[QUOTE=padişah;349138]bugün tekrar aşağı keserse hapı yuttuk mu halojen?[/QUOTE]
bugün dönmez :)
Printable View
[QUOTE=padişah;349138]bugün tekrar aşağı keserse hapı yuttuk mu halojen?[/QUOTE]
bugün dönmez :)
[QUOTE=halojen;349141]full flat... 6500 puana razı oldum hehhe...allah bereket versin...[/QUOTE]
bereketli olsun...
tebrikler.. halojen usta..
zannetmiyorum ama,macd bugün aşağı dönerse kısa açarım...
[quote=halojen;349150]bugün dönmez :)[/quote]
öpmek üzere ama:confused:
neyse yine yukarı döndü, oh be!
[QUOTE=halojen;349155]zannetmiyorum ama,macd bugün aşağı dönerse kısa açarım...[/QUOTE]
geceye 1/2 kısa...beklemediğim bir durumdu o yüzden full açmadım... her şartta yarın tepe tamamlanır gibi duruyor..
iyi akşamlar..
yarın için iki ihtimal...
[IMG]http://i1104.hizliresim.com/2011/4/6/10888.bmp[/IMG]
yahu forumdan çıktım yanlışlıkla, ondan sonra giremedim.
ilk defa böyle oldu, normalde şikayet etmiyordum ama sanırım gerçekten siteye saldırı var ve palanın adamları okumamızı istemiyor.
son periyotta aniden aşağı döndü, yine kesti macd.
halojen, satışa erken mi başladılar acaba, diyecektim, diyemedim.
şimdi sorayım, yapı bozulmamış olabilir mi?
yukarıda 2 ihtimal göstermişsin,
ben 2. ihtimale ağırlık veriyorum (alttaki kırmızıya).
[QUOTE=padişah;349195]yahu forumdan çıktım yanlışlıkla, ondan sonra giremedim.
ilk defa böyle oldu, normalde şikayet etmiyordum ama sanırım gerçekten siteye saldırı var ve palanın adamları okumamızı istemiyor.
son periyotta aniden aşağı döndü, yine kesti macd.
halojen, satışa erken mi başladılar acaba, diyecektim, diyemedim.
şimdi sorayım, yapı bozulmamış olabilir mi?
yukarıda 2 ihtimal göstermişsin,
ben 2. ihtimale ağırlık veriyorum (alttaki kırmızıya).[/QUOTE]
Bozulan bisey yok.. Yarin hakkindaki gorusum ayni.. Araya farkli bir yapi koydular, bu da cift macd kesisimi getirdi bugun. Ama yinede degismiyor sonuc..
Yarin tepeyi oteleyecek yeni form peydah olmazsa sat okunu koyabiliriz artik
Gunboyu dikkatle izlemek gerekecek...
Fakat itiraf etmeliyimki oldukca karmasik bir dalga ile karsi karsiyayiz..
Gecen hafta tepe icin bugunu belirlediler, sonra yarina ertelendi.. Ve ardindan yeni bir form ile kalibi bozdular.. Ama yarin onemini korumaya devam ediyor.. Yapi degisti, sonuc ayni.. Paladan kafa karistirmaya yonelik bi manevra..
Zor dalga vesselam...
[quote=halojen;349202]Bozulan bisey yok.. Yarin hakkindaki gorusum ayni.. Araya farkli bir yapi koydular, bu da cift macd kesisimi getirdi bugun. Ama yinede degismiyor sonuc..
Yarin tepeyi oteleyecek yeni form peydah olmazsa sat okunu koyabiliriz artik
Gunboyu dikkatle izlemek gerekecek...[/quote]
Syn halojen,
Bugün bencede önemli olucak...Dün öğlen saatlerinde indikatörlerim sata geçti fakat bugün düşüş olsa bile günü yükselişle kapatabileceğimizi düşünüyorum...Bence bugün verilecek karar önemli olacak...
kritik gün..bakalım sat okunu koyabilecekmiyiz...dünden yarım kısayla devam ediyorum..
günaydın...