-
[quote=enorton;118600]bu piyasa bi 10 gün daha böyle giderse ben intihar ederim artık, kar nedir unuttum valla. Hergün zarar görmekten kusasım geliyor...[/quote]
30 gün peşpeşe zarar yazdım.Birşey olmaz.APSD gibi şeylerden gözünü çek abi.Başka seçeneğin yok.Onlar yalan tamamen.Bunu sana para kazanmış birisi olarak söylüyorum az çok sözüm geçer belki.
-
[quote=MMO;118605]Bu borsa düşmez kimse kendini kandırmasın(short için fırsat kolluyorum)[/quote]
Ben kandırıyorum abi kendimi.Net sat verdi beynim.
-
Saat 17.deki veri ile önce yukarı sonra futursuzca, aşagı bekliyorum ama sadece tahminnnn....
-
alım vob cuşlar alın nede olsa flatım.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118676]30 gün peşpeşe zarar yazdım.Birşey olmaz.APSD gibi şeylerden gözünü çek abi.Başka seçeneğin yok.Onlar yalan tamamen.Bunu sana para kazanmış birisi olarak söylüyorum az çok sözüm geçer belki.[/QUOTE]
kardeş Allah aşkına söyle satış baskısı yokmu yahu, bence var hemde 3 ton basıyo pitbull gibi:::
-
Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.
-
350 den başlayarak kademelı satıslar yaz dıyor seytan, ama ben bu şeytanı ne zaman dınlesem başıma iş açıyor.
-
[quote=SaNCaKTaR;118678]Saat 17.deki veri ile önce yukarı sonra futursuzca, aşagı bekliyorum ama sadece tahminnnn....[/quote]
ne datası gelecek ?
-
dov alınıyor vob gitmiyor.gökhanın dedigi çıkacakmı bakalım.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/QUOTE]
200 milyar desen anlarım hatta bir miktar bende eklerim bile
ama 2 trilyonla duman ederler adamı, psikolojide izin vermez, piyasada izin
vermez.
-
[quote=GOKHANFINDIK;118681]Vallahi abilerim toplayın 2 trilyon para bana forum olarak.Kendi paramı komple bırakıyım aylık 10 milyar maaş verin bana o para ile oyniyim.Kendi üzerinize bir hesapta toplayın.Çok ciddiyim.Ama daha altı için uğraşmam.Bakın para nasıl kazanıyor ozaman komple forumca izleriz.[/quote]
kendi kazancın istediğin maaşı geçmiyormuki aylık olarak ?
-
Dowun da maşallahı var...