parayla saadet olmadığından (!) saadetinin bozulma riski yok graşsak da gramaşak da die düşündüm kendi çapımda naçizane ...bimem doğru mu yaptım,haddimi mi aştım...pardon:)))
Printable View
parayla saadet olmadığından (!) saadetinin bozulma riski yok graşsak da gramaşak da die düşündüm kendi çapımda naçizane ...bimem doğru mu yaptım,haddimi mi aştım...pardon:)))
[quote=reytohanzan;367644]parayla saadet olmadığından (!) saadetinin bozulma riski yok graşsak da gramaşak da die düşündüm kendi çapımda naçizane ...bimem doğru mu yaptım,haddimi mi aştım...pardon:)))[/quote]
alıntı yapmamışım,anlamışsınızdır..size ,asti bey
tahvil graşıyor tolar graşıyor graşkaya..üww
SP NOT ARTIŞLARI YAYINLIYOR ACABA BİZE DE Bİ ŞEY AÇIKLARMI :o
[quote=reytohanzan;367644]parayla saadet olmadığından (!) saadetinin bozulma riski yok graşsak da gramaşak da die düşündüm kendi çapımda naçizane ...bimem doğru mu yaptım,haddimi mi aştım...pardon:)))[/quote]
iyi demişsiniz reytohanzan patron...teprik ederim:))) yalnız bir küçükk husus var.:o ben saadetimin bozulacağı korkusuna neden olarak para kaybetmeyi veya vob da para kaybetmeyi göstermemiştim:..: ama dediklerimize katılıyorum sayın reytohanzan bey
[quote=a.kaya;367647]SP NOT ARTIŞLARI YAYINLIYOR ACABA BİZE DE Bİ ŞEY AÇIKLARMI :o[/quote]
sanırım senle aynı şeyi düşünenler çok...saldırdılar...:o notu artan ülkemi varmış yaw
e hadi artık ama..:)
way beahh..buna sevindiler şimdi hemi
ITALYA'NIN 2021 VADELI TAHVIL IHALESINDE FAIZ % 4.07 OLDU (ONCEKI: % 2.51)
ITALYA'NIN 2021 VADELI TAHVIL IHALESINDE FAIZ % 4.07 OLDU (ONCEKI: % 2.51)
-MATRIKS-
ya da buna???????
ABD'NIN 1 YILLIK CDS'LERI BUGUN 8 BP ARTARAK REKOR SEVIYE OLAN 85 BP'I GORDU
-MATRIKS-
[quote=ATHLON;367651]e hadi artık ama..:)[/quote]
way tilki....lonkmu oldun le çahtırmadan
ya da bu
MOODY'S, NOKIA'NIN KREDI NOTUNU BAA2'YE INDIRDI; NOTUN GORUNUMUNU NEGFATIF OLARAK BELIRLEDI
-MATRIKS-
[quote=Astatin;367654]way tilki....lonkmu oldun le çahtırmadan[/quote]
yok daha neler...