[quote=fXci;220141]selcuklu abeyim deysin yuaw senden onemlimi gayri... emme artık zarar donemi baslar herhal benimde .. hayurlusu bakalum.[/quote]
patroms ...sakinliin ve mütevaziliin için on üzerinden on...+.+.+.
Printable View
[quote=fXci;220141]selcuklu abeyim deysin yuaw senden onemlimi gayri... emme artık zarar donemi baslar herhal benimde .. hayurlusu bakalum.[/quote]
patroms ...sakinliin ve mütevaziliin için on üzerinden on...+.+.+.
ben çıkıyorum öğleden sonra anca gelirim ..istop yazmadım .. telefonla bakacam artık ... hayırlısı olsun ...size bo lkazançlar .. kolay gelsin ..
herkese bol ve hayırlı kazançlar diliyorum...Bir sorum vardı; bütün aramalarıma (sıkça sorulan sorular vs) rağmen forumdaki bir üyeye nasıl e-mail göndereceğimi bulamadım..cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..kolay gelsin...
aha ***do market mi başlıyo ne
gene mallanıo şerefli...
[QUOTE=ATHLON;220143]patroms ...sakinliin ve mütevaziliin için on üzerinden on...+.+.+.[/QUOTE]
savol patromz hepiniz mükemmel insanlarsıız.
[quote=ATHLON;220152]gene mallanıo şerefli...[/quote]
ya da bizi mallandırıyo mal oğlu mal::: daha ağır konuşcam da ağzmı bozmak istemiyom ****. ***:D
[quote=selam;220150]herkese bol ve hayırlı kazançlar diliyorum...Bir sorum vardı; bütün aramalarıma (sıkça sorulan sorular vs) rağmen forumdaki bir üyeye nasıl e-mail göndereceğimi bulamadım..cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..kolay gelsin...[/quote]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2418mzq.png[/IMG]
efiksçi;
1-49 arası bir sayı de bakam
Saat 12 sonrası
Yorum yok long devam
[QUOTE=Astatin;220158]efiksçi;
1-49 arası bir sayı de bakam[/QUOTE]
buyır astet "at"
[QUOTE=selam;220150]herkese bol ve hayırlı kazançlar diliyorum...Bir sorum vardı; bütün aramalarıma (sıkça sorulan sorular vs) rağmen forumdaki bir üyeye nasıl e-mail göndereceğimi bulamadım..cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler..kolay gelsin...[/QUOTE]
Hoşgeldin bildiğim kadarıyla mesaj sayın elliyi geçmesi gerekiyor
üvvv toplantıya gittik geldik üvvv en son 72 k dan aşşa süzüliidi piyasa ve ben çok korkti çok korkti .. :eek::eek::eek:
Allah 72 K da short girenlerin nasibini artırsın :)
bu arada APSD -3000 gorunmekte .. buda demektirki bu 72 k hareketi tamamen kitleleri patlatmalık panikletmelik bir hareketmiş ve amacına ulaşmış... ve alım yapılmayarak extra short actırmaya fırsat verilmemiş..