-
senaryoda uzerimize yok... ONS konusunda fikriniz nedir 965 hedefi gundemdemidir_?
[quote=catedral;266379]Aynı fikirdeyim. Kama kırıldı ama bunu ne şekilde fiyatlayacağını PALA daha iyi biliyordur...
Ben PALAMIN yerinde olsam.. 72.200 - 72.800 aralığında kırdımı kırmadı mı? Diye pireleri ortama iyicene alıştırır... sistemcecilerin başını döndürür. ...Kamanın alt bandında "kim takar yalova kaymakamını " 85.000 e yolculuk başlıyor formasyonu uydurup... bi dahaki 72.500 de 40-50.000 kısayı açar tek çubuk "noluyos lemm" formasyonuyla kimse kısalamadan basarım aşağı..:::
PALAMA bence böle bişey yakışır..[/quote]
-
[QUOTE=caylakboga;266380]senaryoda uzerimize yok... ONS konusunda fikriniz nedir 965 hedefi gundemdemidir_?[/QUOTE]
Yok benim seneryomda öle bi rakam... Sitiress testlerinden sona rakıtslar ateşlenir bence..:::
-
vala trend içindeki düzeltmelerin bittiği noktayı bulmak hayli güç... bunları tespit edebilen bi sistem görmedim şimdiye dek... o yüzden izleyip görecez artık...
strateji olsun da, gerisi önemli değil... trendi takip ediyoruz,dolayısıyla stop noktaları geniş..
ara düzeltmeleri de doğru tahmin edebilen zaten buralara takılmaz...varsa tabi öylesi...:)
-
Tepe dip avcılıgı ile işimiz yok. trend olsun yukarı asaga her ne yone ise orda potansiyel vardır. Sisitemler faydalı enstrumanlar ancak insanın cin fikirleri sisitemleri kandırmada 1 nomero.. o yuzden kişide önsezi ve tecrube de olması sisiteminini yanında bence..
[quote=halojen;266388]vala trend içindeki düzeltmelerin bittiği noktayı bulmak hayli güç... bunları tespit edebilen bi sistem görmedim şimdiye dek... o yüzden izleyip görecez artık...
strateji olsun da, gerisi önemli değil... trendi takip ediyoruz,dolayısıyla stop noktaları geniş..
ara düzeltmeleri de doğru tahmin edebilen zaten buralara takılmaz...varsa tabi öylesi...:)[/quote]
-
[QUOTE=caylakboga;266391][B]Tepe dip avcılıgı ile işimiz yok.[/B] trend olsun yukarı asaga her ne yone ise orda potansiyel vardır. Sisitemler faydalı enstrumanlar ancak insanın cin fikirleri sisitemleri kandırmada 1 nomero.. o yuzden kişide önsezi ve tecrube de olması sisiteminini yanında bence..[/QUOTE]
aynen öyle abi, dip-tepe avlayacak kadar paramız olsa ne işimiz var vob'ta... :)
-
gUNAYDIN. Bol kazanclı bir hafta diliyorum..
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
bol kazançlı haftalar.
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar bol kazançlar..
-
72,500 destek calıstı yukarı cekip asaga potansiyel olusur bugun bence.
72,000 civarından dikkatli olmak gerek...
-
günaydın..... kolay gelsin....
-
tünaydın.........
cuma açılan şortları sabah 72.700..den kapattım.........poz..flatt...
fazla güçlüyüz..var bir numara.....hayırdır diyelim..
-
kısa vadede çöküş beklemediğimi yazmıştım..TOP halen bende değil.....