kısa dewam
euuzuuu...
Printable View
kısa dewam
euuzuuu...
yürü be yavrum kim tutar seni dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi kim tabi ki biz dünya batıyor para akıyor tc ye :eek:
güçlü vob güçlü Türkiye :..:
[quote=Astatin;367739]ondan beş depsi gönder...sevenim çok anca yeter:D:D faturayı ise kayatron a gönder.. o lonk.p arası çoktur şimdi[/quote]
Pala "faturayı kesip ödemeyi peşin aldım" dedi , aste(85)..::::::
[quote=Astatin;367739]ondan beş depsi gönder...sevenim çok anca yeter:D:D faturayı ise kayatron a gönder.. o lonk.p arası çoktur şimdi[/quote]
yok be ustad fazla kont yok bende 100 k civarı falan işte:rolleyes:
[IMG]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/187880_142759972459478_5833173_n.jpg[/IMG]
15 likde ki nunu kırılıdı gibi son 2 dk artık
aferin vala 1923 sistemine,:rolleyes:
pzt biraz dipten geç kaldı ama son 2 gün iyi tuuttu longları...:)
[quote=a.kaya;367743]yok be ustad fazla kont yok bende 100 k civarı falan işte:rolleyes:[/quote]
gaaytron,
ben poz yazarken kullandığım K yı kaldıraç manasında yazıyorum amma sen 1000 manasında yazıyorsun galiba..teprik ederim:::
[quote=saraylı;367746]aferin vala 1923 sistemine,:rolleyes:
pzt biraz dipten geç kaldı ama son 2 gün iyi tuuttu longları...:)[/quote]
ustad bu 1923 de MS de değilmi ve ok expert mi yoksa sistem tester da ok falan çıkıyormu yoksa indikler ile görsel mi karar veriyorsunuz :rolleyes:
pıhh pıhh..Astepinden aftloya..asetepinden aftloya...zaiyat var mı..pıh oıh...may day may day.... şortcusun sen şortçu kal giy deri tutulumları..pın puh..aftlopedro pıhh pıh... Özel Yetkili Longcu saldırısı var..dikkayttt...eüzü
ula cok mu sey ıstedım..dowla korale ıstedım palaaa...
way arkadaş yaaa..dow çöktü resmen burda tık yok..üwww