74725 short ne de olsa dun kapatmıstım 73850 den nerdeyse 1000 puan yukardan acıyorum
Printable View
74725 short ne de olsa dun kapatmıstım 73850 den nerdeyse 1000 puan yukardan acıyorum
[quote=boz ayı;264828]73.750..altına gelmeli...başka yolu yok......YOKSA.....74.800...e oynar PALA........[/quote]
[I]veee...74.800..........[/I]
[I]kendimi teprik ediyorum......gördüğüm için...[/I]
[I]longg olmadığım için esefle kınıyorum....üüü[/I]
bu shortlarda para kazandırmazsa yuhh derım artık ... stop yok yukseldıkce kademelı devam ...1/2 oranda shortum...sn boz hakıkaten cok ıyı gordunuz ...long da olunsa idi tadından yenmezdı hakıkaten ..
75,200 hedefimiz yokmudur bugune ne dersiniz?
[quote=paradigma;264865]bir turlu dusmuyor 6000 puan cıkmıs 1 haftada 1000 puan gevsemıyor olacak sey degıl ...bu asamada "dusmeyen vob yukselır" tanımı acıga cıkıyor .... 73850 den shortu kapadım hala flat ... yukarı gıtsede yuksek malıyetlı shortlasak bari[/quote]
.yukarı cıkmıs borsa hala düsemıyor ise " dusemıyen borsa cıkar " sabah ki tanım benıde yanıltmadı ... bana 1000 puan yukardan short sansını yarattı ....
[QUOTE=halojen;264942]zarar olmasın da abi, şükrederim ben.... uzunları erken kapattım , hiç rahatsız değilim...
[B]80bini geçerse küfrederim ama....[/B] :..:[/QUOTE]
hiç mi hiç utanmadan bende .kom
[QUOTE=caylakboga;264957]75,200 hedefimiz yokmudur bugune ne dersiniz?[/QUOTE]
bence var
[quote=boz ayı;264948][I]veee...74.800..........[/I]
[I]kendimi teprik ediyorum......gördüğüm için...[/I]
[I]longg olmadığım için esefle kınıyorum....üüü[/I][/quote]
ben de size müthiş öngörüleriniz için yaza damgasını vuracak bi teprik koyuyorum:D.dng + bu kadar iyi piyasa okuyup bize de anlatmanıza rağmen kendiniz faydalanamadığınız için sizi esefle ve edeple kınıyorumüüü ama en çok da benim gibi sizi yeterince anlayamayıp sizden faydalanamayanları esefle kınıyorum:..::::.dng
topiği takip eden zarar etmez... az kazanır çok kazanır ama parası bi şekilde büyür...
hazirandaki tepede uyardık...4lü nu dedik...
68-69 aralığında da yukarı dedik....boz abiyle...
topiği tebrik ediyorum.... :D
[quote=halojen;264982]topiği takip eden zarar etmez... az kazanır çok kazanır ama parası bi şekilde büyür...
hazirandaki tepede uyardık...4lü nu dedik...
68-69 aralığında da yukarı dedik....boz abiyle...
topiği tebrik ediyorum.... :D[/quote]
bencede.brv
boz abi bu işi bilen, bilmekle kalmayıp güzel uygulayabilen ender insanlardan.
sizinde benzerlik teorileriniz muhteşem+.
başta catedral olmak üzere diğer analiz veren arkadaşlarıda unutmamak gerek.
kendi adıma hepinize teşekkür ediyorum.
saygılar
maşallah kavgasız gürültüsüz çok güzel gidiyor seviyeden ve başarıdan ötürü nazar değmesin inşallah herkese çok çok teşekkürler
şimdi mühim olan macd'ın 3ncü uyumsuz tepeyi yapması.... bu tamamlandığında büyük ihtimalle 4ncü tepe de uyumsuz olur... ve işimiz çok kolaylaşır....
4lü nu olmasa da dert değil... çeşit çeşit tepe yapılarımız mevcuttur... hangisine uyarsa :D