11 nisan dibinden trend desteği geçiyordu şimdilik tuttu ama aşağı delerse çok önemli uzun trend desteği taa 62.500 de
Printable View
11 nisan dibinden trend desteği geçiyordu şimdilik tuttu ama aşağı delerse çok önemli uzun trend desteği taa 62.500 de
[quote=gnome;402119]72750 -800 baba destekti . Aniden koştu kucaklaştılar. Bence tüm yükselişler satış fırsatı.orta vade çok net satta .[/quote]
dedik ama 30-60 dak.graflarda ters obo oldu macd alda .
Sağ omuz tepesi (74 bin) sol omuz tepesinden yukarda oluştu.(73.550).
73.700 geçilirse short stop . 75-76 bin deneyebilir.
74000-71750=2250+72750=75.000 ya da
2250 * 1.62 = 3645 + 72750 =76.395
kolay gelsin.
60 dak. Vıx ort çizgiyi aşağı kesti . Bir de 25 altına düşerse kısa vade de long avantajlı gibi olacak .
60 dak dow.
Jelibon.
Kısa vadede başlayan tepki bir düzeltme gibi gözüküyor, alt derece bir dört yukarı yada daha alt derece bir iki yukarı. Ve bu daha bitmemiş olabilir. Kısa vade de yukarı hala gelebilir. Ama 1420 1357 düşüşünün belli fibolarında tıkanacak ve yerini yine düşüşe bırakacaktır.
Esas kritik o düşüş sırasında olacaktır, destekler 1340 ve 1293 dür. Üçgene girerse 1340 dan çok uzaklaşmadan dönecektir. 335 flate girerse 1293 e 1300 e çok yaklaşacaktır.
1293 veya 12250 ihlal edildiğnde bir %5-6 daha düşecektir.
23 nisanda daha net olur. DİKKAT ÜÇGENİ GÜNDEMDE TUTTUĞU SÜRECE PAPATYA ZORLANIR. NEDEN PAPATYA ZORLANIR? PAPATYA ÜÇGEN FORMASYONDAN NEFRET EDER PAPATYANIN TEK DÜŞMANI HEM TEPELERİN HEM ALÇALDIĞI HEMDE DİPLERİN YÜKSELDİĞİ ORTAMDIR. GERİ KALANA GİDERSE PAPATYA DAHA RAHAT OLUR.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;402022]Oewler
1499
1440
1386 (DİRENÇ)
1372 (PİVOT GİBİ)
1363
1320-1340 (ÜÇGEN HEDEFİ)
1303 (335 HEDEFİ 1)
1291 (335 HEDEEFİ 2)
1261
1240
1222
1187
1176
1168
1146
1136
1107
1090
1058
1041
1032
1018
1007
bir oew sınırı eksi artı 7 dir.
Jelibon.[/QUOTE]
Burada 335 olmaz değil ama rutta 1 noktasının altına girer o zaman ne olur bilmiyorum, burada buffi nin tek avantajı varsa rutun düşecek yeri olmamasıdır.
rutun 1 noktası graflarda var. Sp de 1340 altına geliş rutu 1 e ihlal ettirecekse rutta kalmayacak bir 5 yukarı sp yi nasıl etkileyecek kestiremiyorum. Ya sp hiç 1340 altına gelmeyecek ve rut kurtulacak, yada rut 1 in altına geldiğinde sayımlara bir daha bakacağız. Buradan 11 nisana bu tepkiden sonra 1-2 gün sonra tekrar düşmeye başlarsak 23 nisanda bu ortaya çıkacak. Tepme ne kadar oyalarsa ve 23 nisana yaklaşırsa o kadar iyi olacakki 23 nisana düşüş hafif olsun. Hafif olsun derken 10 nisan dibinden çok uzaklaşamasın.
Şu tepki olmadan direk 23 nisana düşşsek yaralanacaktı sayım, sayımı tehlikeye sokmamak yada yaralamamak için teptiği aşikar.
Buffinin en son istediği şey 23 nisanın bir alçalan tepe olmasıdır.
Jelibon.
Yukarıdakiler hep 4 düşüş içindir. %70 dir.
Jelibon.
% 30 da daha az ihtimalli olan
3 hiç bitmedi var. Neden devam ediyor bu?
Ne İ noktası ne de 1 noktası ihlal oldu.
İV yerini bir an evvel ralliye bırakırsa V yukarı sıradaki dalgadır.
Ancak ihtimali diğerine göre daha azdır. İleride hemen vix ala dönmesi ardında da orta vade indik ala dönmesi durumunda ancak düşünülür. Orta vade %4.5 artıda ala geçer dün kapanışına göre.
Jelibon.
alternatif
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=401754&postcount=25641[/url]
Yenilemeye gerek yok alternatif olsada farklı birşey olmadı 100 puan daha aşağıya giderek döndü. İ'i ihlal etmedikçe ihtimaldedir.
Jelibon.
Ana.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=402144&postcount=25764[/url]
Jelibon.
Kısaca geçen süreçte ana olan alternatif olmuştur alternatif olan ana olmuştur.
Bir alayına isyan buffi olan jelibon alternatife geri dönüşte elbette havalara uçar ama jelibon asla körü körüne tek taraflı olamaz.
Jelibon.
Ben maça gidiyorum ikincilik hakkımızdır, bu Fener kadar ballı takım yok, fikstürde ilk maçımızın cimbomla inönüde olması ve fark atacağımız için yine 4 ayak üstüne düştüler. Ama Cimbomlular üzülmesin Fener'i iki kere yeneceğiz.
Jelibon.
Gitmeden biline vix al koşuluna bugün takibe devam, herhangi al gelmesi halinde yeni short yapılamaz.
Jelibon.
Onda al gelmesi 23 üne tepe ihtimali getirecekken, gelmemesi 23 üne dip ihtimali getirecektir.
Bana şimdilik mantıklı gözüken 10-11 den yukarı yapıp ya 23 üne tepe olması ya da daha mantıklı gözüken yukarı ardına bilinmeyeni tepe yapıp 23 ünde bir dip daha yapacağımız.
JELİBON.
Buffi ikinciden yana 23 ü hem dip alır hem 1,4 olayına zarar vermez.
Jelibon.
iyi haftasonları.
jel.
usta demeyin dün akşam şansla aldık bu yılda alacağımıza inanmıyorum kupayı :)dünkü futbol anlayışıyla allahtan yayıncı kuruluş aboneyle veriyor maçları - yoksa tam hastalıkılı futbol seyredecektik--dün canlı diye dedim bir bakayım nedir nedeğildir bakmaz olaydım bide alexe laf atıp dururlar alexin 3 pası takıma bedeldir bizim türk futbolcusundan bir cacık olmaz aynı borsamız gibi herşeyimiz birbirine uyumlu maşallah :)
Günay müjdeyi verdi!
12 Nisan 2012 Perşembe 14:26
Okan Üniversitesinde Panele katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Beşiktaşlı taraftarlara müjdeyi verdi.
Günay, Okan Üniversitesinde yaptığı açıklamada;
" İnönü Stadı Deniz tarafına doğru genişletilmeden ve deniz tarafındaki kale arkası tribünün yapısı bozulmadan yapılacak. Berlin Olimpiyat Stadı, İnönü Stadı için örnek projelerden sadece bir tanesi. Artık İnönü Stadı ile ilgili tartismanın bir anlamı kalmadı. Stad aynı yerde yapılacak. Tarihsel doku kesinlikle korunacak. Fikret Orman ve Başbakan ile stad konusunu Çin ziyaretinde görüştük. Önümüzdeki günlerde daha net açıklamalar yapılacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak: STV
Beşiktaş adama etek giydirir.
Jelibon.
Dewe den bir pankart daha.
Üsttekine bakarken alttaki gözden kaçmasın.
Jelibpn.
Aşağıdakinin büyük hali.
Geah kuçu kuçu melo.
Jelibon.
vix.
jel.
Bugün düşmezse piyasa içine döner.
1372 pivot, 1386 direnç.
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;402147]Kısa vadede başlayan tepki bir düzeltme gibi gözüküyor, alt derece bir dört yukarı yada daha alt derece bir iki [COLOR="Red"][SIZE="7"]yukarı. Ve bu daha bitmemiş olabilir. Kısa vade de yukarı hala gelebilir. [/SIZE][/COLOR] Ama 1420 1357 düşüşünün belli fibolarında tıkanacak ve yerini yine düşüşe bırakacaktır.
Esas kritik o düşüş sırasında olacaktır, destekler 1340 ve 1293 dür. Üçgene girerse 1340 dan çok uzaklaşmadan dönecektir. 335 flate girerse 1293 e 1300 e çok yaklaşacaktır.
1293 veya 12250 ihlal edildiğnde bir %5-6 daha düşecektir.
23 nisanda daha net olur. DİKKAT ÜÇGENİ GÜNDEMDE TUTTUĞU SÜRECE PAPATYA ZORLANIR. NEDEN PAPATYA ZORLANIR? PAPATYA ÜÇGEN FORMASYONDAN NEFRET EDER PAPATYANIN TEK DÜŞMANI HEM TEPELERİN HEM ALÇALDIĞI HEMDE DİPLERİN YÜKSELDİĞİ ORTAMDIR. GERİ KALANA GİDERSE PAPATYA DAHA RAHAT OLUR.
Jelibon.[/QUOTE]
Verimeriyle işimiz olmaz kısa vade bellidir.
jelibon.
kavurttur alayını 11 nisan gol olsun kapak olsun.
Jelibon.
Kritik o vixdeki iki bardır geçtiği an asla ve asla yeni short yok.
Jelibon.
ver oglm ayarı yogiye.
Jelibon.
ayar olsun 11 nisan neymiş anlasın.
Jelibon.
lem ne tarih verdiysek çalıştı.
7 ara, 20 ara, 7 mart, 16 mart, 23 mart fp sonu 26 mart, 11 nisan.
Jelibon.
Geç oğlum o iki barı az kaldı.
Jelibon.
1378 idi 38,2 4 düzeltme hedefi SP için
yakti orayi .
Uçur bizi çocuklarla bayram edecez.
Jelibon.
7.74 tarihi aldırdım sıkı yaslanın.
Kavırdıkça biçecez.
Jelibon
23 ü tepe 17 haziran dip.bütün sene tepe.:)q3 haziranda...:)
[QUOTE=aliveli;402266]23 ü tepe 17 haziran dip.bütün sene tepe.:)q3 haziranda...:)[/QUOTE]
Benim gönlümden öyle geçmiyor.
11 nisan dip bilinmeyen tepe 23 nisan dip sonra 5 yukarı 17 hazirana.
Orada A yukarı bitiş.
B düzeltme ve C yukarı 2013-2014'e.
Jelibon.
Amma ayar olurlar ha.
Pretçırcıklar.
Jelibon.
usta indikatörlerde fiyatamı güvenecez göstergeleremi fiyat ile göstergelerde çoğu zaman macd olsun momentum olsun bariz şekilde uyumsuzluk olmasına rağmen tepki göstermiyor şimdiki ons fiyatı gibi net bir uyumsuzluk olmasına rağmen hala yükselişte
nasıl bana oynuyor? Geliyo iki barı geçmeden duruyor adi vix ciğeri benim bunun. Yaslanmak için geçmesi lazım belki google la. onu bekleyecek o uçarsa yarına gap yukarı var. O uçmazsa iki barı geçmemiş olup alı teyidlemeyecek. Bu kumara illet oluyorum. Ha beklemeden fikri versin çoşalım onla.
Jelibon.
o zaman kumar mumar kalmaz, 6.74 alan zaten kumarda değil.
Dönüp duranlar kumarda.
Jelibon.
[QUOTE=fotomidyat;402277]usta indikatörlerde fiyatamı güvenecez göstergeleremi fiyat ile göstergelerde çoğu zaman macd olsun momentum olsun bariz şekilde uyumsuzluk olmasına rağmen tepki göstermiyor şimdiki ons fiyatı gibi net bir uyumsuzluk olmasına rağmen hala yükselişte[/QUOTE]
uyumsuzluğu çözene aşk olsun. hayatımın en iyi puanları uyumsuzken aldım.
Jelibon.