forum ahalisi nereye kayboldu .. üvvv ..:(:o:oüüüüüü
Printable View
forum ahalisi nereye kayboldu .. üvvv ..:(:o:oüüüüüü
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=IFL7K7ls1FQ[/URL]
nick vujicic...gerçek güç...
64.30 ortalama ile short a devam , stopum 66 da , pala amcanın bugün canı sıkkın galiba..
Cuma öğleden kalan long'ları kapattım... Full flat... Canım pek al-sat yapmak istemiyor... Öğleden sonra duruma göre bakarız...
matriksi donan varmı ?
[QUOTE=fXci;210531]matriksi donan varmı ?[/QUOTE]
matriks yok patron .. fx200 çalışıyor ..
[quote=fXci;210531]matriksi donan varmı ?[/quote]
Donmayan varmı diye sorsaydın daha isabetli olurdu.:D
sistemci dostlar...önümüzdeki 2 hafta ..sisteminize sadık kalınız....
ne kadar fake yerseniz yiyin..yinede sisteme bağlı kalmanızı öneririm...
hatfa sonuna doğru şelalenin altında beraber yıkanmak ümidiyle.........
Sormasan geçende yaşadığım baplantı sorunlarını yaşayacağımı düşünüp tamir için ekip çağıracaktım.Sağol.:confused:
Benim cok fazla donuyor bu aralar MTX.dng
çok kısa vadede 64.800 altında piyasa zayıflar.....
şortçular ilk hedef 64.800 ........
ben slow trader olduğumdan gerçek kırılımı aşağı yönlü
haftanın ikinci yarısından itibaren bekliyorum........
64500 altı kapanış günlüğümü shorta çevirir.
şu da varki 2-3 bar içinde 650 görülür ve oradan kaparsa 15 lik ziestem sat verebülür..bakacaz..artık..rokoko ve mokoko
[IMG]http://i47.tinypic.com/2mo4e46.jpg[/IMG]
Benim Matriks'de sorun yok. Sorunlar sistem programlarken çıkıyor, seans takip ederken bugün dahil hiç sıkıntı vermiyor nedense. Bugün 3 değişik sistemi göz ucuyla aynı anda takip ediyorum ve sorun yaşamıyorum.
Zannederim sizlerin bu sıkıntılarınız sistemleri System Tester'da çalıştırmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ben tüm sistemleri Expert Advisor olarak çalıştırıyorum. Bugüne kadar ne bir kaybolan ok yaşadım, ne de değişen bir sinyal. Bu teorim doğru olmayabilir ama System Tester'la çok sorun yaşan arkdaşlar bir deneyebilir.
Sistem tester çalışmıyordu biraz önce kendiliğnden donmuş arada göz ucuyla kontrol gerekiyor.
piyasaya bakılırsa pelayı elazığda kaybettik
üvvvv diyemiycem
[QUOTE=adalı54;210540]Benim cok fazla donuyor bu aralar MTX.dng[/QUOTE]
Aynen bendede öyle hele hızlı bir satış veya alış gelse anında ekran kitleniyor.Eskiden uydudan veri indirdiğimizde bu sorunlar hiç yasanmıyordu ne zaman veriler internetten gelmeye başladı sorunlar başladı.Matriks bakalım buna bir çözüm bulacakmı.
Yanlız bu gün donma olmadı.Belkide cumartesi bilgisayarda matriks kılasöründe temizlik yapmıştım belki ondan olabilir.
logşayneye döndüm .. alış baskısı var bence ... 750 altı istop
[QUOTE=Strategist;210546]Benim Matriks'de sorun yok. Sorunlar sistem programlarken çıkıyor, seans takip ederken bugün dahil hiç sıkıntı vermiyor nedense. Bugün 3 değişik sistemi göz ucuyla aynı anda takip ediyorum ve sorun yaşamıyorum.
Zannederim sizlerin bu sıkıntılarınız sistemleri System Tester'da çalıştırmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ben tüm sistemleri Expert Advisor olarak çalıştırıyorum. Bugüne kadar ne bir kaybolan ok yaşadım, ne de değişen bir sinyal. Bu teorim doğru olmayabilir ama System Tester'la çok sorun yaşan arkdaşlar bir deneyebilir.[/QUOTE]
Bazı sistemleri sistem testerde çalıştırmak gerekiyor nedenide expert advisor de her barda al veya sat diye onay verdiğinden sürekli sinyal sesi geliyor tabi bu bazı sistemler için geçerli.
[I]eee....64.800..e geldik......
ilk destek burada....bu destek gibi gösterilen destek.....[/I]
[I]mal dağıtım desteği......yinede kısa vadeli hızlı traderler için işe[/I]
[I]yarayabilir......ben almayayım......[/I]
[I]ha ha haaa....[/I]
[quote=boz ayı;210539]sistemci dostlar...önümüzdeki 2 hafta ..sisteminize sadık kalınız....
ne kadar fake yerseniz yiyin..yinede sisteme bağlı kalmanızı öneririm...
hatfa sonuna doğru şelalenin altında beraber yıkanmak ümidiyle.........[/quote]
Selam booozzz...Sistem, für immer
[I]eee....64.800..e geldik......
ilk destek burada....bu destek gibi gösterilen destek.....[/I]
[I]mal dağıtım desteği......yinede kısa vadeli hızlı traderler için işe[/I]
[I]yarayabilir......ben almayayım......[/I]
[I]ha ha haaa....[/I]
.lelele.lelele
[QUOTE=Strategist;210546]Benim Matriks'de sorun yok. Sorunlar sistem programlarken çıkıyor, seans takip ederken bugün dahil hiç sıkıntı vermiyor nedense. Bugün 3 değişik sistemi göz ucuyla aynı anda takip ediyorum ve sorun yaşamıyorum.
Zannederim sizlerin bu sıkıntılarınız sistemleri System Tester'da çalıştırmaktan kaynaklanıyor olabilir. Ben tüm sistemleri Expert Advisor olarak çalıştırıyorum. Bugüne kadar ne bir kaybolan ok yaşadım, ne de değişen bir sinyal. Bu teorim doğru olmayabilir ama System Tester'la çok sorun yaşan arkdaşlar bir deneyebilir.[/QUOTE]
yok patromz ea dada st dede bende sorun yaşattı... emme sık yapmıyor nassı başarıyosa tamda kritik anlarda oluyore...
matriks dondu... emme ms downloader calısıyore... yemisim matriksi metastock açem bavri...
yorum yok lönk devam saat kapanışına 10 dakka var
[quote=Astatin;210558]Selam booozzz...Sistem, für immer[/quote]
[I]selammm....[/I]
[I]daha önce sistemcilere ve sana hiçbir lafım olmadı....[/I]
[I]ilk defa söyledim....sisteme itaat etmenin gerektiği günler bunlar...[/I]
[I]ben şort poz..açtım...birazda fazla açtım.....benim tarzım farklı...[/I]
.lelele
[quote=boz ayı;210561][I]selammm....[/I]
[I]daha önce sistemcilere ve sana hiçbir lafım olmadı....[/I]
[I]ilk defa söyledim....sisteme itaat etmenin gerektiği günler bunlar...[/I]
[I]ben şort poz..açtım...birazda fazla açtım.....benim tarzım farklı...[/I]
.lelele[/quote]
Yok bozzzbosss (boz patron) yannış anlama felan yok... Sana bişi olmasın bozzzzzz...Bugüne kadar gördüğüm başarılı Histemci sayısı 3-4 ü geçmez...Senin de gerçekten maşşalahın var...Seni takdir ediyorum..Teprik ediyorum...Şövalye ilan ediyorum.lelele.lelele.leleleEn önemlisi, invızıbilitin yok....brv.brv.brv neyse o
12.00 barı 64800 -65050... Merkezi Fiyat 64850...
Şimdi Nisan ayı da geliyor ha..Çok merak ediyorum Obama nın ermeni mevzusunda yapacağı açıklama öncesi ve sonrası bizdeki yorumcular ne yorumlar yapacak..Obama gak derse, düşüş öngörüp yine artı gap mi yoksa ulem geçen sefer zokayı yuttuk bu kez bir şey olmaz diyecekler ve pala bu kez eksi gap mi yapacak...ehuheuheuheuheuheu
İsmi lazım değil, bir ekonomi yorumcusu TV de meşhur, oylama sonrası görüşünü soruyorlar, ne olur bundan sonra? O da diyor ki "piyasaların buna tepkisiz kalmasını bekleyemeyiz, borsada aşağı yönlü sert, bono ve dövizdede yukarı hareket kaçınılmaz"..spiker, yahu zaten beklene bir şey değil miydi bu, bunun senatosu falan var daha demesine kalmadan yorumcu sözünü kesip, yok yok kötü olacka piyasa diyor...aradan iki gün geçti aynı yoruncuya yine görüş soruyorlar ..adamın yanıtı " evet bizim de öngördüğümüz gibi, oylama sonrası döviz cephesinde hareket olsa da (FX piyasasısının ilk tepkisini diyor), piyasaların önemseyeceği bir şey değildi"...Lem bu TV ler ve onların meşhur yorumcuları, koy çuvala salla salla vur duvara...180 derece yanılsalar bile haklılar...ehuehuehueue
[quote=oguzhan;210553]Bazı sistemleri sistem testerde çalıştırmak gerekiyor nedenide expert advisor de her barda al veya sat diye onay verdiğinden sürekli sinyal sesi geliyor tabi bu bazı sistemler için geçerli.[/quote]
Sistemi Expert Advisor'a uygun şekilde modifiye etmek gerekebilir o zaman. Mesela her barda ok çıkartan bir sistemi aşağıdaki şekilde Expert Advisor'a taşıyıp sadece bir kez sinyal vermesini sağlıyorum ben. Daha iyi yaklaşımlar da vardır ama bu işime yarıyor.
up:=If( LONG ŞARTI ,1,0.5);
dn:=If( SHORT ŞARTI ,-1),-1,-0.5);
Oklar için
Cross(0,BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1))
Cross(BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1),0)
Renkler için
0>BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1)
BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1)>0
long devam gayrı
ooo may......
indiklerdeki uyumsuzluklara bak...TGG 2 civarında zigzaglar çiziyor...çok pis bir hareket yolda..du bakalım ne olacak..sat gelirse kolay takılırız da, long devam dere, flat pozdan longa geçmek zor olacak..üwww
[IMG]http://i49.tinypic.com/14b0u28.jpg[/IMG]
[quote=Strategist;210576]Sistemi Expert Advisor'a uygun şekilde modifiye etmek gerekebilir o zaman. Mesela her barda ok çıkartan bir sistemi aşağıdaki şekilde Expert Advisor'a taşıyıp sadece bir kez sinyal vermesini sağlıyorum ben. Daha iyi yaklaşımlar da vardır ama bu işime yarıyor.
up:=If( LONG ŞARTI ,1,0.5);
dn:=If( SHORT ŞARTI [COLOR=red],-1[/COLOR][COLOR=red])[/COLOR],-1,-0.5);
Oklar için
Cross(0,BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1))
Cross(BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1),0)
Renkler için
0>BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1)
BarsSince(up=1)-BarsSince(dn=-1)>0[/quote]
kırmızılı kısım fazla galiba ıstratejist patron:rolleyes:
übbbeee alert...15 dklık ziestem geçici sat vermeye başladı...13:15 e kadar bekleyek bakalım kesinleçekmi
[quote=Astatin;210590]kırmızılı kısım fazla galiba ıstratejist patron:rolleyes:[/quote]
Sağol patron.. Ben de diyordum sistemlerim neden hep kaybediyor... :..:
5 dakkalık sibop verem barim hetraksyon yok napalum...
[IMG]http://i47.tinypic.com/2i0slug.png[/IMG]
ööööfff..sıkıldım ben ama..geçisi sat kayboldu..hadi be pelam...bi şekil yap
2-3 gün uyutur artık
65800 hedefim VOB da , Spotda 66300, X100 de 53500 civarı bakalım buradan donerse super olur...
Bir soru: Sistemlerinizde MFI gibi hacim bilgisi içeren indikatörler kullanıyorsanız, hiç sıkıntı yaşadınız mı? Şundan soruyorum, eğer Matriks'den fiyat bilgisi bile doğru dürüst gelmiyorsa, hacim bilgisine ne kadar güvenebiliriz?
Bir sistem var geliştirdiğim, ancak giriş şartlarında iki tane hacim içeren indikatör var, geçmiş test sonuçları iyi ama güvenebilir miyim bilmiyorum... Dediğim gibi, adamlar fiyatı bile doğru dürüst iletmiyorlar, kimbilir hacim bilgisinde neler dönüyordur...
[quote=Strategist;210597]Bir soru: Sistemlerinizde MFI gibi hacim bilgisi içeren indikatörler kullanıyorsanız, hiç sıkıntı yaşadınız mı? Şundan soruyorum, eğer Matriks'den fiyat bilgisi bile doğru dürüst gelmiyorsa, hacim bilgisine ne kadar güvenebiliriz?
Bir sistem var geliştirdiğim, ancak giriş şartlarında iki tane hacim içeren indikatör var, geçmiş test sonuçları iyi ama güvenebilir miyim bilmiyorum... Dediğim gibi, adamlar fiyatı bile doğru dürüst iletmiyorlar, kimbilir hacim bilgisinde neler dönüyordur...[/quote]
Nacizane öneri MFI kullanıyorsan, onun feyklerine karşı mutlaka CCI yada MOM uda kafasına daktır filtre olarak...nacisane...
hacim içeren indiklerde ben bir sorun gözlemedim...
Sazan 5 dk'lık arkadaşlarından ayrıldı ve Short oldu.
15 ve 20 dk Longus hala.