-
[quote=selçuklu;264453]karacumali bozayı abi .. kara günler ne zaman başlayacak .. üğğğ üvvvv .. ühhhüüüüü:o:o:o:o:o[/quote]
[I]her fani ölümü tadacaktır...........[/I]
[I]gelecek...o da gelecek........24 saat gündüz olmaz......gecede olacak..[/I]
[I]karanlıkta çökecek.....[/I]
[I]göreceğiz...önemli olan geldiği zaman paramız olması..ve trende binmemiz..[/I]
[I]inşallah beraber bineceğiz şelçuklu patronaj.......;)[/I]
-
[quote=boz ayı;264455]hoşgeldin diyen demeyen herkese teşekkürler tekrar........
fikirleri tartışmaya devam..el elden üstündür...yanlış gören uyarsın lütfen...[/quote]
abi biz kim seni uyarmak kim..bırak uyarmayı sen ve halojen üstadlar oldukca,daha ogrenecegimiz cok sey var..saygılar boz abimiz..
-
gençler sabırsız oluyor...........
sabır gençler sabır...........
ne jadar stress birikirse o kadar güçlü olur deprem....bırakınız biriksin....
adam smith..ricardo..keynes okuyun...
-
[quote=elstock1;264467]abi biz kim seni uyarmak kim..bırak uyarmayı sen ve halojen üstadlar oldukca,daha ogrenecegimiz cok sey var..saygılar boz abimiz..[/quote]
gençler inanılmaz..onlara büyük saygım ve sevgim var..ve insanoğlu hata
yapar...benim görmediğimi görür..senin duymadığını duyar...
kritik günlerde herkesten müspet katkı yapmalarını isterim.....
kavgasız....:D
-
[QUOTE=elstock1;264467]abi biz kim seni uyarmak kim..bırak uyarmayı sen ve halojen üstadlar oldukca,daha ogrenecegimiz cok sey var..saygılar boz abimiz..[/QUOTE]
estağfurullah.... gördüğümüzü yazıyoruz hepsi bu... :)
-
73.200 altı mükemmel olur... öncü sat olur....hayat bayram olur... :)
-
yukarı atakta yeni bant...74.100...74.200...
pivot...74.125......
aşağıdaki hedeflerimi yazmıştım....
-
[QUOTE=halojen;264492]73.200 altı mükemmel olur... öncü sat olur....hayat bayram olur... :)[/QUOTE]
Patron ağzından bal akyo sabahtır resmen uyudum sistem alarmı olmasa uyanmıcam bile
-
[quote=halojen;264485]estağfurullah.... gördüğümüzü yazıyoruz hepsi bu... :)[/quote]
+.
aynen.........bilgiyi paylaşıyoruz..........
ALLAH RIZASI iiçin........
kar veya zarar etmek sizlerin bizlerin elimizde....
tv..lerde ve yazılı basında dezenfermasyona karşı ...elimizden geldiğince.
KIVIRTMADAN...şöyle olursa böyle olur....falan filan yok....
graf...ortada..halojen kardeşim büyük katkı yapıyor....lelele
-
Boz abi sende bi keramet var abi,sen gelince yıkılıyor burası baska bi acıklama yok..sen yoktun 1 haftadır devamlı sort acıp kapatıyorum..sen geldin mi baslıyor vermeye..ne bereketli tatil parasıymıs abi bu:)yakında dunya turuna cıkartacak bu pala seni:)
-
[quote=elstock1;264510]Boz abi sende bi keramet var abi,sen gelince yıkılıyor burası baska bi acıklama yok..sen yoktun 1 haftadır devamlı sort acıp kapatıyorum..sen geldin mi baslıyor vermeye..ne bereketli tatil parasıymıs abi bu:)yakında dunya turuna cıkartacak bu pala seni:)[/quote]
[I]yok ..güzel kardeşim...bizimkisi fakirhane.....hava değişimi işte...[/I]
[I]parada pulda bir yere kadar.........sağlık olsun....[/I]
[I]hayat çok kısa.........;)[/I]
-
[quote=boz ayı;264415]74.150 şort................[/quote]
[I]73.800...şort.cover...[/I]
[I]tedbirli gidelim..........:)[/I]