[QUOTE=Larossıan;220067]Destek 70600 oldu.[/QUOTE]
abi desteği boşver .. ne desteği abi aıb ediyon valla .. üvvvv :::::::D laros abi 72.175 hayırlı olsun diyelimmi .. üvvvv :o
Printable View
[QUOTE=Larossıan;220067]Destek 70600 oldu.[/QUOTE]
abi desteği boşver .. ne desteği abi aıb ediyon valla .. üvvvv :::::::D laros abi 72.175 hayırlı olsun diyelimmi .. üvvvv :o
[quote=Larossıan;220067]Destek 70600 oldu.[/quote]
Aynen katılıyorum. Sabahki yukarı atış sonrası destek 70.6'da ve daha yukarılara gitmeden bence şu an için altı zor.
Yahu bu en fastingenlerinden biri sistem...Bi buna bakıyorum bi overall a bakıyorum...Bu manzara nire %25 eksi nire..way**...İbreti alem olsun histemci arkadaşlara...
[IMG]http://i39.tinypic.com/smfvoj.png[/IMG]
Sistemlerin çarpılma dönemindede ısrarla zisteme uymayı dusunuyorum... bakalım çarpılma dönemsileri nezaman başlaycak gayri ... Yalnuz sibob yatayda çovu kez zerar yazdırmıyor sabit gidiyore emme varsın yazdırsın gayri..
fxci patron sibobta varmı bi hareket .. geçici falan .. ? üvvv
Atina Borsasında short olan varsa ne haldedir şimdi?
+%5.20
sazan hocam 72.200 3 etiketi koydum geri gelişi 4 olarak sayıyorum yani yükseliş bitmedi diye düşünüyorum siz ne dersiniz saygılar.
şimdi bir kapatma davası söylentisi ve %5 eksi ile bir final taçlandırrı bu VOB u...böylece hafta boyuki panik yükselişi de anlamış oluruz
[b]gizliden döl alan,eşkari buzağılar !!!!!!!!!![/b]
[quote=Astatin;220074]Yahu bu en fastingenlerinden biri sistem...Bi buna bakıyorum bi overall a bakıyorum...Bu manzara nire %25 eksi nire..way**...İbreti alem olsun histemci arkadaşlara...
[/quote]
histemci arkadaşlardan birisinin de bi grafiği ve böyle yeşil kırmızı okları koyabilecek bi ekranı olsaydı da göreydin o ibreti alem sistemciler için mi histemciler için mi geçerli olurdu. :D
ya da şöyle yapalım. geçmişte benim tepecek veya çökecek dediğim zaman dilimlerine senin grafikte bi ok koy.
5'liğine bile değil. hadi benden olsun, 15'liğine koy.
manzarayı beğenecek misin bakalım. :..:
Saat 11 sonrası
Yorum Yok Long Devam
bugün burada deli para değişimi olacak...
birileri çok kaybedecek...
birileri çok kazanacak...
ve bunların hiçbirisi sistemci olmayacak...:)