hiç hoş olmadı 78 bin üstünden bu kadar hızlı geri dönüş..
geceye long falan yok kardeşim,kapanışa kadar ne görürsek artık..
Printable View
hiç hoş olmadı 78 bin üstünden bu kadar hızlı geri dönüş..
geceye long falan yok kardeşim,kapanışa kadar ne görürsek artık..
tekrar full long olabilecekmiyim bakalım:)
77400 full long :)
Full long devam full long:)
Eeeee
Ne zaman 78000 oluyoruz:)
Kapanışa kadar yetişsin:..::..::..:
[quote=astatin;345167]sen sabah böğrünü hazırla...selpatros abimle monoblok 3d, fosorlu ve kanerı işlemeli bir noollltiiii hazırlıyoruk sana:d sabah gap ı için..üw[/quote]
[COLOR=red][B]NOOLLLLTTİİİİİİİİİİİ.. (helal strobaba, strobab bu boru deel..mikemmel yerden kavırladı lonkları..teprik ederim)[/B][/COLOR]
[quote=Astatin;345196][sıze=6][COLOR=red][B]nnnnnnnnnnnnnooooooollllllllllltttttttttiiiiiiiiiiiiii[/B][/COLOR][/sıze][/quote]
Hülem flat'leyip cukkalamış adama no'olti çekilir mi? Bu işin de bi raconu olması lazım... :..: :..: :..:
77000 altı yok bence:)
[quote=selçuklu;345181]şarkı dedinde aklıma geldi patron .. bence gaçınılmaz ... :o:o[/quote]
gaçınılmaz dedin de aklıma geldi..ya gaçınılabilirseüüüüüü
alıyo lebronic wave:mad:
"Single Bar Küskü"
Bu sefer kuvvatlı alıyolar:)
long stopları patladı, durmak yok ralliye devam.
ilk hedef 78500
[quote=Strategist;345197]Hülem flat'leyip cukkalamış adama no'olti çekilir mi? Bu işin de bi raconu olması lazım... :..: :..: :..:[/quote]
ağa çok zaman oldu, çekmem lazımdı..ama yine de hakkını teslimm ettim, mesajda rev yaparak.... ha bu arada yok gecey flat girdim yok üzüm yok sap anlamam...sabah -1000 gap olursa, yakalarım basarım NOOLTİ yi böğrüne:D
77300 flat..değerlendiremedik 78 bin fırsatını..
geceyede flat,tadı kaçtı,yarın ola hayrola..
[quote=selçuklu;345180]daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama .... bana pek bi gaçınılmaz geliyor ...:D:D:D:D[/quote]
zemin pek bi müsait patron.. daha önce söyledimmi hatırlamıyorum ama 76000 üstü kapamışı sürpriz addederim...tüm hızıyla
[quote=Astatin;345199]
"Single Bar Küskü"[/quote]
Patron single bar küskünün babası dün usd/jpy'de vardı... Tarihe geçti resmen... :))) Ben tek pip'ini alamadım orası başka tabi... :..:
yalnız strobaba bi husus dikkatimi çekti..15 dklıkda ki MFI şiir gibi yükselen diplerini bozmuyor...düşüşde bila..na iş.. MFI desteklemiyor abi düşüşü..üwwww
Sonunda bu hareketlere tekniği buldum görünüyor:)
Tek yönlü trade...
Long devam edeceksin her daim
Uygun seviyede fulleyeceksin longları..
Ne gerek var shorta morta kısa dona:..::..::..:
[quote=Astatin;345206]yalnız strobaba bi husus dikkatimi çekti..15 dklıkda ki MFI şiir gibi yükselen diplerini bozmuyor...düşüşde bila..na iş.. MFI desteklemiyor abi düşüşü..üwwww[/quote]
Patron bu konuyla ilgli eski bir Güney Kore atasözü var:
"MFI ile para kazanılsaydı dünyada fakir kalmazdı.."
:..:
Bugünü alışlarla kapamazsak geceyde full long:)
Mecburen....
[quote=Strategist;345208]Patron bu konuyla ilgli eski bir Güney Kore atasözü var:
"MFI ile para kazanılsaydı dünyada fakir kalmazdı.."
:..:[/quote]
yok ya para kazanmak içn değil, eğelnce için diyorum..:D onun için de demişlermi... "MFI ile eğlenilseydi, dünyada somurt kalmazdı" gibi:..:
[B][SIZE="7"]g[/SIZE] [SIZE="6"]a[/SIZE] [SIZE="5"]ç[/SIZE] [SIZE="4"]ı[/SIZE] [SIZE="3"]n[/SIZE] [SIZE="2"]ı[/SIZE] [SIZE="3"]l[/SIZE] [SIZE="4"]a[/SIZE][SIZE="5"] m[/SIZE] [SIZE="6"]a [/SIZE][SIZE="7"]z[/SIZE][/B]
[SIZE=5][COLOR=red]Lllloooooooooooolllllllllllllttttttttiiiiiiiiii[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=Astatin;345214][SIZE=5][COLOR=red]Lllloooooooooooolllllllllllllttttttttiiiiiiiiii[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
[B][SIZE="7"]g[/SIZE] [SIZE="6"]a[/SIZE] [SIZE="5"]ç[/SIZE] [SIZE="4"]ı[/SIZE] [SIZE="3"]n[/SIZE] [SIZE="2"]ı[/SIZE] [SIZE="3"]l[/SIZE] [SIZE="4"]a[/SIZE][SIZE="5"] m[/SIZE] [SIZE="6"]a [/SIZE][SIZE="7"]z[/SIZE][/B]
[quote=selçuklu;345213][B][SIZE=1]g[/SIZE] a [SIZE=3]ç[/SIZE] [SIZE=4]ı[/SIZE] [SIZE=5]n[/SIZE] [SIZE=6]ı [/SIZE][SIZE=3]l[/SIZE] [SIZE=4]a[/SIZE][SIZE=5] m[/SIZE] [SIZE=6]a [/SIZE][SIZE=7]z[/SIZE][/B][/quote]
[B] ga [SIZE=3]ç[/SIZE] [SIZE=4]ı[/SIZE] [SIZE=5]n[/SIZE] [SIZE=6]ı [/SIZE][SIZE=3]l[/SIZE] [SIZE=4]a[/SIZE][SIZE=5] m[/SIZE] [SIZE=6]a [/SIZE][SIZE=7]z [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3](Lebronic wave şeklinde)[/SIZE][/B]
[quote=selçuklu;345216][b][sıze=7]g[/sıze] [sıze=6]a[/sıze] [sıze=5]ç[/sıze] [sıze=4]ı[/sıze] [sıze=3]n[/sıze] [sıze=2]ı[/sıze] [sıze=3]l[/sıze] [sıze=4]a[/sıze][sıze=5] m[/sıze] [sıze=6]a [/sıze][sıze=7]z[/sıze][/b][/quote]
[sıze=6]gıllanıyorum[/sıze]
[FONT="Palatino Linotype"][I][B][SIZE="4"]g[/SIZE] [SIZE="5"]a[/SIZE] [SIZE="6"]ç[/SIZE] [SIZE="7"]ı[/SIZE] [SIZE="4"]n[/SIZE] [SIZE="5"]ı[/SIZE] [SIZE="6"]l[/SIZE] [SIZE="7"]a[/SIZE][SIZE="4"] m[/SIZE] [SIZE="5"]a [/SIZE][SIZE="6"]z[/SIZE][/B][/I][/FONT]
Welcome To The Dram Cafe
uzatmayalim:..:
Petrol ofisi tavan:)
Çok para kazandılar çooook:)
[quote=Astatin;345204]daha önce söyledimmi hatırlamıyorum ama 76000 üstü kapamışı sürpriz addederim...tüm hızıyla[/quote]
bak arkadaş..yüzyıulın analizini yazmışık buraya...sonra sabah -1000 GAP olunca anlamam dinlemem yani..yok sistenm aldaydı yok histem kaldaydı, yok mfi idi, yok paintti...hiç hiç işim olmaz valla ona göre..:D:D şimdiden söyliiimde sonra şaibe olmasın..yok para kazandı da burnu kalktı felan mealinde hissiyatlar hissetmeyeyim bak...:D:D anlamam yani..eskilerin bir lafı vardı "oyuna girenin **tü ıslanır" diye..yani hem yağmurlu havada basket oyniicen, hem de **tün yere yapışınca ıslandı diye şikayet edecen..yok öyle...:D:D rezil olmasak len bari sabaha.. bu kadar lafı kim yiyecek sonra..üwww
Geceyede full long:)
Müsterihim ki bu piyasayı düşüremezler:)
İyi akşamlar.
..indikler güzeli teknik yukarı diyo..dow artıda...her an iyi haberler gelebilir....hıımmmm...DEMEKKİ GECEYE ŞORT...yalnız sistem satta yaw..o da alda olsa mikeemmel olacaymış..hahahaha..nunitronnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cümleten iyi akşamlar,flat geceye..
Yarın şafak kızıl renkte olacak..hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... yenmek var yenilmek var..bum bum
[quote=Astatin;345227]bak arkadaş..yüzyıulın analizini yazmışık buraya...sonra sabah -1000 GAP olunca anlamam dinlemem yani..yok sistenm aldaydı yok histem kaldaydı, yok mfi idi, yok paintti...hiç hiç işim olmaz valla ona göre..:D:D şimdiden söyliiimde sonra şaibe olmasın..yok para kazandı da burnu kalktı felan mealinde hissiyatlar hissetmeyeyim bak...:D:D anlamam yani..eskilerin bir lafı vardı "oyuna girenin **tü ıslanır" diye..yani hem yağmurlu havada basket oyniicen, hem de **tün yere yapışınca ıslandı diye şikayet edecen..yok öyle...:D:D rezil olmasak len bari sabaha.. bu kadar lafı kim yiyecek sonra..üwww[/quote]
Allah'ta seni güldürsün emi....lelele.lelele.lelele
iyi akşamlar, geceye long girdik, yine shorttan erken atladık amma neyse...
gençlik fotosu
gaçınılmaz
[QUOTE=Astatin;345258]gençlik fotosu[/QUOTE]
güzel olmuş teprik ederim ..
imza çokmu abartı olmuş patron .. üvvvvvvvv::::::
[quote=selçuklu;345262]imza çokmu abartı olmuş patron .. üvvvvvvvv::::::[/quote]
yok bence gayet mütevazi ve ağırbaşlı...teprilk ederim