[quote=saraylı;367706]burdayım asti yok bişi,
Miço 'yu sevdim de biraz,önemli işim vardı yani,heheh:::[/quote]
abı onumuzdekı hafta bı bebek kahve yapalım mı...hem sen mıco yu getırırsın..bende de var bı tane ..adı jason...su serı katıl olan..:)
Printable View
[quote=saraylı;367706]burdayım asti yok bişi,
Miço 'yu sevdim de biraz,önemli işim vardı yani,heheh:::[/quote]
abı onumuzdekı hafta bı bebek kahve yapalım mı...hem sen mıco yu getırırsın..bende de var bı tane ..adı jason...su serı katıl olan..:)
[quote=ATHLON;367702]cık...sözleşmemiz var patron...aksi taktirde 3 katı tazminat öder bana:)[/quote]
Vopla da sözleşmen var mı , patron?:..:
eğer bu pala benim bildiğim pala ise dow a verirlerken burayı alırlar bakalım görcez :rolleyes:
dowlara gelesin vobbbb
A_HA...hula 15 dklıkda yine Ending Dİagonal mı var ne..vay arkadaş ne lanet formasyonmuş **......her yerde karşıma çıkıyor, gündüz feneri gibi **, kabus gibi..üwwww..Bir dalga ED yapıyorsa o dalganın **........
[quote=ATHLON;367711]dowlara gelesin vobbbb[/quote]
Athlona gelesin bull
[quote=ATHLON;367707]abı onumuzdekı hafta bı bebek kahve yapalım mı...hem sen mıco yu getırırsın..bende de var bı tane ..adı jason...su serı katıl olan..:)[/quote]
miço girl friend 'iyle Cafe Nero'ya takılır athlon,:D:D
biz istersen kaveye gideriz ayrı,:cool:
jason ne yaw bırrrr,Miço görmesin vala...;)
[quote=ATHLON;367705]ben dun geceden beri sus pusum patron...hatta dünkü maça bile arkadaşlarla yaptığımız içeri drive ederken aklım 74800 de idi yalan yok..hep sustum ..koşarken zıplarken bile sustum...[/quote]
ben dun geceden beri sus pusum patron,
hatta dünkü maça bile,
arkadaşlarla yaptığımız içeri drive ederken,
aklım 74800 de idi yalan yok,
hep sustum ..koşarken zıplarken bile sustum,
tahville dolarla oynarken o ahlaksızca, korkularım sustu,
ve yine oynamaya çalışırken gururumla,
duyarlılıklarım sustu,
kalbim kasırgalar kadar,
beynim yanardağlar kadar sessiz kaldı,
sustum,
ama bir tuşa dokunurken şortları kapatırken,
gökgürültüsü kadar sesli,
esir almış asker kadar gururlu olacağım,
ağzım susacak ama gözlerim,
çığlık cığlığa kapanırken diyeceğim ki sevgili pala,
üstüne kustum
::::::
patron serbest stil şiir yapmışsın dayaanamadım devam ettim...:::
sanırım yarına bırakacaklar asıl hareketi :rolleyes:
[quote=a.kaya;367716]sanırım yarına bırakacaklar asıl hareketi :rolleyes:[/quote]
Karpuzu bugün keserler gibimegeliyo.com :D
[quote=saraylı;367621][COLOR=black]destek/dirençleri vermeyi unutmuşum,o yüzden piyasa bi yere gidemiyo,pardon yaw...:..:[/COLOR]
[COLOR=red]75.550-76.225-76.875[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=seagreen]74.900-74.225-73.575-72.900[/COLOR][/quote]
75.550 kırılsa doğrudan 76.225 e gider,74.900 kırılırsa ki bizim kd de orada,iş kısaya döner...:)
aftlo koş koş..yakalayak bu sefer..selçuklu gelmiş topiğine..plastik kelepçe de al