hacıex fullos longos, arşos 81000 gidiyos
Printable View
hacıex fullos longos, arşos 81000 gidiyos
hay beee...825 den kasıla kasıla açtığım şortları gördüğüm lüzum üzerine 550 den kaapdım
650 den beta testi için sadece 1 det tester long
[quote=Astatin;356375]650 den beta testi için sadece 1 det tester long[/quote]
şöyle beta testi falan demiyormusun çok karizmatik oluyorsun patron :..:
zemin ranmak için müsait...750 den takviye lonkkk
ay luv yu pala..:)
şok atlatıldı galiba,yenisine sağlık :)
Afttloooooooooooooooooooo....:) işte tarif ettiğim durumun 1 to 1 deneysel ispatı
Hayde elller..
118 -81 yanee 118 - 81.lelele
gözüm sende,gözüm onda..:)
şuan kaçta, ekranım gitti göremiyom
[quote=padişah;356383]şuan kaçta, ekranım gitti göremiyom[/quote]
79.750-79.8
[quote=padişah;356383]şuan kaçta, ekranım gitti göremiyom[/quote]
975 e kadar aldılar ama şuan 775/800..
[quote=excali;356384]79.750-79.8[/quote]
80900 satış yazdım gitmedi yani.
tüh keşke lonk açmasaydımüüü
[quote=The Tatar;356376]şöyle beta testi falan demiyormusun çok karizmatik oluyorsun patron :..:[/quote]
"Herkes benim Beta testime ben ise genç Mişel Fayfır ın tebessümüne hastayım":::
hadi abicim hadi..zemin değişmeden randa neşemizi bulalım
şimdi garip olacak ama ben de fikret hakan ın gülüşüne hastayım yahu..:)
görüyorum görüyorum
ekran geldi, 80050 olmuş az önce, az daha çıksa benim longları kapatırmışım, 950 puancık filan .....
81000 oluyos, gidiyos, haydi palayos.
Pala benim portföye gözü dikti:)
80200 maliyetli shortları kapamıyorum pala, kapatmıycam:)
Full short devam full short:)
ula 775 dende aldım..biraz fazla long olduk gibi geliyo forumcek ama du bakalım..gıllanıyorum..yok yaw %1 olasılığa denk gelmiş olamam herhalda..ama yine de gıllanıyorum
[quote=Astatin;356387]"Herkes benim Beta testime ben ise genç Mişel Fayfır ın tebessümüne hastayım":::[/quote]
Patron,
Sana "Aste Beta Fayfır" diyebilir miyim??
[quote=Astatin;356392]ula 775 dende aldım..biraz fazla long olduk gibi geliyo forumcek ama du bakalım..gıllanıyorum..yok yaw %1 olasılığa denk gelmiş olamam herhalda..ama yine de gıllanıyorum[/quote]
eüropa eksi , biz ????
asti seninle aynı yönde olmaktan başka hiçbir çekincem yok.
longlar badem olmasa bari.......
şaka şaka
[quote=ATHLON;356389]şimdi garip olacak ama ben de fikret hakan ın gülüşüne hastayım yahu..:)[/quote]
röpteşambır ve elde viski kadehiyle nuri alço nun hain gülümsemesi en şahanesi bence..
sanatsal olarak tabi :D
ne güzel filmdi yahu arkadaşım..:)
[quote=padişah;356395]asti seninle aynı yönde olmaktan başka hiçbir çekincem yok.
longlar badem olmasa bari.......
şaka şaka[/quote]
sorun değil..ben de 300 puan civarı kar aldığım şortları sen longsun diye açmıştım:..::..::..: şaka şaka
ule yoksa kozmoz daki dengesizliğe mi denk geldik..üüühühhühü
[quote=reverse;356187]geçen haftanın karına güvenerek ve piyasaya bakarak full short[/quote]
aynen devam
vob 19 mayısta resmi tatil nedeniyle kapalı.
[quote=The Tatar;356396]röpteşambır ve elde viski kadehiyle nuri alço nun hain gülümsemesi en şahanesi bence..
sanatsal olarak tabi :D[/quote]
Nuri abi güzel gülemiyor...daha 3 ay önce gece ekmeğine kan doğradım...:)
Lakin gülüşünü çok antipatik bulmuşlardı...:)
içince de sapıtıo yahu..içkisi pis..:)
[quote=Astatin;356398]sorun değil..ben de 300 puan civarı kar aldığım şortları sen longsun diye açmıştım:..::..::..: şaka şaka[/quote]
al sana [B][SIZE=5]FULL SHORT[/SIZE][/B]
bakalım pala yutacak mı?.dng
Hani ranacaktık camııışşşşşşşşşşş...heheheh
[quote=ATHLON;356402]Nuri abi güzel gülemiyor...daha 3 ay önce gece ekmeğine kan doğradım...:)
Lakin gülüşünü çok antipatik bulmuşlardı...:)
içince de sapıtıo yahu..içkisi pis..:)[/quote]
patron sana bir [B]gazoz[/B] ısmarlamamı ister misin?:D
gıl gıl gıl gıl gıl gıl gıllanıyorum
[quote=Astatin;356399]ule yoksa kozmoz daki dengesizliğe mi denk geldik..üüühühhühü[/quote]
"eüzü" yazmamışsın patron;)
aa bı de o wardı...
gazoz olayındaki Bedri de eniştem olurdu...Lakin Müjde Ar gerçekten çok ama çok hoş bir bayanmış,ki bence hala çok hoştur...:)
Sensex destekteki 8 günlük testere sonucu bugün desteğini kırmış...Geriden takip ediyoruz..
[quote=ATHLON;356410]aa bı de o wardı...
gazoz olayındaki Bedri de eniştem olurdu...Lakin Müjde Ar gerçekten çok ama çok hoş bir bayanmış,ki bence hala çok hoştur...:)[/quote]
onun meşhur müziği vardı bir de.
cep telefonuma zil sesi yapmıştım bir zamanlar:::
müjde ar? yes+.
[quote=excali;356407]"eüzü" yazmamışsın patron;)[/quote]
daha o noktaya gelmedik ama gelecez sanki..imareler güçlü süsü verilmiş zayıf şekliymiiş gibi gösyeriyor şu an..du bakalım..sistem sat verirse stoplarız suçu da ona atarız:D
Bu arada OTOTANK ımı teprik ederim