cümleten günaydın , ve bol kazanclar..
nolmus buralar boyle yav.. apsd -7250 peeehhhh adamlar donuyomu nedir. .. burdan uzlastıklarına gore...
Printable View
cümleten günaydın , ve bol kazanclar..
nolmus buralar boyle yav.. apsd -7250 peeehhhh adamlar donuyomu nedir. .. burdan uzlastıklarına gore...
[quote=a.kaya;302246]seagate hocam paranı bölerek hisse portföyğ yap derim
[B]dyo pımas deva kozaa goldas[/B] tekniğini beğendim hisselerden orta vd bence bunların çok yolu var istersen sende incele
goldas 1,06 dalarda gene burada demiştim hatırlarsanız :( ancak kesinlikle kısa vd önerdiğpim hisseler değildir orta vd al unut türünde hisseler bunlar[/quote]
ha dersen sende varmı diye ? tek bi lot bile yok hisse
[quote=Kennym;302250]cümleten günaydın , ve bol kazanclar..
nolmus buralar boyle yav.. apsd -7250 peeehhhh adamlar donuyomu nedir. .. burdan uzlastıklarına gore...[/quote]
taşınıyorlar aralığa...aralıkta +11000...amma tabi mesel şu, nassı taşnıyorlar :)
[quote=a.kaya;302251]ha dersen sende varmı diye ? tek bi lot bile yok hisse[/quote]
sende var mı?.dng
eaheaü borsa vob felan bunlar arkadaş sakat işler :D:D:D güzide kurumlarımız var sayısal süper loto şeklinde :D:D:D
[quote=Astatin;302248]dyo nun bankalarla mevzuları var biliyonus, goldas ında yabancılarla bir mahelemesi leyin var yannış bilmiyorsam... alınacaksa da çok eyi araştırılmalı...aman diyim[/quote]
ben teknik olarak demiştim bu konular hakkında bilgim yok ama ne problemli hisseler tınlamadı bile böyle kötü haberleri borova gibi dandik TRANSTURK MAKİNATAKIM herkes bilir sanırım :(
[quote=Astatin;302253]sende var mı?.dng[/quote]
para mafiş be asti hocam yoksa dalardım bunlara ::: 3-5 ay içinde sağlam hareket yapacaklar baktınmı teknkilerine
[quote=seagate;302255]eaheaü borsa vob felan bunlar arkadaş sakat işler :D:D:D güzide kurumlarımız var sayısal süper loto şeklinde :D:D:D[/quote]
bu hafta sayısalda 1 de kaldım meü..hayret yaw..üühühüh..::::::
ssitem bu hafta 38 tekrar çıkabilir deyor.. ayrıca 0 grubundan 1 sayı (10-20-30-40), 2 grubundan bir sayı (2,12,22,32,42), 14 ve 16 dan en az 1 tanesi...20-29 arasında en fazla iki sayı, 1-10 arasında en az 1 sayı çıkacak..:::::: ne işime yaradı deme...toplam olasılık bay bi düşiiii..inanmıysan hesap et..ahahaah..sadece 1 banko oynarsan ve bu tutarsa, kalan 5 sayı için tüm kombinasyonlar baya azaliiii...bir de yukarıdaki filtreler tuatrsa ...:::::: amma davsiye etmem....dng.dng bir de o kadar kuponu kim dolduracak.lelele
[quote=a.kaya;302258]para mafiş be asti hocam yoksa dalardım bunlara ::: 3-5 ay içinde sağlam hareket yapacaklar baktınmı teknkilerine[/quote]
Patron, tekniğe bakarak para kazanılabiliyorsa neden teknikçide "para mafiş" onu anlayamadım... :..:
[quote=Strategist;302260]Patron, tekniğe bakarak para kazanılabiliyorsa neden teknikçide "para mafiş" onu anlayamadım... :..:[/quote]
ya ustad giderler çok fazla 2 çocuk okula gidiyo kira falan filan derken yatırım için kenara para ayıramıyoz ki :( paton duy sesimi ühüüüüüü :..: :::
öğleden sonra 15.30 da bernanke konuşacakmış yine yukarı aşağı oynatır endeksleri bu eleman.
vay be asti sayısal için bile sistem yazmış bu arkadaştan korkulur pala peşine düşer yakında :..: