-
şş aste
bi keresinde de arkadaşın birine dedim ki lem şu 1 hafta içerisinde oynanan ne kadar şans oyunu varsa, hepsinden 1er kupon oyna gel bana.
arkadaş oynadı.
pazar günü mü neydi oturdum bakıyorum.
arkadaşa dedim ki, lan oynadığım kolonlarda bırak 3ü 4ü, 1 bile tutmaz mı arkadaş. 1 tane sayı yok lan yazdıklarımdan.
arkadaş dedi ki abi oyunlardan bi tanesinde hiç sayı tutmazsa kazanıyosun ver bakayım bi.
bi baktı, hiç tutmadığında kazandığın kuponda 1 tane sayım tutmuş. :D:D
o gün dedim ki, Allah bana bişeyler anlatmaya çalışıyo...:..::..:
-
[quote=unlimitted;220015]diyeceğim rakamlar o rakamlar arasında deeelse??? :D[/quote]
O da kabulumuzdur..+.
-
ahh bi bugunun pastasını atan olsa da tşk etsek :)
-
saat 10 sonrası
Yorum yok Long Devam
Ben kayfeye gider ( kayfeye derken kayfe içmeye )
-
72 500 de bekliyorum pala
-
[quote=unlimitted;220020]şş aste
bi keresinde de arkadaşın birine dedim ki lem şu 1 hafta içerisinde oynanan ne kadar şans oyunu varsa, hepsinden 1er kupon oyna gel bana.
[COLOR=red]bi baktı, hiç tutmadığında kazandığın kuponda 1 tane sayım tutmuş[/COLOR]. :D:D
o gün dedim ki, Allah bana bişeyler anlatmaya çalışıyo...:..::..:[/quote]
o zaman sen bana 1 -49 arasında 43 tane sayı söyle:D
-
[quote=artanis;220032]72 500 de bekliyorum pala[/quote]
Makasla mı ?
-
[quote=excali;220034]Makasla mı ?[/quote]
yok direnç olduğunu düşündüğüm bir nokta makaslı yada makassız fark etmez 72500 de ki hareketine göre
-
[quote=artanis;220037]yok direnç olduğunu düşündüğüm bir nokta[/quote]
Ben bıyıklarını keseceksiniz sandım da.. Pardon..üüü
-
işte bu + makas teorimiz de gerçekleştiğine göre.. akuma vuruşu yapılacağı apaçık ortaya çıktı.. demekki pala elindeki longları iteleme zahmetine girmeden vade sonuna kadar bastıkça basacak yukarıya ve bu vade sonunda pozların hepsi otomatical kapanıcak.. bi sonraki vadeye de bu buyuk oranda pozu tasımayacak hatta mumkunse karsı sekılde poz bıle alabılırler...
-
Dünki ızdırabımız bişey değilmiş meğer.....Allahım sana şükürler olsun...
-
abeyler gunaydın...burada ortalık kan golu...herkes batıo patır pator...250 uzun ..72050 den kapandı...ula amma hafta yaaa..