eurusd +150 pip gap yaptı, gap kapanmazsa pala affetmez bu piyasayı, rahmetlinin stop geliyor sanırım
Printable View
eurusd +150 pip gap yaptı, gap kapanmazsa pala affetmez bu piyasayı, rahmetlinin stop geliyor sanırım
[QUOTE=SQ;227142]eurusd +150 pip gap yaptı, gap kapanmazsa pala affetmez bu piyasayı, rahmetlinin stop geliyor sanırım[/QUOTE]
bak o gap ne ekmekler verecek.....rahmetli kim bu arada....
[QUOTE=mordak;227145]bak o gap ne ekmekler verecek.....rahmetli kim bu arada....[/QUOTE]
sıcak olanlardan (30-40 pips) verde üstüne terayağ sürüp yiyelim.....lelele
aşırı alış ile, aşırı satış arasında kovalamaca, yeşil çizgi aşırı alış, mor aşırı satış, sarı direnç bacaları, kırmızı bunların tutuşarak yanması, yani ayı piyasası, beyazlar ise ralli, yani boğa piyasası,........sonuç bırakın bu 5, 10, 15,....dakikaları, atın bir günlük graf, yakın bacaları, sonra çağırın itfayiyeyi söndürsün,.......bize kalan oldukça net,....
[B]sonuç:[/B] yanan bacaları itfayiye gelmeden söndürmemek, yanmayan bacayıda yakacam diye uğraşmamak herkesin yararına,....bize kalan beyazlar ve kırmızılar, hiç fena durmuyorlar ne dersiniz,....
[IMG]http://i44.tinypic.com/dlonbo.jpg[/IMG]
gandiiiii..
topik idare etmek zordur..
sana kolaylıklar dilerimmm..
bir strateji ortaya koymak..
onu savunmak.. ve kazanmak külliyen zordur..
şimdi...
bu şortrları ne edecğiz...
81000 e hatta daha yukarı giderse bekleyip sıfırı mı çekeceğiz..
herkes düşüşden bahsediyor... düşecek mi..
sendeki günlük graf, bendeki günlük graf.. ve sanırım cümle alemdeki günlük graflar aynı... ama nedense bu çıkışda hep şortlayarak zarar yazdık...
ikinci konu
eski zirveyi yani 75lerden dönüşü bi daha inceledim..zaten o günleri hatırlıyoruz..
en az 2000 puanlık git-geller
dalda durmak için kıprdamamak lazım... bu durumda pala 80binlere basarsa yandık..
dalgaya göre al-sat yapmaya kalkarsakda kesin bizi düşürecek..
zor zenaat bu vob...
ben yeniden spota dönmeyi düşünüyorum...
umarım başarırsınız...
[QUOTE=küçük_k;227152]gandiiiii..
şimdi...
herkes düşüşden bahsediyor...
sendeki günlük graf, bendeki günlük graf.. ve sanırım cümle alemdeki günlük graflar aynı... ama nedense bu çıkışda hep şortlayarak zarar yazdık...[/QUOTE]
[QUOTE=küçük_k;227155]ikinci konu
eski zirveyi yani 75lerden dönüşü bi daha inceledim..zaten o günleri hatırlıyoruz..
dalda durmak için kıprdamamak lazım... bu durumda pala 80binlere basarsa yandık..
zor zenaat bu vob...
umarım başarırsınız...[/QUOTE]
belki haddim değil ama 75.200 geçilirse kısada kalınması bence sağlıklı olmaz....
kuzuya yada ortama ne oldu tam anlamadım sanırım yine yasaklı durumu fakat dediğim gibi.....el kesen kola,kol kesen bacağa,bacak kesen tüm vücüda üzülmeden ne kesmek lazım ise kesmek gerekir tek bunu bilirim......
sonra ah keşke bacak yerine el gitseymiş demekten iyidir....
tabiki sizlerin kararı ben vobtan anlamam...
benim graflardan gördüğüm..
74000
74200
74500 üzeri long olmak lazım..
74000 altı taze şort denenir ( ancak çok dikkat etmek lazım.. çünki ağanın 73000 e varmadan ani yukarı dönmesi ihtimal dahilindedir..
73000 altında oyalandığını görünce şortlamak daha az riskli olabilir..
halihazırda sistemler longda ve çıkışın ne kadar süreceğini kestirmek zorrr..
iyi geceler..
[quote=küçük_k;227152]gandiiiii..
şimdi...
herkes düşüşden bahsediyor...
sendeki günlük graf, bendeki günlük graf.. ve sanırım cümle alemdeki günlük graflar aynı... ama nedense bu çıkışda hep şortlayarak zarar yazdık...[/quote]
birazdan yakın strateji vrecem, cuma ben poz azalttım, bunu hergün sonunda soğukkanlılıkla yapıyorum, zor olmuyor benim için, artık gün aşırarak trade yapacam, günlük denge yerelerini yakaladığımda buradan paylaşacam, bu dengeler le bile, sonucu çevirebiliriz, teste kaldığımız muhakkak, sakalı kestik, kolu kestik, ama bedeni kurtaracağız, adamların kötü niyetli olduklarıda muhakkak, şunu yapmalıyız, ilk etapta kontrat başına .....puanlık bir birikim oluştu, bu bir bant içinde iki bölümde olacak, yarısı düşüş, yarısı çıkış şeklinde, öncelikle bunu almamız lazım ki tedavi olalım, sonraki poz flat olmalı, yalnız bunun geleceği yere sorun, yarın yukarı kaçarlarsa bu ikinci olacak, payları var ve kullanabilirler,onu seans içinde verebiliriz, şu an aslında cuma bunu aldık ama şimdi avroyu yukarı bastılar, bunun düşüşüne çıkmıştık, çıkışına yine çıkacağız gibi duruyor, yön tayini için, grafları yayınladım, ölçerleri hassaslaştırdım, grafta baca yangını yok, demekki satış yok, yine grafta kayboluş varmı var, yani cuma satış geldi, ancak bu alt dilimlerde var, bedeni sarmadı henüz, yani günlükleri,.....
yarın 75450 ye, 72500 aralığında olacağız, 75450 geçilrse 78 ler hedef olacak,....
şu anki açılışalar göre 74325 -75450 ilk hedef duruyor, gaplı olacak gibi,..
doları tepe aşaği yuvarlıyorlar, güçlü amerikayı elde ettiler, satış yakın ama biçilmeden olmaz, .....
coni 11500 giderse dayanamayız zaten, ilk engelleri, 11050, 11112, bunları aşrsa 11500 e gider,
yarına temennim zirve ve sonrası geri geliş,.........
[QUOTE=indregandi;227168]birazdan yakın strateji vrecem, cuma ben poz azalttım, bunu hergün sonunda soğukkanlılıkla yapıyorum, zor olmuyor benim için, artık gün aşırarak trade yapacam, günlük denge yerelerini yakaladığımda buradan paylaşacam, bu dengeler le bile, sonucu çevirebiliriz, teste kaldığımız muhakkak, sakalı kestik, kolu kestik, ama bedeni kurtaracağız, adamların kötü niyetli olduklarıda muhakkak, şunu yapmalıyız, ilk etapta kontrat başına .....puanlık bir birikim oluştu, bu bir bant içinde iki bölümde olacak, yarısı düşüş, yarısı çıkış şeklinde, öncelikle bunu almamız lazım ki tedavi olalım, sonraki poz flat olmalı, yalnız bunun geleceği yere sorun, yarın yukarı kaçarlarsa bu ikinci olacak, payları var ve kullanabilirler,onu seans içinde verebiliriz, şu an aslında cuma bunu aldık ama şimdi avroyu yukarı bastılar, bunun düşüşüne çıkmıştık, çıkışına yine çıkacağız gibi duruyor, yön tayini için, grafları yayınladım, ölçerleri hassaslaştırdım, grafta baca yangını yok, demekki satış yok, yine grafta kayboluş varmı var, yani cuma satış geldi, ancak bu alt dilimlerde var, bedeni sarmadı henüz, yani günlükleri,.....
yarın 75450 ye, 72500 aralığında olacağız, 75450 geçilrse 78 ler hedef olacak,....
şu anki açılışalar göre 74325 -75450 ilk hedef duruyor, gaplı olacak gibi,..
doları tepe aşaği yuvarlıyorlar, güçlü amerikayı elde ettiler, satış yakın ama biçilmeden olmaz, .....
coni 11500 giderse dayanamayız zaten, ilk engelleri, 11050, 11112, bunları aşrsa 11500 e gider,
yarına temennim zirve ve sonrası geri geliş,.........[/QUOTE]
yarına korkusuz gir.....bu palanın planı var......75.000 üstü açmayacak ve üzerine çıkmak istemeyecek.....çıkmayacakta....çıkmaması lazım....üzeri zaten 3000 puanlık vurguna işaret eder....bu sefer pala bunu göze alamaz....alamayacak....
aha bunu yaz bir yere.....
umarım SEYTAN da yanılmayacak.....
[quote=mordak;227170]yarına korkusuz gir.....bu palanın planı var......75.000 üstü açmayacak ve üzerine çıkmak istemeyecek.....çıkmayacakta....çıkmaması lazım....üzeri zaten 3000 puanlık vurguna işaret eder....bu sefer pala bunu göze alamaz....alamayacak....
aha bunu yaz bir yere.....
umarım SEYTAN da yanılmayacak.....[/quote]
fikrini biliyorum, hafta sonu okudum, inşallah tutar, hepimizin hayrına, ben canlıya bakarım mordak yereler yazımda belli, canlı yayında denge alırsam burdan veririm, onun dışında verdiklerim sınırlar, kimse korkmasın bencede,...yarına benim aşırı alışla karşılaşacak, bunu senenin bir ikisinde kırarlar, ayarını güzel yaptımki kıramasınlar,....
bir başka özellik te cuma günü satışı hepimizin yakalaması, 75100 olanı, aşağı yukarı herkez yakaldı, ben ,exper, [B]şeytanla[/B] sen, şeytana güveniyoruz, dinsizin hakkından imansız gelir, v.s, ama canlı yayın önemli,
1, 2, 3 önceliklerim,...çizgiler çok hassastır, skala rakamları cumanın, verdiklerim pazartesinindir,...
[IMG]http://i44.tinypic.com/2rmkwtk.jpg[/IMG]
[quote=küçük_k;227155]ikinci konu
zor zenaat bu vob...
umarım başarırsınız...[/quote]
o 1000-2000 ler işi oradan bağlıyor pala, k_k işin sırrı bu fena yakalamışsın, amca bunu yaparken ky 5lik 15 lik falan çelik çomak oynuyor, o geniş proceksiyoları o yüzden verdim, oarda ralli 65600 den başlıyor, biz ne yaptık 2000- 3000 puvan üstüne terse yattık, kayboluş varmı yok, baca yangını varmı yok, e ne ayak,......