bu nassıl
Printable View
bu nassıl
[QUOTE=Astatin;345264]bu nassıl[/QUOTE]
on numero ... :D.brv ..yalnız sıkıntı var tom emmide ...
imzalar badem galiba batron
şşşşşşşşş......
[QUOTE=QUEEN;345267]şşşşşşşşş......[/QUOTE]
pişşşşttttttt:..::..::..:
[QUOTE=jerfin;345269]pişşşşttttttt:..::..::..:[/QUOTE]
naber.lelele..
[QUOTE=QUEEN;345270]naber.lelele..[/QUOTE]
hoşgeldin canımcım.. asıl senden n'aber, nerelerdesiinnn.. özlediiimmmm..:o:o
[QUOTE=jerfin;345271]hoşgeldin canımcım.. asıl senden n'aber, nerelerdesiinnn.. özlediiimmmm..:o:o[/QUOTE]
iyi valla ..hayat gailesi devam. ..pek değişiklik yok ..herkes iyimi..pala napıyo..kızdırıyosa geliyim dersini veriyim...dng
[QUOTE=QUEEN;345272]iyi valla ..hayat gailesi devam. ..pek değişiklik yok ..herkes iyimi..pala napıyo..kızdırıyosa geliyim dersini veriyim...dng[/QUOTE]
bilmiyorum pala nasıl.. yollarımızı ayırdık biz.. :D
[quote=Astatin;345237] [COLOR=Red]rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... [/COLOR][/quote]
ranarmı diyorsun patron :o kayahan patron da bir uğrasaydı iyi olurdu :o
[QUOTE=jerfin;345274]bilmiyorum pala nasıl.. yollarımızı ayırdık biz.. :D[/QUOTE]
eee sen napıyosun burda palasız:D:D yoksa forexin plalasına mı kaçtın gı..:p
[QUOTE=QUEEN;345276]eee sen napıyosun burda palasız:D:D yoksa forexin plalasına mı kaçtın gı..:p[/QUOTE]
hı hım öyle yaptım..:o:o :D
olmuyo böyle..olmuyo.....vob 24 saat olsun arkedaş....fdj 11650 leri ziyaret etmiş gece ne güzel kavırma ayapardık 76500 civarından..uwwwwwwwwwwwwwww
imzalar bazdem oldu..en azında açılıştaççüwwww
[quote=QUEEN;345276]eee sen napıyosun burda palasız:D:D yoksa forexin plalasına mı kaçtın gı..:p[/quote]
Aha, KUIN the wampire slayer gelmiş.. resimdeki sen miyin gız..maşşşşallah, mendirek gibi boy...teprik ederim:D yannız ayaklar da şilep gibi geldi bana..sanki.üühühü
[quote=Astatin;345283]olmuyo böyle..olmuyo.....vob 24 saat olsun arkedaş....fdj 11650 leri ziyaret etmiş gece ne güzel kavırma ayapardık 76500 civarından..uwwwwwwwwwwwwwww
imzalar bazdem oldu..en azında açılıştaççüwwww[/quote]
İmza nerde patron.Gaplamasına gaplar da gapı gapar mı sorun orada..kom
Dow 60 lıkta tobo falan görünüyor.ayıb ediyosunuz patronlar..üüü
Home sweet home procekşın with pink panjurs
[IMG]http://i54.tinypic.com/2j295pz.png[/IMG]
[quote=Sekube;345287]Dow 60 lıkta tobo falan görünüyor.ayıb ediyosunuz patronlar..üüü[/quote]
o tobo tutacaksa bile hemen olmaz bence patron...eyle büyük düşüş akımından sonra genelde ilk seferde tamamlamaz formeyşınıu..şöyle bişi olabili illede bull olacaksa..ne biliimm..belkide olmayabilir
[IMG]http://i51.tinypic.com/16ljlh5.png[/IMG]
Nooltiye son 13 dakika... :p
[quote=Astatin;345227]bak arkadaş..yüzyıulın analizini yazmışık buraya...sonra sabah -1000 GAP olunca anlamam dinlemem yani..yok sistenm aldaydı yok histem kaldaydı, yok mfi idi, yok paintti...hiç hiç işim olmaz valla ona göre..:D:D şimdiden söyliiimde sonra şaibe olmasın..yok para kazandı da burnu kalktı felan mealinde hissiyatlar hissetmeyeyim bak...:D:D anlamam yani..eskilerin bir lafı vardı "oyuna girenin **tü ıslanır" diye..yani hem yağmurlu havada basket oyniicen, hem de **tün yere yapışınca ıslandı diye şikayet edecen..yok öyle...:D:D [COLOR=white]rezil olmasak len bari sabaha.. bu kadar lafı kim yiyecek sonra..üwww[/COLOR][/quote]
stro almadan ben öne alayım bunu..üühühühü:(:(:( [COLOR=white](Dear Hellim Fairgirl, şu alıntı yaptığım mesajımı ve bu mesajı silsek karizmanın korozyona uğramaması açısından hoş olurdu..üühühühü:Düüüşaka) graşarız bence sayın hellim[/COLOR]
[quote=Strategist;345292]Nooltiye son 13 dakika... :p[/quote]
olmaaaaaaaa..geceye filat girenlerin Nooltii lemesi baganlar gurulu kararı ile yasaklandı..uwwww
ayrıca 13 değil 9 dakika:D
bu arada iyi el yakalamışsın strobaba tepirk ederim
[quote=Astatin;345295]olmaaaaaaaa..geceye filat girenlerin Nooltii lemesi baganlar gurulu kararı ile yasaklandı..uwwww
ayrıca 13 değil 9 dakika:D[/quote]
Yassah mı... Dur bakalım cezası neymiş.. Denemeden bilemem... :..:
Günaydın iyi seanslar patronlar
Haftalıktaki flama heybetli, haftalıktaki flama gorkhunç, haftalıktaki flama öfkeli, haftalıktaki flama acımasız... :..:
Bir sırlar dünyası programına daha hoşgeldiniz :D
vay anasını arkadaş ... ama hala gaçınılmaz geliyo bana .....
[quote=Strategist;345300]Haftalıktaki flama heybetli, haftalıktaki flama gorkhunç, haftalıktaki flama öfkeli, haftalıktaki flama acımasız... :..:[/quote]
efet ya..olabilir..MFI da destekliyo:D:D:D ama daha buyuk flama olsun..üwwwww
[IMG]http://i53.tinypic.com/2ushjzm.png[/IMG]
Bo topikten selçuklu gral analizi...
"vay anasını arkadaş ... ama hala gaçınılmaz geliyo bana ....."
stro baba gurtar bizi ... .:o:o:o:o
quenn apla gelmiş dün .. o gurtarır bizi .. aplaaaaa:o:o:o:o
Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww
[quote=selçuklu;345308]stro baba gurtar bizi ... .:o:o:o:o[/quote]
15 takkalıkta indikatörlerde nunu'sal bir esinti var patron... Tabansal bir hisse kapıldım şahsen... Kaya patron olsaydı da sorsaydık sihirli indikatör ne diyor... üvvv.. :)))
[QUOTE=Astatin;345312]Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww[/QUOTE]
long live astatin .. long live ... astigral ....brv.brv
[quote=Astatin;345312]Selpatros, olaya müdahil oluyorum...saat 11:00 a kadar olayı 76xxx yeresine graştırayım diyorum..demiiyorum graştıracam...üw..kurtarayım bizi barı...üww...Kriptonlu aste...üwww[/quote]
Patron üç gündür artı gap geliyor.Flate çıksaymışız iyiymiş.2 kere olan üçüncü kez de oluyor.üüü
Sadece pazatesi eksi gap gelmiş..
Artı gapla graş gaçınılmaz duruyor bana göre de...:o
[quote=Sekube;345315]Patron üç gündür artı gap geliyor.Flate çıksaymışız iyiymiş.2 kere olan üçüncü kez de oluyor.üüü
Sadece pazatesi eksi gap gelmiş..
Artı gapla graş gaçınılmaz duruyor bana göre de...:o[/quote]
Teprik ederim hacıseku....lelele
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/image.php?u=404&type=sigpic&dateline=1300393201[/IMG]
zayıflık var bence ....
[quote=selçuklu;345317]zayıflık var bence ....[/quote]
Pala'nın karakterinde mi patron... :..:
[quote=selçuklu;345317]zayıflık var bence ....[/quote]
76xxx diyorum.. bu arada ben mührü kor kıvamına getiiryorum ateşte...11 gibi gaybolma, yakalyıp böğürlerine böğürlerine vuralım noolti mührünü.brv
Mumbai graşıyor mu patronlar.Tası tarağı toplayıp mumbaiye mi gitsek ne üww... :(
[img]http://666kb.com/i/brv8yb51oo2t8ba36.gif[/img]