avro yukarı trend hazırlığında, bizde öyle, bu başladımı, 1500-2500 puvan potans oluşur, sabırlı olmak lazım, çoğu gitti azı kaldı, malı veren paşinden koşar sadberk yapma bunu, sabır, çare bu,.....
Printable View
avro yukarı trend hazırlığında, bizde öyle, bu başladımı, 1500-2500 puvan potans oluşur, sabırlı olmak lazım, çoğu gitti azı kaldı, malı veren paşinden koşar sadberk yapma bunu, sabır, çare bu,.....
3 kademe sonra terendeyiz,
[quote=sadberk22;246719]artık trend var denip longta beklenir mi yoksa verip alttan mı beklenir üstad
bu arada ben şortlamışım bile ama gene de mutluyum:) inş. bana bi çıkış yolu verir pala ağabey:)[/quote]
hoşşştt len hoşşştt kopek::: vay anasını sayın seyirciler rüzgara karşı şey etmişiz meğersem:..:.uyk neyse artık dow açılınca bakcaaz bi hal çaresine üüwww
[quote=sadberk22;246730]hoşşştt len hoşşştt kopek::: vay anasını sayın seyirciler rüzgara karşı şey etmişiz meğersem:..:.uyk neyse artık dow açılınca bakcaaz bi hal çaresine üüwww[/quote]
sadberk kafamı yapıyorsun lem yoksa, ağaya havale edcem seni, o icabına bakar,
423,274,162, başka yok şu anda,
bi tur daha olursa diye 375ten şort dediydim üstad, ama son turu bana bindirdi şerrro:) neyse artık 162nin yollarına gül seriyim:)
[quote=sadberk22;246734]bi tur daha olursa diye 375ten şort dediydim üstad, ama son turu bana bindirdi şerrro:) neyse artık 162nin yollarına gül seriyim:)[/quote]
ya güzel kardeşim, bari şunu yap, yukarıdan çık aşağıdan bekle ters ne oluyor, davul çalıyorum + su kadar kaldı, demekki ban güvenin yok, bu şu demek kendine güvenin yok, bak biocan, emci de öle, güzel uslu duruyorlar,.....onlar gibi olcaz
trendi kaçıran alıcılar için 250-350 arası fırsat az girin kar doğrulandıkça poz artırın,...
[quote=indregandi;246738]ya güzel kardeşim, bari şunu yap, yukarıdan çık aşağıdan bekle ters ne oluyor, davul çalıyorum + su kadar kaldı, demekki ban güvenin yok, bu şu demek kendine güvenin yok, bak biocan, emci de öle, güzel uslu duruyorlar,.....onlar gibi olcaz[/quote]
yok üstad sana güvenim tam hedefleri de 12den vuruyon.boks. da kendime mukayyet olamıyom illa terse poz alcam:mad: sonra böyle eşşekarısı gibi vızıldayıp duruyom napcan benim de huyum böyle:..:
[quote=sadberk22;246741]yok üstad sana güvenim tam hedefleri de 12den vuruyon.boks. da kendime mukayyet olamıyom illa terse poz alcam:mad: sonra böyle eşşekarısı gibi vızıldayıp duruyom napcan benim de huyum böyle:..:[/quote]
bunu kırdımı zaten kimse tutamaz seni sadberk,
ilk sinyal, 66925-67050, ikincisi, 67250-67475 arasından gelmiş ve 67600 görülmüş, bunlar gir çık için aslında, ayırdığımız mikatarın yarısını buradan yarısını buradan koyup hedef puvan ikincisi baz alınacak yalnız alınıp çık, işin gücünle uğraş, ama en güzeli trenddir eğer iyi ölçüm yada iyi ölçen varsa,....
kayahan parite alalım, ....