şşşş limit..USDYTL de bir destek yada direnç söyle de, direncin az üstüne çıkarsa veya desteğin az altına inerse, başta stro ve ben neşemizi bulak..şşşş
Printable View
şşşş limit..USDYTL de bir destek yada direnç söyle de, direncin az üstüne çıkarsa veya desteğin az altına inerse, başta stro ve ben neşemizi bulak..şşşş
[quote=excali;219988]Hedef sööle..:..: [COLOR=white](BRezilya borsasından):..:[/COLOR][/quote]
eski bir borsacı der ki;
önüne kattığı kalabalığı pull-back yapmadan ittire kaktıra döve döve %5 yaptıran piyasa boğaları, herkes illlallah demeden (hala demeyenler var) aşağı salmaz piyasayı.
hele hele bu hareketi, dünyanın en önemli pariteleri yerlerde sürünürken, bütün longcularına MC yaptırmak için yerin 7 kat dibine gömerken yapıyorsa (ve hatta yaptırdılarsa ve artık tepmeleri gerekiyorsa) 2 kere düşünmek gerekir.
der. :..:
emme, benim kafam brezilya borsasına da basmıyo kii :D
günaydın hayırlı cumalar.
[quote=excali;219988]Hedef sööle..:..: [COLOR=white](BRezilya borsasından):..:[/COLOR][/quote]
hedef feza:dü: baksanıza + açtık, eğer pala 4-3-3 taktiğiyle oynarsa bugünde en az bi %3ümüz var nurtopu gibiüüüyani şortçular olarak gene s.ctık:::.dng
[quote=Astatin;219991]şşşş limit..USDYTL de bir destek yada direnç söyle de, direncin az üstüne çıkarsa veya desteğin az altına inerse, başta stro ve ben neşemizi bulak..şşşş[/quote]
destek: 1,49644
direnç: 1,61384
eheuheuehueheue :..:
kim neşesini buldu bak
ehueheuheheueheuheue:..:
Günaydın.Bol şans ve kazanç diliyorum herkese.:)))
limit, 1 ile 49 arasında brr sayı söyle :)
bizim piyasada rastlantısal hareket oranı daha düşük. koy bi regression line, cuk diye oturuyor fiyatlar. yatay hareketi bile gerçekten yatay.
foreks'te ise volatilite değişimleri çok daha kanlı, fiyat çok kararsız ve çok daha rastlantısal.
bunun sebebi bizim piyasanın 'etkin' olmamasının bir sonucu da olabilir, gelişen ülke geyiği olabilir ya da bilmiyorum başka bir şey de olabilir.
ama benim için böyle olması daha iyi çünkü fiyatı takip ediyorum.
öbür türlü bir piyasada trade yönteminden bağımsız olarak kazanılan para ve kaybedilen para sonsuz zamanda 0'a gider (komisyon giderleri hariç) gibi.
[quote=unlimitted;219995]destek: 1,49644
direnç: 1,61384
eheuheuehueheue :..:
kim neşesini buldu bak
ehueheuheheueheuheue:..:[/quote]
o ne lem... biz bugün asla görülmeyecek değerler nedir diye mi sorduk...demişken 1 ve 2 deseydin:::::::::
herkesin iyi bir gün geçirmesi dileğiyle günaydın...
[quote=unlimitted;219992]eski bir borsacı der ki;
önüne kattığı kalabalığı pull-back yapmadan ittire kaktıra döve döve %5 yaptıran piyasa boğaları, herkes illlallah demeden (hala demeyenler var) aşağı salmaz piyasayı.
hele hele bu hareketi, dünyanın en önemli pariteleri yerlerde sürünürken, bütün longcularına MC yaptırmak için yerin 7 kat dibine gömerken yapıyorsa (ve hatta yaptırdılarsa ve artık tepmeleri gerekiyorsa) 2 kere düşünmek gerekir.
der. :..:
emme, benim kafam brezilya borsasına da basmıyo kii :D[/quote]
Havlu atan atana.. Dün yoktum..Az önce baktım biraz. Kısa kollu KY'ların bir kısmı MC yemiş.. Bakalım nereye gidiurlar??
[U]Senin Kafa ,Mars Borsasına duyarlı[/U], biliyuruk:::
[QUOTE=Astatin;219997]limit, 1 ile 49 arasında brr sayı söyle :)[/QUOTE]
kendini çans oyunnarına vurdun gene ... astet sen sisteme neden uymuyon biliyomusun... 15 dakkalık olduu ucun... işim çıkar da.... ekran başında olamazsam deyü korkuyorsen.... seni 60dk peklar