[QUOTE=catedral;264872]
Uyumsuz gidecek yukarı..
.[/QUOTE]
vala çok işime gelir uyumsuz tepeler... inşala dediğiniz gibi olur...:)
beklentimde bu şekilde.. bakalım..
Printable View
[QUOTE=catedral;264872]
Uyumsuz gidecek yukarı..
.[/QUOTE]
vala çok işime gelir uyumsuz tepeler... inşala dediğiniz gibi olur...:)
beklentimde bu şekilde.. bakalım..
Bugün 300 ü aşacağını düşünmüyorum pek...
120 lik rsi çıkış kanalını dün aşağı kırdı.İllaki kırdığı kanalı tekrar test edecek.saat 9-11 barının çıkış kanalına değmesini sağlayarak test etmiş oldu...
Genel görünümde 120 lik macide teyze çıkış kanalını henüz kırmadı fakat sağlam mı test etmesi gerekiyor... :)
Gunaydınlar,
Yeni uygulamada pala sisitemlere tuzak kurup tarzan taktigi uyguluyor
yukarı stoplat asaga stoplat hedeflerle oynuyor.. bolece yatayda dinlenirken nemalanıyor..
benim gorduklerim 75,200 potansiyeli var ardından duzeltme gelmeli..
ancak yaptıkları haber veya beklenti ile hersey mumkun gorunen kucakta bir piyasa izliyoruz..
bol kazanclar
[quote=Sekube;264884]Bugün 300 ü aşacağını düşünmüyorum pek...
120 lik rsi çıkış kanalını dün aşağı kırdı.İllaki kırdığı kanalı tekrar test edecek.saat 9-11 barının çıkış kanalına değmesini sağlayarak test etmiş oldu...
Genel görünümde 120 lik macide teyze çıkış kanalını henüz kırmadı fakat sağlam mı test etmesi gerekiyor... :)[/quote]
Stop olduk... :)
[QUOTE=halojen;264742]şimdilik en fazla şans verdiğim yapı da bu, mevcut trend için.... tabi değişebilir, gelişmelere göre tekrar değerlendirme yaparız....
[IMG]http://img257.imageshack.us/img257/6987/nonameu.png[/IMG]
1 nolu macd tepesi geçilirse iptal olur... uyumsuzluk için doğal olarak ilk tepe geçilmemeli... :)[/QUOTE]
plans bu.... :)
3 no.lu tepeye gidiyor muhtemelen.... fakat macd uyumsuz kalmaya devam etmeli, yükselmemeli...
[quote=catedral;264771]günaydın... bol kazançlar..
tehlikeli sularda dolaşıyor...:) kırarsa aşağıda misler gibi 3000 puan var.
[URL="http://www.yukle.tc"][IMG]http://img333.yukle.tc/images/92632010-07-15_0922.png[/IMG][/URL][/quote]
apla bu 75 üzerinde kırılacak değil mi:confused: yani şort için en azından 75i beklemek lazım gelir dimi yoksa ben mi yanlış biliyorumüüü+. ben geldiğimde okumaya sabahtan başladığımdan bunu sorduydum ama ablam sonra açıklamasını da vermiş, bi sayfa geride, pardon:)
boşuna huylanmamışım.....
ihtiyarlık işte..az birazda tecrübe....
[quote=boz ayı;264828]73.750..altına gelmeli...başka yolu yok......YOKSA.....74.800...e oynar PALA........[/quote]
[I]beklediğimi yaptı...............PALA..[/I]
74.725...........şort..............
[QUOTE=boz ayı;264931][I]beklediğimi yaptı...............PALA..[/I][/QUOTE]
.brv
helal abi... topik gene formunda,pala bey yakalandı...nazar değmesin...:..:
[quote=halojen;264935].brv
helal abi... topik gene formunda,pala bey yakalandı...nazar değmesin...:..:[/quote]
[I]20 yaş genç olsaydım....şortları kapattığım yerden longg alırdım...[/I]
[I]gördüm..ama alamadım.....bu yaşta bu kadar....ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
üüü
[QUOTE=boz ayı;264939][I]20 yaş genç olsaydım....şortları kapattığım yerden longg alırdım...[/I]
[I]gördüm..ama alamadım.....bu yaşta bu kadar....ALLAHA ŞÜKÜR...[/I]
üüü[/QUOTE]
zarar olmasın da abi, şükrederim ben.... uzunları erken kapattım , hiç rahatsız değilim...
80bini geçerse küfrederim ama.... :..: