[quote=padişah;356251]naber terso ind:..::..:[/quote]
du bakalım...:D:D:D daha istoplamadım..istoplarsam yanıtım "noolsun istoplayıp yuvarlanıp gidiyoruz işte" oalcaktır::::::
bu arada 81000 e kaç puan var:D.kom
Printable View
[quote=padişah;356251]naber terso ind:..::..:[/quote]
du bakalım...:D:D:D daha istoplamadım..istoplarsam yanıtım "noolsun istoplayıp yuvarlanıp gidiyoruz işte" oalcaktır::::::
bu arada 81000 e kaç puan var:D.kom
[quote=excali;356252]Patron,
Kulaklar çok iyi çıkmış fotoda. Teprik ederim+.+.[/quote]
[quote=excali;356253]Ototank??;)[/quote]
hehhee..evet özel bakım yaptırdım...
ototank a gelince..ona hazine bonosu muamelesi yapmaya karar verdim..daha bişi kazandırmadı bea hepi topu %10:D:D en az bi isot kadar kazandıraydıda havamızı ataydık:D:D
yalnız bu vob iyice diskindirici ve zor olmaya başladı..spota mı dönsek acep:o:..:
selam vobcular, keyifler iyidir umarım..
mental vop
[IMG]http://ressim.net/s/upload/a07abc73.png[/IMG]
Çitliyom, çitliyom,
Kuru kalıyo...:::
[quote=Astatin;356255]hehhee..evet özel bakım yaptırdım...
ototank a gelince..ona hazine bonosu muamelesi yapmaya karar verdim..daha bişi kazandırmadı bea hepi topu %10:D:D en az bi isot kadar kazandıraydıda havamızı ataydık:D:D
yalnız bu vob iyice diskindirici ve zor olmaya başladı..spota mı dönsek acep:o:..:[/quote]
Haksızlık etmeyelim. Güzel treyd ettiği yerler var babında:"Ototank":cool:
[quote=eloy;356256]selam vobcular, keyifler iyidir umarım..[/quote]
oo deloyloy naber...nasıl gidiyor "gerçek işler"...:))):))):)))
bu arada PAMBIH the TURKISHSON ın sana ihtiyacı var...bişi soracah
ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::
[quote=fXci;356261]ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::[/quote]
1lik dolarlar çok elden geçmiştir mikrobu çok olur... :::::: tikkat
[quote=excali;356259]Haksızlık etmeyelim. Güzel treyd ettiği yerler var babında:"Ototank":cool:[/quote]
batron bana yazıt yazıp neden 3 üncü tekil şahısa yanıt veriyormuş gibi yazıyorsun..kendimi Maliye Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı yazısı okuyor gibi hissettim... "...mükellefin teftiş esnasında sinkaflı ifadeler kullanması vesilesiyle cezasının misli tahakkuk ettirilmesini müsaadelerine arz ederiz" [denetlediğimiz denyo denetim esnasında küfretti, biz de iki katı ceza kestik ibnura izninizle":D:D:D
padipat & hacıex,
noollltttiii on the way
[quote=fXci;356261]ilk zemanlar benle dalga geçeyordunuz 1 dolarlarnan tuvalet kaadı yaptığım içün.. emme şimdi ne kadder karlı bir iş yaptığımı daha eyi anladım. nasıl olsa kaat kalitesi 100 lüklernen aynı... 100 lük koforunu 1 liknen tadıyorum gari :::[/quote]
Senin de " sildikçe kuru kalıyo" mu , patron?:::
[quote=Astatin;356260]oo deloyloy naber...nasıl gidiyor "gerçek işler"...:))):))):)))
bu arada PAMBIH the TURKISHSON ın sana ihtiyacı var...bişi soracah[/quote]
valla gercek işler iyi gidiyor. gun sonları vobdakı ıslere bakınca yıne pek de hos degıl durumlar.
pambıh bısı sormus mu dıye ozele baktım ama bulamadım. forum sayfalarına pek bakmıyorum o yuzden ozele atarsa donerım kendısıne..
verişine gurban pala bey
500 fileto
Badem mevzuları var. :)))
AOP zamanları..:)
Muhtemelen bugünkü dibin altına gelmediği sürese U100 de 66.3xx göreceğiz, vobi öğle arası ısırabilir.
[quote=ATHLON;356274]AOP zamanları..:)[/quote]
treyd zamanı mı demek istiyorsun patromn??:confused:
nostalji zamanı! :)))
[quote=unlimitted;356282]nostalji zamanı! :)))[/quote]
"Yere"nin avatarı mıydı bu?
Çok seviorum ben bu avotarı yahu...:)
[quote=excali;356284]"Yere"nin avatarı mıydı bu?[/quote]
evet...
ey gidi günler eyyy...
Dalırlar bozulmaya mı başladı , nedir??;)
[QUOTE=unlimitted;356286]evet...
ey gidi günler eyyy...[/QUOTE]
ne manyak analizirdi hexen baba üvvv :::
[quote=fXci;356288]ne manyak analizirdi hexen baba üvvv :::[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=80155&postcount=30[/URL]
analizin hasını okumak isteyenlere...
hexen baba çok iyiydi gerçekten.bu grafs,bu kanals,düşme yeresi,tepki yeresi falan derdi...
Aracı kurumdamı çalışmaya başladı acaba, onlar umuma açık analize izin vermiyorlar.
Aste bey,
Teprik ederim, yine doğru pozdasınız. Hep tutturmayı nasıl beceriyorsunuz?. Yoksa takma bıyık mı kullanıyorsunuz?+.
sanmam yaşı büyüktü sanırım 55/60 yaşlarındaydı.aracı kurumda analist olmak için biraz geçkin bir yaş :D
küstü falan herhalde.yani küsme değilde böyle arada olan tartışmalar falan soğuttu sanırım.
[quote=aslan;356291]Aracı kurumdamı çalışmaya başladı acaba, onlar umuma açık analize izin vermiyorlar.[/quote]
[quote=unlimitted;356289][URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=80155&postcount=30[/URL]
analizin hasını okumak isteyenlere...[/quote]
Patron,
Sen de bir analiz yapaydın, iyi olacağdı..
Ne de olsa şanslı avatarı seçmişsin+.
hexen,teo,sağanak,mavi,şovalye...:(
[QUOTE=TÜRKOĞLU;356293]sanmam yaşı büyüktü sanırım 55/60 yaşlarındaydı.aracı kurumda analist olmak için biraz geçkin bir yaş :D
küstü falan herhalde.yani küsme değilde böyle arada olan tartışmalar falan soğuttu sanırım.[/QUOTE]
evet o dönem baya tartışmalar vardı forumda, çift nik mevzuları falan :)))
[quote=excali;356292]Aste bey,
Teprik ederim, yine doğru pozdasınız. Hep tutturmayı nasıl beceriyorsunuz?. Yoksa takma bıyık mı kullanıyorsunuz?+.[/quote]
lem 300 puan için mi bu kadar gürültü:o.heyk:D rali eynseync with ototank
825 istop..vob filatingo ve yemek
[quote=Astatin;356300]lem 300 puan için mi bu kadar gürültü:o.heyk:D rali eynseync with ototank[/quote]
PAtron,
İtibarınız sarsılmaya başlamıştı (terso). Onu düzeltmeye çalışıyorum..dng
Yanlış anlamamanızı diler, treydlerinizde başarılarınızın katlanarak devam etmesini ümit eder, vopta vopçi arkıdeşlere başarılar dilerim...:D.boks.
yalnız bunlar mühim değil de Hacıex, kozmoz da bi arıza bi yırtılma bi tırtılma var kesin yahu..garip ve çook minik olasılıkların realize olması durumları devam ediyor..eüzü..tırsmıyor değilim..neden dersen................... deme uzun hikaye :) ..
kozmozdaki bu dengesizlik bizi yemesin yawww..gerçi yazıyorum yazıyorum, benim dışımda böyle bir durum yok annadığım kadfarıyla..yerse beni yer bu düzensizlik... hayatımda niteliksel bir kopuş olacak sanırım...du bakalım hangi tarafa..ü[url]www..lem[/url] yoksa lotto yu mu bilecem..ü[url]www..[/url].
stetom;
1,75 boyunda ,esmer,hoş bir stacyer bayanla yemee çıkmak mı?...
yoksa görülen bir durum sebebiyle ekran başında oturup hafif sculp bazlı trade etmek mi?...
ne diosun?..:)
hava da güzel...bebek te çok güzel oturulur şimdi yahu..uwwww
[quote=ATHLON;356305]stetom;
1,75 boyunda ,esmer,hoş bir stacyer bayanla yemee çıkmak mı?...
yoksa görülen bir durum sebebiyle ekran başında oturup hafif sculp bazlı trade etmek mi?...
ne diosun?..:)
hava da güzel...bebek te çok güzel oturulur şimdi yahu..uwwww[/quote]
e) Hepsi
bunların hepsi aynı anda yapılabilir...alırsın konnekt kartı yanına...
ayrıca bir de seçenek olarak yazmadığın ama pek bi mümkün olan başka şeyler de var..he işte onlar da dahil hepsi... (misal bilardo öğretme:o seremonisini, gel şöyle ekrandna vob öğreteyim sana şekline çevirebilirsin..inkluding bat nat limitıd tu:D)
80200 den epey kaşarlanmış full shortlarla yola devam:) dahada yukarı doğru adam olmaz:)