-
akıllı yatırımcı 1 saat falan önce dowu parçalarken vobu nasıl 500 de tuttularsa kısaları kapatıp uzuna geçmeliydi, trende uyalım diye neyse 950 geçmediği müddetçe sorun geçerse
yine aynı ayı tuzağı belli olur uzunlarız tekrardan.
bu seferde 950 geçemezse kapanışta çok pis basarlar orasıda çok net.
-
meraklısına EFG -8.854 SATIŞ tarafında...
-
[quote=Astatin;116022]filat 600...[/quote]
900 şortttttttt
-
[quote=fXci;116020]birazdan gokan full long demezse bende fxci deelim :::[/quote]
Maalesef bilemedin.Zero işlem full short devam.1000 puan daha alsalar umrumda değil.Geceye de short.İnternetim sorunlu olmasa longlardım.Ama devam short.Çok aldılar epey.
-
[quote=traderx;116028]akıllı yatırımcı 1 saat falan önce dowu parçalarken vobu nasıl 500 de tuttularsa kısaları kapatıp uzuna geçmeliydi, trende uyalım diye neyse 950 geçmediği müddetçe sorun geçerse
yine aynı ayı tuzağı belli olur uzunlarız tekrardan.
bu seferde 950 geçemezse kapanışta çok pis basarlar orasıda çok net.[/quote]
Biz zaten akılsız yatırımcıyız.Para da yapamıyoruz.Akıllı yatırımcı şimdi napmalı onu da bir zahmet yazarmısın.
-
[quote=SEYYAH;116029]meraklısına EFG -8.854 SATIŞ tarafında...[/quote]
birazdan 2.854 tanesinin alıp günü 44 üstünde kapatmasını sağlarsa şaşırmam. :..:
-
matriks dondu 44.025 gozukuyo vop forexteen
-
[quote=fXci;116034]matriks dondu 44.025 gozukuyo vop forexteen[/quote]
bir ara oldu ama su anda 900
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;116032]Biz zaten akılsız yatırımcıyız.Para da yapamıyoruz.Akıllı yatırımcı şimdi napmalı onu da bir zahmet yazarmısın.[/QUOTE]
sana ne oluyor kardeşim, ben kendi yapmam gerekipte yapmadığım şeyi yazıyorum,
ayrıca bende şorttayım zaten.
haspinaallah nelerle uğraşıyoruz ya.
-
düşecek burası...zanumanca
-
43700 den full long geceye..
-
€/JPY'yi benimle birlikte longlayan ve burayı okuduğunu bildiğim ama msn'de offline olan sevgili Juan,
ben kapattım o paritenin longlarını, haberin olsun.
füze formasyonu beni korkutur abi. ;)
endeks long devam...geceye de long devam....
al lem arabaya bin dediysek sıradan bir araba diil, maseratti. şimdilik! :)))