-
[quote=Astatin;356307]e) Hepsi
bunların hepsi aynı anda yapılabilir...alırsın konnekt kartı yanına...
ayrıca bir de seçenek olarak yazmadığın ama pek bi mümkün olan başka şeyler de var..he işte onlar da dahil hepsi... (misal bilardo öğretme:o seremonisini, gel şöyle ekrandna vob öğreteyim sana şekline çevirebilirsin..inkluding bat nat limitıd tu:D)[/quote]
bilardo öğretme seremonisi dedi ya :D:D:D
-
-
Bull Market Ustad..
65 in altında alıcı geliyor Bankalar satış yedi ama 80500 ün altına vermiyorlarlar buralardan sanki ataga kalkacaklar gibi 81 ve üstü hedefliyorlar galiba vob aps da dünkü artış eksilmedi ama artmadıda sanki pusuya yattılar short oldugunu biliyorum dikkat et..
Ayuthaya
-
[quote=unlimitted;356316]bilardo öğretme seremonisi dedi ya :D:D:D[/quote]
noolti lem..yazım hatası mı var..:::::: anlamadım valla:D başka bir adımı var onun..biz hep bilardo öğretme seremonisi diyok ona..işin komik tarafı ben kötü bir bilardo oyuncusuyum:D:D beyin açıları görüyor da barnaklar o açıya konsantre olamıyor..o yüzden ben de bilrdoyu seremoni aşamasında brakıp, beyin yerine barnakların gonsantre olacağı oyunları tercih ediyorum:D:D:D:D yannış anlama olmasın, okey filanm yani:D
-
[quote=Astatin;356319]noolti lem..yazım hatası mı var..:::::: anlamadım valla:D başka bir adımı var onun..biz hep bilardo öğretme seremonisi diyok ona..işin komik tarafı ben kötü bir[B] bilardo oyuncusuyum[/B]:D:D beyin açıları görüyor da barnaklar o açıya konsantre olamıyor..o yüzden ben de bilrdoyu seremoni aşamasında brakıp, beyin yerine barnakların gonsantre olacağı oyunları tercih ediyorum:D:D:D:D yannış anlama olmasın, okey filanm yani:D[/quote]
Patrom,
Geçenlerde ahlon'un pilarda sorusuna(sonsuz hızlı) niye dovru cevap veremedin??
-
[quote=Astatin;356319]noolti lem..yazım hatası mı var..:::::: anlamadım valla:D başka bir adımı var onun..biz hep bilardo öğretme seremonisi diyok ona..işin komik tarafı ben kötü bir bilardo oyuncusuyum:D:D beyin açıları görüyor da barnaklar o açıya konsantre olamıyor..o yüzden ben de bilrdoyu seremoni aşamasında brakıp, beyin yerine barnakların gonsantre olacağı oyunları tercih ediyorum:D:D:D:D yannış anlama olmasın, okey filanm yani:D[/quote]
yok yazım hatası filan. bi an o seremoniyi düşündüm de.
ey gidi günler eyyyyy again :D
-
[quote=excali;356320]Patrom,
Geçenlerde ahlon'un pilarda sorusuna(sonsuz hızlı) niye dovru cevap veremedin??[/quote]
Çok doğru bir yanıt vermiştim kanaatimce..asıl o (ve sen) potansiyel kuyusu soruma cevap veremediniz:D.dng
-
lem astet ben de şortlaycem bu kez de benim elim gitmiyo.
şimdiden 3 kere 400 puan kaçtı lem sırf bu yüzden buna bi çare bulmak lazım :..:
-
ayrıca ööle arası palası olarak kendimi ilan ediorum..kayıtlara geçsin...
sculp bilarda dan daha cazip geldi ne diim..:))
-
[quote=unlimitted;356323]lem astet ben de şortlaycem bu kez de benim elim gitmiyo.
şimdiden 3 kere 400 puan kaçtı lem sırf bu yüzden buna bi çare bulmak lazım :..:[/quote]
anlıyorum seni
-
Çok sıkıldım...Az bi water loo...
-
[quote=ATHLON;356324]ayrıca ööle arası palası olarak kendimi ilan ediorum..kayıtlara geçsin...
sculp bilarda dan daha cazip geldi ne diim..:))[/quote]
5x200 cülerden misin ?.boks.
-
[quote=Astatin;356322]Çok doğru bir yanıt vermiştim kanaatimce..asıl o (ve sen) potansiyel kuyusu soruma cevap veremediniz:D.dng[/quote]
Ben, hiçbirine cevap veremiyorum ki....dng
-
operasyon butonuna basıldı...
-
VOP MENTAL
[IMG]http://ressim.net/s/upload/fa40aa20.png[/IMG]
-
81bine daha çok kaldı mı?
-
[quote=excali;356331]81bine daha çok kaldı mı?[/quote]
81000 yok, 78000 var,
çünkü padişah short.dng.dng.dng
-
-
[quote=ATHLON;356333]eheeheueheu:)[/quote]
niye gülüyon yine??
-
[quote=padişah;356332]81000 yok, 78000 var,
çünkü padişah short.dng.dng.dng[/quote]
önemli olan pala;)
-
[quote=excali;356335]önemli olan pala;)[/quote]
ne diyon la, ben önemsiz miyim yani?.kom.kom
-
[quote=padişah;356336]ne diyon la, ben önemsiz miyim yani?.kom.kom[/quote]
Ben demedim de , sen kabullenmiş gözüktün bence....dng
-
-
[quote=excali;356338]Ben demedim de , sen kabullenmiş gözüktün bence....dng[/quote]
hacıex
bunu sen istedin, beni izle.dng.dng
-
[quote=The Tatar;356340]rastgele patronlar..[/quote]
eyvallah hoşgeldin patron.
-
[quote=padişah;356341]hacıex
bunu sen istedin, beni izle.dng.dng[/quote]
Kelebek gibi uçar,........dng
-
[quote=excali;356344]Kelebek gibi uçar,........dng[/quote]
no no no mösyö,
follow me please.
-
-
[quote=padişah;356347]hahahaha
naber ex[/quote]
Pıravo 50 poyints iiçin.dng
Ben 118-81'e gidiyim.lelele
-
[quote=excali;356349]Pıravo 50 poyints iiçin.dng
Ben 118-81'e gidiyim.lelele[/quote]
sen öyle san.dng
-
[quote=padişah;356351]sen öyle san.dng[/quote]
sanarım bak. Dutmayın beni....dng
-
-
-
vop mental
[IMG]http://ressim.net/s/upload/16e95717.png[/IMG]
-
[quote=padişah;356361]ben demiştim hacıex.[/quote]
Patron,
neden öyle 400'den 600'e tek tuş çizmeler filan yapıyorsun.?
-
[quote=excali;356363]Patron,
neden öyle 400'den 600'e tek tuş çizmeler filan yapıyorsun.?[/quote]
karıştırma orasını, taze shortlarımı kapattım, başkası kapmasın diye öyle oldu.dng.dng
-
az galdı..
[IMG]http://i56.tinypic.com/5v8zew.png[/IMG]
-
o nasıl bi küsküydü yahu ?
çivisi çıktı resmen son 1 haftada..
-
dolarda 1,59 yaktı yine..
-
80200 full shortlarla yola devam:)
Bu seviyelerde sıkıntı büyük:) silkele silkele düşmez oldu millet, pala bu kimseye kazandırmayacak ya, basamadı:) ama zaman aşağıyı gösteriyor artık:)