-
[quote=ATHLON;431845]üzüldüüm, aşağıdaki 500 kontarata vurup 1000 puan düşürmesi...garan akkız işc hepsinin kademeler nanikk[/quote]
2 galdıraç hala lonkum aftlo nema problema..hem o kısımda 100 pian kar etmiş:::kar varsa sorun yoktur.. yannız uyarayım 5 dklık vob grafa bak..bu tepki yukarı çok hacimsiz
-
[quote=Astatin;431848]2 galdıraç hala lonkum aftlo nema problema..hem o kısımda 100 pian kar etmiş:::kar varsa sorun yoktur.. yannız uyarayım 5 dklık vob grafa bak..bu tepki yukarı çok hacimsiz[/quote]
evet hacı gördüm...uwww
-
Çok kötü...
RMI , gerçek zamanlı veri akışını kesmiş. Paralı yayına geçti herhalde?
-
pala anlaşalım..100275 üzeri kapat bugünü..geceye lonk gireyim..icabında sabaha -1000 puan gap çakarsın benim poza..he ne diyon
-
bu tahvil ve usdtry ne ayak **...yoksa globa graş geliyoda müzakere falan sallamayacakmı ipnur
-
şayet yükselirse ve acıkdg yukselırken daha da eksılere gıderse o kadar fecı raatlarım ki ben bile şaşırırım bu feciiliğe..
-
[quote=Astatin;431710]olası procekşın...
1) Besililer olumsuz yada flat demeye devam eder. Amma piyasa yükselmeye devam eder.
2) Müzakerelerle ilgili kısa vadede olumlu gelişmeler olur.
3) Piyasa ranmaya devam eder ve besililer bu kez "durum değişti, bu işin kamu maliyesine yılda 10-15 milyar dolar artısı var. Ayrıca K.ırak petrolleri bop v.s. v.s. Mal almak lazım der"..Piyasa biraz daha ranar eski zirve yenilenir.
4) a) Bu noktadan sonra graşışı başlar. Bu durumda önceki zirve olan 109000 EW cilerin 3 ü, sonraki düşüşteki 97xxx EW 4, 3 nolu maddedki zirvede 5 olur:)
b) Piyasa graşmaz realizlerle devam eder. Bu kez kredi notu muhabbeti bir kez daha ısınır. EW ci bakış açısıyla daha 3 ü yaşamamış bile olabiliriz. :)
..............
yada bütün bunlar hikayedir. [B]Bu hareket ve yükselişin içinde müzakereler zaten fiyatlanmış olabilir.[/B] Fırsat bulan büyük yatırımcı maldan çıkar.. 5 imiz 3 e yakın seviyelerde çift tepe ile bile olabilir. (bunun için, by nin öngördüğü yakın gelecekte bir global graşış olması lazım..yoksa by laf olsun fiyatlar yükseldi deyu maldan çıkmaz elbet..velakin borsamızın F/Klarıda baya yüksek seviyelere geldi. Bu F/K larla alıcı kalmaları için, bu paydanın K kısmı, yani kazanç kısmının gelecekte hızlı artacağını düşünüyor olmaları lazım.. ve son olarak, inceden seçim dönemi yaklaşıyor..Her seçim döneminde kamu maliyesi gevşer piyasada para bollaşıri kamu yatırımları artar bu da borsayı olumlu etkiler..Amma bütün bu maddelerin h angi sırayla piyasa gündemine oturacağını iyi takip etmek lazım..Sonuçta öngören değil, zamanlamayı doğru yapan kazanır..
ve tabi hemen bugün graşmaya başlayabilir mi..elbette başlaabilir :)hörmetler[/quote]
yoksa...üww..uslanmaz ayu olarak ve şu an lonkk olarak, aklıma geliyor naappiimm..üwww
-
[quote=ATHLON;431847]ula nerden aklıma geldi de bı ara parababası mı ya da ona benzeyen nıklı bı abı vardı...10 tane trader ı vardı...ozel uçakla gelıp gıdıodu TR ye..:))
hay allam ne alaka..:)[/quote]
.dng.dng.dng
-
[quote=ATHLON;431856]şayet yükselirse ve acıkdg yukselırken daha da eksılere gıderse o kadar fecı raatlarım ki ben bile şaşırırım bu feciiliğe..[/quote]
raatlamak ne demek, ben titrer ve ******rım:::
-
[quote=Astatin;431862]raatlamak ne demek, ben titrer ve ******rım:::[/quote]
ittire ittire,kapattıra kapattıra ve geçen haftaki kendi shortlarını kapata kapata..uww...
olur mu acep...
-
bende eskilerden bir özdeyiş hatırladım..AOP...AOP...AOP (Alacaydik o puanları)
-