Bi taraftanda yarın akşama 81000 e ulaşması gerekir gibi duruyor:)
Forum çok sessizleşti...
Sanırım yarın akşam 81000 beklentim daha gerçekçi...:)
Geceyede uzun girebilirim...
Printable View
Bi taraftanda yarın akşama 81000 e ulaşması gerekir gibi duruyor:)
Forum çok sessizleşti...
Sanırım yarın akşam 81000 beklentim daha gerçekçi...:)
Geceyede uzun girebilirim...
Puhahaha
Yükselişe kılıfı bulmuşlar tamam bu iş olur...
Japonyadan çıkan yabancı bize geliyomuş...gelişmiekte olanlara gidiyomuş vs..vs....
Puhahahahah.dng.dng.dng
Haydi pala hedefi koydun yarın akşam kapanışı 81000 isterim:)
Ben ne dersem onu yapacaksın bundan sonra:)
long devam long....
İyi bir silkeleme yapabilseydi yukarı hareket çok daha seri olabilirdi..
Fakat silkelemeyi zamana yayarak yapabiliyor....
Yön yukarı ve 78000 lerin altına sarkmadıkça sorun yok şimdilik...
78000 yarın içinde geçerli olacaktır... olası terslikte longlara stoploss 77500 dür...
77500 üzeri long altı short olur derim ben...
Long da ısrar etmekde fayda var hala...
Ov li sistemim 4 gündür alda:)
Silkelemeler tüm hızıyla devam ediyor bence...
79 üstü güzel tezgah kurdular...
79000 üzeri tezgah olacağı belliydide 79275 yaptılar az daha almadılar tüh
Ama kapanışta bastıklarına göre yarında alacaklar...
Long devam long:)
Geceyede long
İyi akşamlar.
[QUOTE=selçuklu;343946]zisd cumadan beri ......baya içerdeyim .. bakalım canım sıkkın ekrana bile bakmıyorum ..... spde short devam spde kazanıp vob palasına veryioz ....
selçuklu palalar arası uluslararası nakliyat .... :mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]
bozmadım pozu margine ramak kalmıştı...... vay anasını düştüğümüz hallere bak ...:o:o:o ** .... hep bu artur ** dan oldu .... vayyy *** ... gısa devam ... gaçınılamayacak şeyler var .... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
YYŞD...sori
işlem saatleri uzatılacak derken pala günü olabilidiğine kısaltıyor bugünlerde..
16:00 a kadar uyut sonra çarp..
[QUOTE=Astatin;344010]YYŞD...sori[/QUOTE]
Asit paşa .... gurtar bizi ..... bi serpinti falan yap ... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ....
[quote=Astatin;344010]YYŞD...sori[/quote]
aha ne sorisi la..iyi basmışlar son yarım saat..yok sori mori..long live eed
long live bears
uzlasma kac oldu millet, goremiyorum ben:::
[QUOTE=Astatin;344015]aha ne sorisi la..iyi basmışlar son yarım saat..yok sori mori..long live eed
long live bears[/QUOTE]
heee .. ne sorisi batron ... batron batmayalım ** ..... :D:D:o:o:o .. tom emmi gapanış tahminim ..... 333,33 tarihi bi gün olabilir bence ... üvvvvvvvvvvvvvvvv
[QUOTE=nunu;344016]uzlasma kac oldu millet, goremiyorum ben:::[/QUOTE]
78325 oldu...
Son yarım saatte 1200 puan bastılar vışşşşşş
[quote=selçuklu;344014]Asit paşa .... gurtar bizi ..... bi serpinti falan yap ... üvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ....[/quote]
patron, serpinti avatarına döneceydim ama japonya konusunda hassasiyet var o yüzden onu kullanmıyorum..amma az bi waterloo avatarına dönebilirim..sırtında güneş yükselen ayu meğer avatar değil gavatarmış:D
herçi günahını almayalım..kılçıksız 10000 puan verdiydi amma gıymetini bilmedik..o da mütevazi bir ayu sonuçta...sıfıra düşürecek hali yoktuya endeksi..yalnız bugün son hareket bana gayet ümit verdi...:D
[quote=nunu;344016]uzlasma kac oldu millet, goremiyorum ben:::[/quote]
senin iyi yine..strobaba nete bile erişemiyo..hehehe:::üüü
[quote=selçuklu;344017]heee .. ne sorisi batron ... batron batmayalım ** ..... :D:D:o:o:o .. tom emmi gapanış tahminim ..... 333,33 tarihi bi gün olabilir bence ... üvvvvvvvvvvvvvvvv[/quote]
he patron ... "O gece, bu gece"...:D
arkadaşlar, kıl payı mc yedim, yarın açılış eksi olursa mc geri cekilir mi?...:o...
uzun dewam....altları boşalt fiyatı düşür...ı-ıh...
dow da tariğhi zirve bekliyorum yemyeşik kırlar çiçekler açmasını istiyorum desem astetom bana kızar mı acaba..:)uwwwww
[quote=caretta;344025]arkadaşlar, kıl payı mc yedim, yarın açılış eksi olursa mc geri cekilir mi?...:o...[/quote]
yok mu yahu bir bilen?...:o:o:o...
[quote=ATHLON;344029]dow da tariğhi zirve bekliyorum yemyeşik kırlar çiçekler açmasını istiyorum desem astetom bana kızar mı acaba..:)uwwwww[/quote]
otur sıfır z-:D:D batron olay zaten şort skuzi ise, dabiki altı boşaltacak pala..kim boşaltsın tabiki pala boşalatacak..ben mi boşaltayım:..:
[quote=Astatin;344032]otur sıfır z-:D:D batron olay zaten şort skuzi ise, dabiki altı boşaltacak pala..kim boşaltsın tabiki pala boşalatacak..ben mi boşaltayım:..:[/quote]
sıfır-z almak ayrı bir güzellik olsa gerek...:))hayır ben gireyim diyordum boşalan kademelere ama bi elim teldeydi yetişemedim...uwww..:)
[quote=ATHLON;344036]sıfır-z almak ayrı bir güzellik olsa gerek...:))hayır ben gireyim diyordum boşalan kademelere ama bi elim teldeydi yetişemedim...uwww..:)[/quote]
:D he işte patron düşün eli telefonda olmayan nice adam girmiştir boşalan kademelere:o o yüzden skuzi:D bu akşam oluşan bull psikolojisi tıpkı 71000 lerdeki bear psikolojisi gibi kendinden %100 emin gibi geldi bana..amma herşey olabilir..at koşar baht kazanır ve daha önemlisi kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek:D..ballı olan kazansın
DOW kapanış tahminim 11750 kanaatimce
[quote=Astatin;344038]:D he işte patron düşün eli telefonda olmayan nice adam girmiştir boşalan kademelere:o o yüzden skuzi:D bu akşam oluşan bull psikolojisi tıpkı 71000 lerdeki bear psikolojisi gibi kendinden %100 emin gibi geldi bana..amma herşey olabilir..at koşar baht kazanır ve daha önemlisi kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek:D..ballı olan kazansın[/quote]
evet herşey olabilüü stetom patroms...akşama güzel bir maç diliyorum...iyi olan kazansın...tartışmalı pozisyonları da sen ben erman ahmet tartışsın...gökmen gene konuşamasın...serhat da ööle baksın sadece...uwww:)
[quote=caretta;344025]arkadaşlar, kıl payı mc yedim, yarın açılış eksi olursa mc geri cekilir mi?...:o...[/quote]
valla araci kuruma bagli herhalde, bi kere basima gelmisti galiba da kapanmamis miydi neydi, tam emin degilim, ama ilginc bir durum.:::
bunu Turkoglu bilir bilirse...araci kurumda calismisti galiba.
NUNİ....graşacak mıyık?
[quote=dede2;343834]Sn hpy analiz için teşekkürler ama x100 41000lere düşmesi demek genel ewcilerin kanısı geçmiş olsun demek...endeks 3lü zigzakla düşüşünü sonlandırabilir.oda 54000 altına gelmeden...ben ikili zikzakla bu işin bittiğini düşünüyorum.ama dediğiniz gibi 81-82000 aralığı nakit...82500 üstü mala girmek lazın..vobçularda longa...sonuçta çok dikkatli olunması gereken günlere giriyoruz.[/quote]
Eliiottan anlamıyorum sn dede ANCAK elliotun çok tercihli bir analiz yönetimi olduğunu biliyorum.
gerek TA gerek elliotta tercih ettiğiniz şablon yatırımcının kafasında oluşturduğu bir hayal diye düşünüyorum.Aslolan önemli noktaları belirlemek ve pozisyona o noktalarda girmek sanıyorum.
81700 lerde short açıp 82500 geçilmediği sürece shortları tutacağım.Günlük barlar yenilendikçe önemli rakamlarımız daha aşağıda veya daha yukarıda oluşacaktır ve pozisyonun akıbetine karar vereceğim.
Bol kazançlar.
[quote=Astatin;344057]NUNİ....graşacak mıyık?[/quote]
petrol yukseliyo, du bakalim. 80000 uzeri stobum, daha da bu son, baska stop yok:..:
[quote=nunu;344059]petrol yukseliyo, du bakalim. 80000 uzeri stobum, daha da bu son, baska stop yok:..:[/quote]
dow 11750 gaparsa bana 200 gr california roll gönderecen mi.kom
[quote=Astatin;344060]dow 11750 gaparsa bana 200 gr california roll gönderecen mi.kom[/quote]
[URL="http://oi53.tinypic.com/2yozn9g.jpg"][IMG]http://oi53.tinypic.com/2yozn9g.jpg[/IMG][/URL]
Tom ıfcırı yamasız gezmeyi sevmez...:o:o...
[QUOTE=caretta;344025]arkadaşlar, kıl payı mc yedim, yarın açılış eksi olursa mc geri cekilir mi?...:o...[/QUOTE]
geri çekilmez malesef caretta.. üüü
[QUOTE=nunu;344042]valla araci kuruma bagli herhalde, bi kere basima gelmisti galiba da kapanmamis miydi neydi, tam emin degilim, ama ilginc bir durum.:::
bunu Turkoglu bilir bilirse...araci kurumda calismisti galiba.[/QUOTE]
aracı kuruma göre değişmez.. çünkü MC, VOB'dan geliyor, aracı kurumdan değil..:D
ha aracı kurum şunu yapabilir; hatırlı bir müşteri ise eğer, MC yi kendi karşılar ve müşteri kara geçip pozunu kapatınca VOB'a yatırdığı MC tutarı kadar geri hesabından alır müşterinin.. bunu da bankalar yapmaz, ancak aracı kurumlar. :)
malesef böyle bir durum söz konusu değil.öyle olsa MC'un anlamı kalmaz.
geçmiş olsun.yüksek kaldıraçtan kaçınmak gerekiyorki ömrün uzasın.
[quote=TÜRKOĞLU;344067]malesef böyle bir durum söz konusu değil.öyle olsa MC'un anlamı kalmaz.
geçmiş olsun.yüksek kaldıraçtan kaçınmak gerekiyorki ömrün uzasın.[/quote]
bi major graş say da neşemizi bulalım pambıko:o
uzun zamandan sonra dow'da short poz açtım.. stop 12.000'in az üstünde.. hadi bakalım..:::
[quote=Astatin;344069]bi major graş say da neşemizi bulalım pambıko:o[/quote]
VOB grafiğini terse çevir bak... Bu grafiği hayatta long'lamaz, her fırsatta short'lardın... İtiraf et... :..:
sanki stop olacağım gibi bir his var içimde..:..: