boz abi seans içi rahatsız edip soru sormuyum diyorum ama seans kapanıncada seni bulmak imkansız. vakit bulursan ons-altın, dolar/tl ve eur/usd için orta-uzun vadeli beklentini paylaşırmısın?
saygılar
Printable View
boz abi seans içi rahatsız edip soru sormuyum diyorum ama seans kapanıncada seni bulmak imkansız. vakit bulursan ons-altın, dolar/tl ve eur/usd için orta-uzun vadeli beklentini paylaşırmısın?
saygılar
74.800..satışım gitmedi..ramak kaldı.....
CHP GrupBaşkanVekili: Hükümet Mali Kural dan vazgeçti...Seçim ekonomisi uygulamak istiyor Hükümet diyor...
tekrar 74.475.....
burası önemli.............aşağı kırarsa şortlar rahatlar..................KIR YAVRUM..
TATİLE GİDECEM..BUGÜN SON..BAK SONRA ..................
Akp yetkilisi: Mali kural tasarısı yeni yasama dönemine bırakılıyor-cnbce
[quote=boz ayı;265124][B]boz ayı[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=265077#post265077"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]PALA.............[/I]
[I]74.475..e kadar BAS.......[/I]
[I]bozz amcanı üzme....[/I]
[I]anlaşalım....yoksa sana yazık olacak...[/I]
[I]bugün ..derhal.....yarına kalırsa....[B]73.400..[/B]den aşağı kabul etmem...boks.[/I]
sıra bende PALA..............
[B]73.400..[/B]İSTERİM.............[/quote]
[B][I]PALA iyi oku................[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]hasta etme beni...............[/I][/B]
[B][/B]
:..:
[quote=boz ayı;265119]74.600...... şort................
benden kolay kurtulamazsın........................[/quote]
74.200..şort..cover.......
aferin PALA...
ÖPÜYORUM.............
benim tatil parası çıktı.....
fakirhaneye eli boş gitmeyeceğiz..ALLAHA şükür....
size boş şanslar......
İYİ AKŞAMLAR................
73950 short cover ....
Nihayet şelale...Düzeltmeye benzemiyor sanırım?
73200den çok hızlı 550 puan yukarı aldılar hibinolar:( bugün bi ara +daydım pala çarpa çarpa eksi yaptı ya helal olsun demiyorum şerrolar diyom daha da batın beter olun...
MİLLETİN TUMU KISA OLDU
asaga potansiyel devam ediyor ancak bir gunde dusemicemize gore azami dikkat gerek..