[QUOTE=ATHLON;345116]artık ga-çı-nıl-maz..:)[/QUOTE]
athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:
Printable View
[QUOTE=ATHLON;345116]artık ga-çı-nıl-maz..:)[/QUOTE]
athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:
[QUOTE=The Tatar;345114]dünkü piyasayı görüpte stopsuz trade etmek çok cesurca bir davranış :([/QUOTE]
Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Her gün kedi(pala) yağlı yiyecek değil ya:..::..:
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.
[QUOTE=selçuklu;345119]athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:[/QUOTE]
Selçuk patron sen terste kalınca o kadar ısrar etmezdin, inatçılık etmezdin, inatçılık iyi değildir bunu en iyi sen uygulardın, ew analizin tutmadı illaki tutacak diye düşecekmi piyasa üvvvvvvv:o
[QUOTE=bull market;345120]Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.[/QUOTE]
onu 9 u anlamam ..... gaçınılmaz ....
[QUOTE=bull market;345122]Selçuk patron sen terste kalınca o kadar ısrar etmezdin, inatçılık etmezdin, inatçılık iyi değildir bunu en iyi sen uygulardın, ew analizin tutmadı illaki tutacak diye düşecekmi piyasa üvvvvvvv:o[/QUOTE]
bence gaçınılmaz bullboss .... :o ..gaçınılabilir bi durum olsa tamam kapatacam ama .. gaçınılamayacağa çare yok .. üvvvvvvvv ingaaaaaaaaaaaaaaaaa:o:o:o
[QUOTE=selçuklu;345123]onu 9 u anlamam ..... gaçınılmaz ....[/QUOTE]
Ben hiç anlamam üvvvv:o, kesecem hesabı paladan:)
Full long devam full long
[quote=selçuklu;345119]athlon pathlon ... artık graşsa iyi olacak ... o kadar pivan oldu hiçbirini almadım .... :mad::mad::mad:[/quote]
övleden sonnaki alımlar sabahki satışların yanında o kadar cücük kaldı ki...
şimdi düşünmek lazım hangi hareket feykti..sabah ki satış mı,yoksa övleden sonnaki alış mı..:))
[QUOTE=ATHLON;345127]övleden sonnaki alımlar sabahki satışların yanında o kadar cücük kaldı ki...
şimdi düşünmek lazım hangi hareket feykti..sabah ki satış mı,yoksa övleden sonnaki alış mı..:))[/QUOTE]
övleden sonnaki alış dabiki bence ...
[QUOTE=bull market;345126]Ben hiç anlamam üvvvv:o, kesecem hesabı paladan:)
Full long devam full long[/QUOTE]
teprik ederim ... .brv.brv
[quote=selçuklu;345128]övleden sonnaki alış dabiki bence ...[/quote]
olabülüüü...olabüülemez de..bölge gri....ama ga-çı-nıl-maz daha gaçınılmaz şu anda..:)
Ahanda buraya yazıyorum, bu full longlarla palayı kertim kertim kertecem:) benim full pozlarımla oynamaya bidaha cesaret edemeyecek:)
selam millet, cift dip goruntusu var, uww.
Heeee çift dip:..:
Ben anlamam onu dokuzu çift dibi:)
Full long devam full long.
Düşüremeyecekler vaaaaaar:::.dng
gusel bir veri, teprik ederim:..:
ABD'DE ONDE GELEN GOSTERGELER RASTLANTISAL ENDEKS SUBAT'TA: % +0.2 (BEKLENTI: % +0.1, ONCEKI: % +0.1)
-MATRIKS-
[QUOTE=ATHLON;345130]olabülüüü...olabüülemez de..bölge gri....ama ga-çı-nıl-maz daha gaçınılmaz şu anda..:)[/QUOTE]
athlon patron .. benimde gaçınılabilirlik konusunda endişelerim gün geçtikçe artıyor ... :D:o:o
Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:
[quote=bull market;345120]Dünkü piyasayı göremedim işim vardı:o
Bugün yukarı sert alışlar planlıyor olmalı, değilse bile aşağıda gidecek yeri çok fazla yok diyorum, silkelemeler evet büyük ama sonuçta silkeleme silkelemedir diyorum+.[/quote]
her iki tarafıda haşladı dün,sahalarımızda görmek istemediğimiz hareketler yaptı :)
[QUOTE=Strategist;345139]Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:[/QUOTE]
patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D
[quote=selçuklu;345142]patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D[/quote]
Bence de iyi adam patron.. Ama Paint'e fena dadandı son zamanlarda... Endişeleniyorum.. üvvv.. :..:
DAX da sıkı hayvanmış haaaaa.. bu arada bi haer var mı..nükleer falan
ışıvın en berrağı karanlık da yanar gayri selçuklu patroms...:))
arkadaş şortlaru 6 kaldıraça fışkırttım yine..çok müsterihim 3 vakte kadar 72000 diyorum..niey diyıorum bilmiyorum ama diyorum işte
hadi artık runalım güzelleşelim :)
[quote=Strategist;345139]Niye hala tavan olmadık anlamadım... Acelem var benim arkadaş... Yanarlı dönerli bi no'olti çekeceğim bi arkadaş var ismi lazım değil.. :..:[/quote]
[quote=selçuklu;345142]patron .. o arkadaş .. şu kışın sürekli balık buzlayan ...paintte graf yapan .. arkadaşmı .. üvvv ... iyi adam .bence ... .. :D:D:D[/quote]
olmaaaa...ben artık NOOLLTİCİLİK oynamıyom...ü[url]www..[/url]. selpatro, durum hoş değil sıkıntı var..hatta 3,5 var:D:D:D...
yaw bir soru sorduk rüşvet değil deyu almadınız:(
Nükleer le ilgili olumlu bir gelişme var diye mi çıktı..öyleyse devamı graşkadır amma nedensiz çıkyosa sakat..aluu
Ralli ralli ralliiiii.lelele
78000 de hafiflesemmi?
Full long ayıboluyo palaya:..::..:
O zaman müsaadenle son bi No'olti çekeyim patron... Elimde kalmasın uğraştım o kadar... :..:
Evet evet hafifledim
Ama
Long devam long:)
Böyle daa iyi trade oldi...
vay canına :)
Düşerse full long:)
Düşmezde çıkarsa long devam long:..::..::..::..:
[quote=Strategist;345163]O zaman müsaadenle son bi No'olti çekeyim patron... Elimde kalmasın uğraştım o kadar... :..:[/quote]
Sen sabah böğrünü hazırla...Selpatros abimle monoblok 3d, fosorlu ve kanerı işlemeli bir NOOLLLTİİİİ hazırlıyoruk sana:D sabah gap ı için..üw
selam gençler
n'oltiii
graş olmamış
[quote=Astatin;345167]Sen sabah böğrünü hazırla...Selpatros abimle monoblok 3d, fosorlu ve kanerı işlemeli bir NOOLLLTİİİİ hazırlıyoruk sana:D sabah gap ı için..üw[/quote]
benim adimi da ekleyiverin size zahmet, bana eziyet:o
[quote=Astatin;345167]Sen sabah böğrünü hazırla...Selpatros abimle monoblok 3d, fosorlu ve kanerı işlemeli bir NOOLLLTİİİİ hazırlıyoruk sana:D sabah gap ı için..üw[/quote]
İndikatör geceye short diyo.. Hem de uzun süredir bu kadar net olmamıştı... Long kalmaya cesaretimin yeteceğini sanmıyorum... :..:
[quote=padişah;345168]selam gençler
n'oltiii
graş olmamış[/quote]
graş da run da her zaman vardır..yalnız yine kıl oldum bi ara düne göre %600 piana çıkan kar şu an -200..way**
Single Bar Küskü On The Way
Dow artıda, akşama ralli yapar 12000 üzerine atar rahatlıkla
12100 kapasa yeter:)
Long'lar full flatttt... Short'da tanıdıklar var kendimi suçlu hissetmeye başladım.. üvv... :)))
Bu yaz ın moda şarkısını ilan ediyorum "Single Bar Küskü"
daha önce bahsettimmi bilmiyorum ama .... bana pek bi gaçınılmaz geliyor ...:D:D:D:D
[QUOTE=Astatin;345177]Bu yaz ın moda şarkısını ilan ediyorum "Single Bar Küskü"[/QUOTE]
şarkı dedinde aklıma geldi patron .. bence gaçınılmaz ... :o:o