Günaydın
Sayın Halojen bugun için satış erken başladı gibi duruyor bu bizim bugün için once yukselış sonra satış formuna aykırı değilmi
Printable View
Günaydın
Sayın Halojen bugun için satış erken başladı gibi duruyor bu bizim bugün için once yukselış sonra satış formuna aykırı değilmi
[QUOTE=ayuthaya;349222]Günaydın
Sayın Halojen bugun için satış erken başladı gibi duruyor bu bizim bugün için once yukselış sonra satış formuna aykırı değilmi[/QUOTE]
hayır bir anormallik yok şimdilik.. 15 dk macd yukarı kesmeli hatta..
[QUOTE=halojen;349192]yarın için iki ihtimal...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/10888.bmp[/IMG][/QUOTE]
macd yukarı kestikten sonra fiyatın döneceği yer önemli...
şayet yeni tepe yapamadan macd tekrar aşağı keserse (kırmızı yol) sat oluşur..
yeni tepe yapılırsa, bu tepenin üzerinde son bir tepe daha beklerim(mavi yol).. bu son tepeye müteakip macd'ın aşağı kesmesi sat oluşturur..
yani sinyal için ilk adım bugün macd'ın öncelikle yukarı kesmesidir..
Abi bu adamlar çatır çatır aylık para alıyorlar bu ay başından itibaren garantinin matrixinden adamda 15 dk lık macd gostergede yok 5dk 60 dk ve günlük vermiş siz ne kullanıyorsunuz sayın halojen tavsiyenize açığım teşekkürler
[QUOTE=ayuthaya;349225]Abi bu adamlar çatır çatır aylık para alıyorlar bu ay başından itibaren garantinin matrixinden adamda 15 dk lık macd gostergede yok 5dk 60 dk ve günlük vermiş siz ne kullanıyorsunuz sayın halojen tavsiyenize açığım teşekkürler[/QUOTE]
matriks gold kullanıyorum ben sn.ayuthaya
teşekkür ederim sayın halojen onu bulup alıcam
gene artıya geçtiler
süperler vallahi .artık kanser olacağız bunların yüzünden
clark posta kutun dolmuş abi.. yeni msj almıyor..
[QUOTE=halojen;349233]clark posta kutun dolmuş abi.. yeni msj almıyor..[/QUOTE]
pardon ,temizledim şimdi
merhaba sn halojen o zaman kırmızıda en fazla 84500 ü mavi 1 de 84800 ün geçilmesi önemli tabii burda macd 15dk lıkta ne zaman asagı keserse onuda takip etmekmi lazım sistem mekanik çalıyor demiştiniz bir yazınızda teşekkürler
imkb de 68000
altında 1455.56 altı biraz olsun rahatlatır ayuları
1455.56
1443
1424
sırasıla destekler
vobu hiç konuşmuyorum bile.çarpa çarpa gidiyor.
passat
[QUOTE=ayuthaya;349240]merhaba sn halojen o zaman kırmızıda en fazla 84500 ü mavi 1 de 84800 ün geçilmesi önemli tabii burda macd 15dk lıkta ne zaman asagı keserse onuda takip etmekmi lazım sistem mekanik çalıyor demiştiniz bir yazınızda teşekkürler[/QUOTE]
fiyat hedefi yok..macd önemli..
sistem mekanik değil..manuel..ama mekanik mantığı ile çalışıyor yani sinyal sonrası potansiyeli göremiyorum..