[quote=selçuklu;207885]bu ne hacı .. düşermiyiz çıkarmıyız .. üvvv . help kayahan .. :D:D[/quote] gormedikmi dun verıler abd den kötu gelmesıne ragmen gizlı eller borsaları uçurdular
her yukselışte şişman kediler malları boşaltacaklar.
Printable View
[quote=selçuklu;207885]bu ne hacı .. düşermiyiz çıkarmıyız .. üvvv . help kayahan .. :D:D[/quote] gormedikmi dun verıler abd den kötu gelmesıne ragmen gizlı eller borsaları uçurdular
her yukselışte şişman kediler malları boşaltacaklar.
parti in marmaris...long şayne devam...kafamıza yiycez...üww
[QUOTE=kayahan;207890]gormedikmi dun verıler abd den kötu gelmesıne ragmen gizlı eller borsaları uçurdular
her yukselışte şişman kediler malları boşaltacaklar.[/QUOTE]
sağolasın kayahan patron .. shortum müsterihim .. :D [COLOR="White"]pekte değilim ya neyse .. üvvv .. [/COLOR] :D:D
5 likte cörte ha gayret,
kolay gelsin long devam poz azalt artır şeklinde gidiyoruz şimdilik cumadan bu yana sinyal aynı.. bol kazançalr..
[IMG]http://img198.imageshack.us/img198/2060/zozoskii.png[/IMG]
[quote=selçuklu;207892]sağolasın kayahan patron .. shortum müsterihim .. :D [COLOR=white]pekte değilim ya neyse .. üvvv .. [/COLOR]:D:D[/quote]
[COLOR=white]ben de pek değilim...non-müsterih küskülable:D:Düüüüüü[/COLOR]
[quote=QUEEN;207891]parti in marmaris...long şayne devam...kafamıza yiycez...üww[/quote]
marmaris in neresın de parti var
armutalanda mı .heyk
yoksa içmelerdemi.uyk
Kısa çöp uzun çöp yeresiydi,
cumadan bevri longdayım sıkıldım artuk gayri okuyacak kıtapta galmadı :::
[quote=indregandi;207897]Kısa çöp uzun çöp yeresiydi,[/quote]
gandi abi kafaya koymuş baronlar sterlınıde çokertmeye
en az yuzde 17 sterlın aşagıya:dü:.dng
[quote=fXci;207898]cumadan bevri longdayım sıkıldım artuk gayri okuyacak kıtapta galmadı :::[/quote]
sana inanıyorum..
Beynime sat geldi :::
63.000 stoplu 62.550 sanal shortum :D