-
durum..
alan 3bin
satan 6500
taze kontrat sayısı 3500
saatlik al verdi..
günlük zaten aldaydı...
acımasız bir çıkış olabilir.. bu dengeler değişmezse....
belkide fake türden ani bir çıkış ve geri dönüş...
her şey mümkün.
yolunuz açık olsun formun asil üyeleri..
-
selamunaleyküm ahali...yuvaya dönüş yaptık..vaziyetler ne ola..
-
74,700 der mi bugun bu...
-
[quote=canningtown;228374]selamunaleyküm ahali...yuvaya dönüş yaptık..vaziyetler ne ola..[/quote]
ve aleykümselam aziz din kardeşim hoşgelmişsin......cok şükür ne olsun cortcu kerizleri dogruyoruz....ha ha ha... 74000 üstü garanti demiştim deelmi....
-
[quote=canningtown;228383]74,700 der mi bugun bu...[/quote]
der..
muhtemelen üstünü de der..:..:
-
[quote=canningtown;228383]74,700 der mi bugun bu...[/quote]
demez hec boşuna bekleme....ha ha ha...az sonra longcu uşaklar ebesinin örekesini görecek.....
-
[quote=eksper;228386]ve aleykümselam aziz din kardeşim hoşgelmişsin......cok şükür ne olsun cortcu kerizleri dogruyoruz....ha ha ha... 74000 üstü garanti demiştim deelmi....[/quote]
tez elden döndün yanlıştan...arada baktıgımda gördüm...bravo...
kanaatimce, bu zibidi, daha dönmez..öyle hemen dönüş filan olmaz... usule racona aykırı... düşerse de çıkmak içündür... şimdilik konuşuyoruz tabi.. bu fikir adamı poza sokmaz... genel kanı.. al-sat içün detay ister...
-
[quote=canningtown;228394]tez elden döndün yanlıştan...arada baktıgımda gördüm...bravo...
kanaatimce, bu zibidi, daha dönmez..öyle hemen dönüş filan olmaz... usule racona aykırı... düşerse de çıkmak içündür... şimdilik konuşuyoruz tabi.. bu fikir adamı poza sokmaz... genel kanı.. al-sat içün detay ister...[/quote]
kardeşim sen bana bakma ben yanar dönerim ipimle kuyuya inilmez.....işimiz soygun bugün cortcu yarın longcu...ha ha ha
-
orta düzey ulema bunun peşindeler, bunları ılımlı açılıma uygun hale getiriyorlar,....
-
74500-74750 arasında bir maç olabilir,....mov 250 de ,
-
[quote=canningtown;228394]tez elden döndün yanlıştan...arada baktıgımda gördüm...bravo...
kanaatimce, bu zibidi, daha dönmez..öyle hemen dönüş filan olmaz... usule racona aykırı... düşerse de çıkmak içündür... şimdilik konuşuyoruz tabi.. bu fikir adamı poza sokmaz... genel kanı.. al-sat içün detay ister...[/quote]
bugun öyle bir saçmalık yaptım ki, sormayın gitsin... elimdeki 1/2 uzunları, çıktıkça verdim... ulen açıp bakıyorum, yukarısı var bunu diyorum, sonra götürüp satıyorum..allalaaa..böyle de şaşkınlık olurmu yaw... eh, çok kazanma hırsı dimekki adamı böyle yapıyo...normalde değilim böyle de... bu zibidiye kızgınız ya..
neticede son kaldı 1/10 uzun... ne edem diye bakınırım...
-
[quote=indregandi;228410]orta düzey ulema bunun peşindeler, bunları ılımlı açılıma uygun hale getiriyorlar,....[/quote]
indi flatmısın..