[QUOTE=Astatin;75732]İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa[/QUOTE]
dax -dow -vob serisi olarak mı?
Printable View
[QUOTE=Astatin;75732]İki sesli harf ortasında bi sesiz harf diyorum size:..::..: ortadaki harf H..
Sapık3: senden bi seri film çıkar haaaa[/QUOTE]
dax -dow -vob serisi olarak mı?
[QUOTE=Astatin;75734]verir canım niye vermesin..ama sen niye onun bunun peşinden koşup teen age kızlar gibi değerini düşürüyosun bakiimmm:cool:[/QUOTE]
kuzu için değer yafff:..:
[quote=rcp;75735]dax -dow -vob serisi olarak mı?[/quote]
OHA serisi olarak.. OHA-1, OHA-2, OHA-3 şeklinde
[quote=jerfin;75736]kuzu için değer yafff:..:[/quote]
e git layıkını bul..burda gül gibi recep varken.......
[QUOTE=jerfin;75736]kuzu için değer yafff:..:[/QUOTE]
astatınım, jerfınden dayak yemektesın, satışlardasın, ama sesın cıkmıyo, aşkın gözü körmüş, bosuna dememısler.
[QUOTE=Astatin;75738]e git layıkını bul..burda gül gibi recep varken.......[/QUOTE]
jerfınle muttefıkız, nıkah düşmez, yoksa dukkan senın.
[quote=rcp;75739]astatınım, jerfınden dayak yemektesın, satışlardasın, ama sesın cıkmıyo, aşkın gözü körmüş, bosuna dememısler.[/quote]
pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:
ayrıca kendılerı arwen modundalar, bir nevi peri kızı,
ölümlülerin sulanması ??? allah korusun çarpılır ınsan.
[QUOTE=Astatin;75742]pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:[/QUOTE]
Benim bu forumdan ögrendığım birsey varsa o da kımseye guvenmeyeceğimdir,
Fırsatını bulursam anında satarım.
(Bil bakalım kımden kaptım bunu)
aha VOBIX de geldi..ben şirin baba avatarı seçtiğimde bana gönderdiği şuh şirine fotograflarından sonra onun gözündeki geyik ışığını fark etmiştim..gel VOBIX ım gel..delikanlı müttefik lazım bana..bu reco çok yanar döner çıktı..aklı fikri nikahta...anında satıyor beni
[QUOTE=Astatin;75742]pııstt.. rol dağılımı karıştırdın reco..maili bi daha aç bak..[COLOR="Red"]ben mersiyk ya sen jerfin e taciz olacaktın..[/COLOR]bu akşamın programı öyleydi..e bi çuval inciri berbat ettin iyi mi.. beceriksizsin tutamadın kızcaazı forumda..kuzuya yem ettin:..::..:[/QUOTE]
kimse kimseye taciz olmasın artık, bu geyikler artık baydı.dng
[quote=rcp;75744]Benim bu forumdan ögrendığım birsey varsa o da kımseye guvenmeyeceğimdir,
Fırsatını bulursam anında satarım.
([COLOR=red]Bil bakalım kımden kaptım bunu[/COLOR])[/quote]
bilmem ki? kimden? VOBIX denmi?.boks.