/img]
-
öle işte,
sarcör meselesi,...
-
bbelili olduk aşağı yukarı,..
104650, 104700 revize oldu,...
pt yorum yapacam buna görmek istediğim bir ayrıntı var, şekil ile ilgili,...
onu görmem gerekliki sağlıklı olsun ve sonraki benzer durumlarda zorlanmayalım,...
-
sıcak sıcak bölgemiz şu,
104700-103675, ortada 103800,..
bölge tanımız bu, başlangıç yorumumuz belli, ara sıcak ise pt seansta yapılacak,...
-
[img]http://666kb.com/i/cd5zo6spmi1de41c1.png[/img]
burada al konumuz daha önceki yorumlarımıza paralel devam etmekte, hedeflerini dahi vermiştik, bu günkü kapanış ise tam olarak T line üzerinde oldu, sarı oklar t line mantığını göstermekte,..
milimetrik bir kapanış,...
-
[img]http://666kb.com/i/cd5zss3nr5u2rpjgh.png[/img]
xu03 bu şekilde,...manasıda o şekilde
-
[IMG]http://666kb.com/i/cd5zwku7mhpm8dj29.png[/IMG]
max hedef, ....ona gelene kadar, 110.8, 113, ve max 115.3xx
destek ise diğer sstemle aynı, 103325 den denge alıyor,..trende dönüştüler fiyatlar yukarıya açtıkça 103325 den seyredecekler ,...
-
[img]http://666kb.com/i/cd600t3owv6kfsddt.png[/img]
fekat u030 henüz bağlamamış,...bunu bana hatırlatın oldumu, mesefae çok çünkü, ....nasıl kapatacak bakalım takip edelim,...
-
[img]http://666kb.com/i/cd605sj27rqbcj3r5.png[/img]
reel time da,...saatlik iyi çalıştı, bir gün kısmetse bende uygularım,...
ancak günlüğünde fakeyi kaldırmadı,...
-
[IMG]http://666kb.com/i/cd60b1h03o3khkwch.gif[/IMG]
günlük fake yi henüz kaldırmadı, bunu saatlikten takip ettiğimizde problem çıkmayacak,..
short veya long ikisinden biri %100 e atarak günlük trendi verecek,...ben şunu anlıyorum bu saaatte terend var artık,...
muhtemelen diğer gelişmeler bunun long oalcağını söylüyor, bu olursa ana kapital longu bu ötük ekonomiye ne şekilde süsleyip verecek bunu hep beraber izleyip göreceğiz,...
-
-
ii,...li zamanlarındayız,...
-
[quote=indregandi;442634]ii,...li zamanlarındayız,...[/quote]
bende aynı şey düşünüyordum ancak. pzt için hiç umudum kalmadı..
fake yedik. uzun boylular pzts kafayı çarpabilirler. kafayı korumak için kol
kesecez.
herkese iyi hafta sonları.
-
[quote=indregandi;442623][IMG]http://666kb.com/i/cd600t3owv6kfsddt.png[/IMG]
fekat u030 henüz bağlamamış,...bunu bana hatırlatın oldumu, mesefae çok çünkü, ....nasıl kapatacak bakalım takip edelim,...[/quote]yav şunu sıcak sıcak düzeltiyi analizii...
kırmızı altta iken, her durumda bu çıkış yükseliş demek,...
ilavten,...
geçmiş dengeden bir etkilenme var ve bu denge 104019.x ken, kapanışı 104090.x le az üstünde olmuş,..ancak,
yukarıya iki denge daha yapıp hedef maksimumunu vermiş, hemen belirtmem gerekirse
bu dengeler genelde kırmızı aşağı oldukça fiyatları kendine çeker, vacuum yapar,..
bu dengeler, 106267.x ve 107166.x, max hedef ise 111437.x te,...
-
işte geçmiş bu yönde yaptığım analizlerde verdiğim hedeflerle birleştirilirse,,...
genelde hedef dağılımı görülecektir,...ve bu gerçekleşmeler her durumda şu anki seviyenin oldukça üstünde olacaktır,...
ancak bütün bunlara giden yol artık stop indikatörlerdir,...yani şu...
104700-103675 (saatlik) ve 103800 dengelenmesi,...
başlangıç ve takip buradan olacakki [B][I]salimen[/I][/B] iş çıksın ortaya,...
-
[quote=Traderk;442638]bende aynı şey düşünüyordum ancak. pzt için hiç umudum kalmadı..
fake yedik. uzun boylular pzts kafayı çarpabilirler. kafayı korumak için kol
kesecez.
herkese iyi hafta sonları.[/quote]
ne yaptın yani, shortamı döndün,
ii dediğim ew li zamanlardayız demek, ....
kendini şartlamıyacaksın,...o stoplara güveneceksin, 103675 e kadar sabır göstereceksin,...
diyelim 103675 i kırdı tekrar yukarı çıktı tekrar aç, dediğim gibi alt karışık biraz, saatlik maliyet çok fazla yer ve yuva yapmış,...
-
ya goldiş ne yapmış öle,..vay ki vay, kimsede söylemiyor ha,...
-
[quote=indregandi;442537]şimdilik gitme kalma durumlarında buradayız gözükmekte,...
bu gün py takip edemedim pek,..
fakat,..
durum,...
sistemde sat fake dolayısı ile flat kalkmamıştı, nitekim py akabinde longa döndiü,...bu sisteme göre henüz bu fiyatlara long fake kalkmamış gözüküyor, ve flat durum devam etmekte,...
dolayısı ile long için tut henüz alamadık,...
diğer sistem ise 103325 üstünde dengede ala devam etmekte,..ve bu sisteme görede hap yutmama yerini,...
102445 dengesi 103325 taşındığına göre, 103325 ten,...başka stop olmadığından geri beslemede 101825 tende stobunu takip edecez,
yani 103325, 102450, 101825 günlükler böyle ve 110000 alacak kişi bunu anacak günlük takipte alabilir,.....[/quote]t
Pzt günü bu yazınızı unutmayınız..bu destekler önemli olacaktır.
kol kesecez..kellyi kurtarmak lazım..
Bu yönde labilecek harekleri biraz daha incelemek lazım
-
[quote=polo;442407]Hocam altında agresif harekeler yaşıoruz ancak 1550 atında da tutmuyorlar fazla, sanırım sizin dediğiniz en azından 163x u görmeden ciddi bi aşağı salınım olmayacak[/quote]
[quote=indregandi;442408]valla polo süper yazdım ama, bir tuş sayfayı değiştirdi yazılan gitti,..
ama
1614.x
1601.x
1592.x
1582.x
son olarak 1582.x denedi, geçti 1592.x den döndü, bana göre güçlü gold bir güvensizlik sembolü olarak, 1601.x üstinde 1614.x kırmalı,...
ancak görünen o ki, dxy yükselmeden gold direlemiyor,...regülasyon işleri,...ve stokla ters,..işte dün bakın agresif stok bir kez daha bunu ispatladı,...
1614.x ise tam güvensizliğin başlangıç yeri, ama dedik ya bu olursa sakal götürür dxy yi yukarı,..
şöle idi,..dxy sakalın, stok sakalın, gold sakalın deyil demiştik,...
öyleyse para otaritesi çökmeden gold güvensizlik unsuru olarak çalışamaz,..otarite ise bunu hissederse dxy ye yol verir ve py yi düşürerek kendi dayanak varlığını muhafaza eder,
artık gold sünger deyildir,...güvensizliğin sembolüdür, ve doru olan okuz yerden kovulur, işte kovulmaktadır,
[B][U][I]dolayısı ile emtia fiyatında üst sıınır olarak 1470.x ler,...takip edilmelidir,...
[/I][/U][/B]
et/kemik işleri,...[/quote]
[quote=indregandi;442409]kısaca şu,...
stok bir koalisyona hizmet için yükseliyor,...
golddan koalisyon olmaz, tersine bozar,...
dxy dende koalisyon kısmen olur, ama agresif yükselişi yine bozar,
geriye ne kalıyor, stok,....
başka parite ki, bunu ayakta tutmalılar ki stok yükseliş anlamında yaşayabilsin,..
koalisyon bozulmasın,....
bu nedemek, macro siyaset, başka, para transformasyonu, başka parayı akdeniz emecekti, başka, para bir su (likit)ise suyu su emecekti,..
para nerde basıldı, qe de,...e emilecek,..kaldıracı en yüksek yerlerden,...bunlar stok, evet gold kaldıraç yüksek ama oynayanlar için, diğer türlü dengede tutulmalı,...yoksa bozar,
kimi,...
koalisyonu,...
neyle güvensizlikle,..
işte bir de bunlara rakam kodumu,
1614.x
1601.x
1592.x
1582.x
[B][I]emtiya başlangıç, 1470.x[/I][/B][/quote]
[quote=indregandi;442412]birde başka bir şey daha güven geri gelirse, gold o zamn normal yükselir,..emmek için,..
bakın her şeyi söyleyebiliyoruz, şimdi neyi söyledik, demkki bir stres ve güvensizlik var ki gold zabdediliyor,
öyleyse gold şu anda çıkabilse açıkça güvensizliği işret edecek bu durum,..
demekki piyasalarda güven şu anda yok,...ki gold zaptediliyor,...[/quote]
[quote=indregandi;442413]zaptı rapt zamnlarındayız,...[/quote]
peh, peh, peh,.......