-
günlükler tabiyetle devamm..günlük al da.ama dün dayanamadım..70700 den kısalmıştım...bugün çok güvendiğim 5 daklık sat ageçince(71300 den),oradanda kısaldım..ortalama 71000 den kısa oldum...[B]bunlar sisteme(günlüğe ters olduğundan) çerezliktir..[/B]bu ayki 5. işlem oldu.
garantiye veriş şahane..8 kademe zirveden verilmiş..
ama günlük sat verirse kanımca bu sefer 3-4 ayda 20.000 puanlık düşüş var...uyumsuzluk,2 litepe vs..
-
Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )
-
fekat görüldüğü gibi, pela sisteme bir kaç bin puan bahşiş attıysa sonra bir kaç sinyal çarpabülür..ama çarpmayabülürde...son yükselişde mamayı alsaydım bu sinyale tereddütsüz uyardım ama şincilik izliyorum
-
[quote=Strategist;220301]Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )[/quote]
o anki borsa endeksinin değerini söylersiniz....kom.komtesadüf diyenler için 30 saniye sonra bir daha dersiniz
-
[QUOTE=Strategist;220301]Size soru: Diyelim televizyon spikerisiniz. Yaptığınız yayınının canlı yayın olduğunu en kolay ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde nasıl ispatlarsınız? (Cevap ekranın sağ üst köşesine Canlı yazmak değil :) )[/QUOTE]
O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi
-
[QUOTE=Astatin;220302]fekat görüldüğü gibi, pela sisteme bir kaç bin puan bahşiş attıysa sonra bir kaç sinyal çarpabülür..ama çarpmayabülürde...son yükselişde mamayı alsaydım bu sinyale tereddütsüz uyardım ama şincilik izliyorum[/QUOTE]
ben olsam uyardım...:)
şansıma bakarsın akp davasıda bugün patlar..
-
[quote=oguzhan;220309]O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi[/quote]
O olmaz... Ya önceden kaydettiysen de tam o saatte yayına koyduysan... :)
Hep onu yaparlar ama ben asla ikna olmam...
-
[quote=oguzhan;220309]O an saatin kaç olduğunu söylersin
yani suan saat 15/11 gibi[/quote]
nayır bu olmaz.... adam bunu banda kaydedip, tam o saatte yayına verebilir..:..::..::..:
kanıtın önceden bilinemez ve kesin değerlerle planlanmamış bir sürece ait olması lazım..borsa gibi
-
[quote=Astatin;220305]o anki borsa endeksinin değerini söylersiniz....kom.komtesadüf diyenler için 30 saniye sonra bir daha dersiniz[/quote]
Tamam ama borsayla hiç alakası olmayan bir programda (mesela diyanet saati) garip kaçar biraz... :..:
-
geldim no işlem kısa devam .. üvvv .. stro patro geldinmi abi .. bin yılın çöküşü olsun istiyorum .. üvvv:o:o:o
-
[quote=abka;220312]ben olsam uyardım...:)
şansıma bakarsın akp davasıda bugün patlar..[/quote]
valal bu haftaki panik yükselşin nedeni bu haberin önceden alınması bile olabilir..olur mu olur..bakacaz..
-
arkadaşlar reism,grafik yollamak için daha önce image.... vardı..orası artık aktif değil..
nasıl yolluyorsunuz..